• Autor
    Odp.
  • BOZENA
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

a może coż z last minute? 😀 sama znam sporo osób, które tylko czyhają na takie hity więc pewnie się to opłaca a poza tym człowiek się tak nie stresuje tymi wszystkimi przygotowaniami.

Moniczka
    Member
    • Odp.: 20
    • Bywalec

szybka decyzja i last to chyba coż dla mnie!!! zresztą mawiają że spontaniczne wyjazdy są najlepsze więc może rzeczywiżcie warto się będzie o tym przekonać. Dopiero co wróciłam z Mielna ale tak patrzę na ceny lastów na stronie Itaki, w sumie nasz Bałtyk jest cenowo porównywalny a wrażenia i wspomnienia pewnie 1000 razy wyższe.

umiemlatac
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

teraz w cenie jak zwykle jest egipt, moze troche turcja i tunezja

BOZENA
    Member
    • Odp.: 49
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

teraz w cenie jak zwykle jest egipt, moze troche turcja i tunezja

jak co roku zresztą… ale może to ułatwi Ci trochę wybór bo pewnie masz spory mętlik w głowie [usunięto_link] a z jakiego miasta chcesz lecieć? z warszawy? pogoda za oknem koszmarna, lata już raczej nie ujrzymy więc pewnie gorące klimaty będą wzbudzały z każdym dniem większe zainteresowanie

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

ja chcę gdzież jechać! a nie tak siedzieć w chałupie.. :/

Nadia00
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 28
    • Bywalec

egipt, turcja i tunezja najtansze, jesli chodzi o europe to bulgaria i grecja. Ja lece na Chalkidiki teraz, ale polecam np egipt z rainbowa, rejs nilem, pierwszy tydzien objazdowka, drugi wypoczynek (ja bylam w hotelu 5* sea star-naprawde swietny), naprawde ekstra wycieczka, mozna duuuzo zobaczyc, duzo przezyc i do tego pozniej odpoczac w swietnych warunkach

Angela123
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Jak się nie dysponuje zbyt dużą ilożcią kasy, to warto chociaz na weekend wyjechać sobie w Polskę gdzies…. Pozwiedzać… Bo nad morze to żrednio tanio wyjdzie, ale np. do Torunia można.. tam teraz chyba etap się otworzył niedawno, to za małą cene można przenocować porządnie a Toruń to fajne miasto 🙂

Rybka
    Member
    • Odp.: 40
    • Bywalec

Toruń bardoz fajne miasto, a o hotelu też czytałam, to jednogwiazdkowy jest, blisko starego miasta, taki sam z resztą jest w krakowie etap.

tucci
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 300
    • Pasjonat

Chętnie pojechałabym na weekend do Torunia albo krakowa 🙂

magdunia83
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 34
    • Bywalec

No ja byłam w tamtym tygodniu w Toruniu w Etapie na P****łuszki. bardzo ładny hotel, jednogwiazdkowy ale jak dla mnie wystarczyło, przyznam że ta * równała sie *** w Grecji (byłam w zeszłym roku) a nawet więcej. ładny pokój, tv, łazienka, klimatyzacja. No i blisko do centrum, można sobie starówkę pozwiedzać, zjeżć pierniczka:) polecam wypad do tego pięknego miasta

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

egipt, turcja i tunezja najtansze, jesli chodzi o europe to bulgaria i grecja. Ja lece na Chalkidiki teraz, ale polecam np egipt z rainbowa, rejs nilem, pierwszy tydzien objazdowka, drugi wypoczynek (ja bylam w hotelu 5* sea star-naprawde swietny), naprawde ekstra wycieczka, mozna duuuzo zobaczyc, duzo przezyc i do tego pozniej odpoczac w swietnych warunkach

i jak było? nie pochwaliłaż się 🙂

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

ja w końcu byłam tydzień w Barcelonie i było bardzo sympatycznie! teraz marzy mi się Egipt zimą ale chyba nic z tego niestety 🙁

szaloona
    Participant
    • Tematów: 26
    • Odp.: 289
    • Pasjonat

fajnie by było pojechać gdzież do ciepłych krajów szczególnie jak teraz u nas zima na całego;) Ale nie ma co się smucić w końcu przyjdzie wiosna. Ja dożć często wyjeżdżam na weekend do Krakowa, odkąd odkryłam serwis infonoc.pl. Bo mają bardzo niskie ceny a pokoje w Krakowie proponowane przez nich naprawdę piękne;)

tortilla54
    Member
    • Odp.: 28
    • Bywalec

hel 🙂

Lulka
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Włażnie teraz jest najlepsza pora na wakacje gdzież, gdzie ciepło i w miarę tanio. Ja polecam Egipt z Alfa Starem bo jest poza sezonem naprawdę niedrogo a temp. nie spada pon. 20C (w tej chwili znajomi, kt. włażnie wrócili z Sharm mieli +25C). Ja w każdym razie odliczam godziny do wyjazdu.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wakacyjnie 2009/10"

Przewiń na górę