• Autor
    Odp.
  • kitinka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

ja to wybierałam się z meżem na weekend do hotelu żeby odpocząć, zrelaksować się zabiegami, ale niestety on ciagle nie mogl sobie pozwolic na wolny dzien w pracy;) niedawno na grouponie byl kupon na calodniowy pobyt we wladku w velavesie, i poniedzialkowy dzien spedzilam tam ze swoja przyjaciolka. Wczesniej juz tam bylam,wiec wiedzialam ze warto.Takze to byl moj prezent walentynkowy dla MNIE 🙂 szkoda tylko,ze tak krotko 🙂
    delfina, a gdzie była na wczasach odchudzających??

delfina
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Jejku!jaka jestem nieogarnięta! Zapominam sprawdzać regularnie wątki, w których się udzielam i nie mogę w porę odpowiedzieć;p Nie mam pojęcia, jak się nazywał hotel, bo durna nie spytałam, ale była we Władysławowie, więc możliwe, że velaves. Spotykam się z nią we wtorek, to zapytam! Ale z tego, co mi mówiła przez telefon to było rewelacyjnie! Na początku trochę marudziła, ale po dwóch dniach jej przeszło. Mówiła, że dużo ruchu,a jedzenie mimo wszystko smaczne;D więcej będę wiedziała we wtorek to dam znać ;D (mam nadzieję, że nie zapomnę…)

kitinka
    Member
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Delfina to spytaj się jej, bo warto wiedzieć, gdzie dobrze organizują takie wyjazdy:)
    Ja to byłam zadowolona, ale to był tym razem akurat jednodniowy pobyt we władku 🙂

tabletka
    Member
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

A ja zrobilam sobie dzień spa. Nie wyobrażam sobie by w ten dzień pójżć w standard: kino, kolacja, sex. No może poza ostatnią rzeczą. 🙂

Marlenqa33
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

Walentynkowy prezent … ja w tym roku wybrałam się z mężem na wspaniałą kolację 😉 do jednej ze słynnych restauracji pani Magdy.G w Warszawie 😉 było na prawdę przepysznie. A co do wyjazdy do SPA to Velaves też moge polecić, byłam tam między żwiętami a sylwestrem. Było magicznie 😉

delfina
    Member
    • Odp.: 86
    • Stały bywalec

Mam pakiet informacji! ;D Rzeczywiżcie była w velavesie i jej turnus trwał tydzień od niedzieli do niedzieli. Musiała się wyposażyć w odpowiedni strój do ćwiczeń, czyli jakiż dresik, tak jak na siłkę, no i wygodne buty, bo oferują też nordic walking. A i jedzenie smakowite, np. grilowany ananas z migdałami;D, więc niewiele ma to wspólnego z powszechnym pojęciem niesmacznej diety;D PS. włażnie spostrzegłam, że minął rok od kiedy jestem na tym forum,fajnie tu z Wami 🙂

Pogas_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Biżuteria w połączeniu ze zmysłową bielizną i wyglądamy powalająco!!! Bo która kobieta nie byłaby zachwycona pięknym kompletem bielizny?! Tak więc kobietki … wiecie co podpowiedzieć swoim mężczyznom 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Walentynkowy prezent dla siebie :)"

Przewiń na górę