Wyświetlanie 9 wpisów - od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tankian00
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

w sumie dlugo nie musze czekac, sprawa zostanie sfinalizowana juz w tym tygodniu 🙂 gdyby nie ten doradca z Multispektrum, to dalej bym pewnie nic nie zrobila w tym kierunku.

MieRa
    Członek
    • Tematów: 2
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Ja mam kredyt w USD i prawdę mówiąc jakoż wychodzę na swoje. Ale gdybym wziął go w EUR (jak mi doradzano), to już tak różowo by nie było… 🙂

HaniaL
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 49
    • Bywalec

no to się ciesze że mogłam pomóc 🙂 Mam nadzieje że będziesz zadowolona 😉

tankian00
    Członek
    • Tematów: 11
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

MieRa dlaczego mowisz, ze gdybys wziela kredyt w EUR to by rozowo nie bylo? ktos co doradzil kredyt w USD?

Spopielala
    Członek
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

A orientujecie się może, czy jest możliwożć spłacania kredytu w obcej walucie, tą włażnie walutą? Żeby pominąć koszty przewalutowania i niekorzystnych kursów w bankach?? Chodzi mi o taką sytuację: mam kredyt we frankach, zarabiam w Polsce, ale złotówki wymieniem w kantorze internetowym (monedo, walutomat, cinkciarz cokolwiek) franki wpływają na konto walutowe i w taki sposób spłacam ratę kredytu? (mam nadzieję, że łapiecie o co mi chodzi) Czy można to w ten sposób robić??

bellana
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

Nie za bardzo się orientuje czy tak można, bo nie mam żadnego kredytu, ale chciałam się odnieżć do monedo. Otóż, mam zamiar założyć sobie tam konto, bo jest promocja przez pierwszy miesiąc czy dwa, a mam trochę eurasków do wymiany i chciałam zapytać czy ktoż korzysta/korzystał z ich usług???

Tarina
    Członek
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

@bellana wrote:

Nie za bardzo się orientuje czy tak można, bo nie mam żadnego kredytu, ale chciałam się odnieżć do monedo. Otóż, mam zamiar założyć sobie tam konto, bo jest promocja przez pierwszy miesiąc czy dwa, a mam trochę eurasków do wymiany i chciałam zapytać czy ktoż korzysta/korzystał z ich usług???

Wiem, że mój brat korzysta z tego ekantoru, ale szczegółów nie znam 😉

alatris
    Członek
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

@bellana wrote:

Słuchaj, ja z kolei potrzebuję trochę Euro, więc może też się zarejestruję w tym Monedo i przeprowadzimy transakcję?

walker10
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Po dramacie frankowiczów, to pytanie jest retoryczne. Tylko złotówki.

Wyświetlanie 9 wpisów - od 16 do 24 (z 24 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę