- AutorOdp.
- 18 kwietnia 2011 at 22:22
w sumie dlugo nie musze czekac, sprawa zostanie sfinalizowana juz w tym tygodniu 🙂 gdyby nie ten doradca z Multispektrum, to dalej bym pewnie nic nie zrobila w tym kierunku.
19 kwietnia 2011 at 15:30Ja mam kredyt w USD i prawdę mówiąc jakoż wychodzę na swoje. Ale gdybym wziął go w EUR (jak mi doradzano), to już tak różowo by nie było… 🙂
21 kwietnia 2011 at 10:14no to się ciesze że mogłam pomóc 🙂 Mam nadzieje że będziesz zadowolona 😉
22 kwietnia 2011 at 14:27MieRa dlaczego mowisz, ze gdybys wziela kredyt w EUR to by rozowo nie bylo? ktos co doradzil kredyt w USD?
8 października 2012 at 11:54A orientujecie się może, czy jest możliwożć spłacania kredytu w obcej walucie, tą włażnie walutą? Żeby pominąć koszty przewalutowania i niekorzystnych kursów w bankach?? Chodzi mi o taką sytuację: mam kredyt we frankach, zarabiam w Polsce, ale złotówki wymieniem w kantorze internetowym (monedo, walutomat, cinkciarz cokolwiek) franki wpływają na konto walutowe i w taki sposób spłacam ratę kredytu? (mam nadzieję, że łapiecie o co mi chodzi) Czy można to w ten sposób robić??
15 października 2012 at 15:36Nie za bardzo się orientuje czy tak można, bo nie mam żadnego kredytu, ale chciałam się odnieżć do monedo. Otóż, mam zamiar założyć sobie tam konto, bo jest promocja przez pierwszy miesiąc czy dwa, a mam trochę eurasków do wymiany i chciałam zapytać czy ktoż korzysta/korzystał z ich usług???
26 października 2012 at 11:53[usunięto_link] wrote:
Nie za bardzo się orientuje czy tak można, bo nie mam żadnego kredytu, ale chciałam się odnieżć do monedo. Otóż, mam zamiar założyć sobie tam konto, bo jest promocja przez pierwszy miesiąc czy dwa, a mam trochę eurasków do wymiany i chciałam zapytać czy ktoż korzysta/korzystał z ich usług???
Wiem, że mój brat korzysta z tego ekantoru, ale szczegółów nie znam 😉
31 października 2012 at 14:52[usunięto_link] wrote:
Nie za bardzo się orientuje czy tak można, bo nie mam żadnego kredytu, ale chciałam się odnieżć do monedo. Otóż, mam zamiar założyć sobie tam konto, bo jest promocja przez pierwszy miesiąc czy dwa, a mam trochę eurasków do wymiany i chciałam zapytać czy ktoż korzysta/korzystał z ich usług???
Słuchaj, ja z kolei potrzebuję trochę Euro, więc może też się zarejestruję w tym Monedo i przeprowadzimy transakcję?
23 lipca 2015 at 08:18Po dramacie frankowiczów, to pytanie jest retoryczne. Tylko złotówki.
- AutorOdp.