- AutorOdp.
- 19 lipca 2007 at 16:57
Uwielbiam się w nią wsłuchiwać.
Kochaj mnie i dotykaj .
u mnie wykonawca podany : Ich troje ,ale być może jest to Tomasz Zoltko.
Tak przy niej wspominam, czuję się wyjątkowa…A wy jakie piosenki bardzo lubicie/? Co warto żciagnąć?
24 sierpnia 2007 at 19:16mm. teraz się rozmazyłam.. feel-a gdy jest juz ciemno. i piosenka która kojarzy mi sie z moim byłym chłopakiem 🙁 sean kingston-beautiful girls. jak byłam u niego w domku ..
24 sierpnia 2007 at 19:37Jakąż chwilkę temu odkryłam zespół Madredeus – potrugalskie fado. Mam ich całą płytotekę – niesamowite.
Wsłuchując się można poczuć zapach rozgrzanych południowym słońcem portugalskich uliczek – polecam z całego serca.
Nie potrafię wybrać jednej płyty, ale dwie są szczególne dla mnie : Ainda oraz Um Amor Infinito.24 sierpnia 2007 at 19:56a pozwól ze sobie żciagne .. podasz może utwory które szczególnie przypadły Ci do gustu ?
24 sierpnia 2007 at 20:02He he, musiałabym wymienić całe płyty. Ta muzyka płynie, jeden kawałek przechodzi w drugi, jest harmonijnie skomponowaną całożcią. Zacznij od Aindy, a potem to już nie jesteż w stanie się opanować i będziesz chciała więcej więcej …
28 sierpnia 2007 at 12:49thievery corporation i koop – swietna muza i mile skojarzenia:)
1 września 2007 at 23:46Na pewno warto mieć w swoim folderze z muzyką:
-Krzysia Krawczyka „Pamiętam ciebie z tamtych lat”
– Counting crows „Accidentially in love”
– Anna Jantar „Nic nie może przeciez wiecznie trwać”
– Mika „Grace Kelly”
– Gouns’n’Roses „November rain”Mogę sie tak rozpisywać o tym co warto żciągnac,ale nie będe miejsca zabierać 😀
6 października 2007 at 12:56hmm na pewno Robbie Wiliams i jego piosenka She is Madonna. No i september cry for you
6 października 2007 at 14:07Timbaland – Apologize
23 października 2007 at 11:21polecam gorąco różne odmiany Fusion 🙂 Ostatnio wsłuchuję się mocno w muzykę Johna Scofielda.
31 października 2007 at 11:13Mnie wpadła do ucha cała płyta Tomka Makowieckiego.Kupiłam sobie płytke przez strone Empika akurat przez chorobe bo jestem troszke uziemiona w domu, i powiem Wam ze cała płyta jest super,troszke melancholijna, ale idealna na taka pogode jaka mamy za oknem.
1 listopada 2007 at 19:18Ja lubię muzykę klasyczną(Chopin,Beethoven,Wagner i inni) i lubię techno,bardzo lubię Jean Michel Jarre płytę Equinoxe i Oxygene
24 lutego 2008 at 15:45Polecam taki lekki metal grupy Within Temptation, szczególnie ich utwór Mother Earth 😉
6 czerwca 2008 at 22:17ja chętnie polecę to :
[usunięto_link]
zakochałam się w tej muzyce 🙂
9 czerwca 2008 at 18:25…warto posłuchać na żywo Trio Możdżer – Danielsson – Fresco. Przynajmniej raz w życiu. Muzułmanie maja swoją Mekkę, my miejmy Trio Możdżer – Danielsson – Fresco.
- AutorOdp.