- AutorOdp.
- 8 pa藕dziernika 2014 at 13:01
tusz do rzes z loreala architect 馃槈
i czarna kredka17 listopada 2014 at 14:22Dziewczyny tak si臋 sk艂ada,偶e u nas znajdziecie wszystko co niezb臋dne do piel臋gnacji i makija偶u rz臋s,wi臋c je偶eli b臋dziemy mogli w czym偶 pom贸c to jak najbardziej,zapraszamy serdecznie:)
20 listopada 2014 at 20:33Lubi臋 kremy bb z garniera ale te偶 ostatnio z Nivea, tusz max factor, ostatnio kupi艂am sobie puder do brwi Golden Rose, na razie jestem na fazie testowania ale spodoba艂 mi si臋 bo daje naturalny efekt, chyba si臋 polubimy 馃檪
20 listopada 2014 at 21:07tusz do rzes oczywi偶cie 馃檪
3 grudnia 2014 at 17:01Do samego makija偶u seria Soraya jest ca艂kiem przyjemna i skuteczna,wi臋c cz臋sto na niej bazuj臋,zar贸wno je偶eli chodzi o mleczko,tonik do demakija偶u.
13 maja 2015 at 12:00偶el do kresek z maybelline 馃榾 jest po prostu genialny…
13 maja 2015 at 14:15Ja u偶ywam kosmetyk贸w z firmy Inglot
21 maja 2015 at 09:46Max Factor czy Revlon ja ostatnio u偶ywam kosmetyk贸w tej firmy i jestem bardzo zadowolona,a zamawiaj膮c w sklepach internetowych mozemy zawsze liczy膰 na ni偶sz膮 cen臋:)
29 grudnia 2016 at 20:22Ostatnim z ulubionych jest zestaw eyebrow styling kit od golden rose do stylizacji brwi, zestaw z woskiem, dwoma odcieniami pudru oraz peseta-wszystko w ladnym pudeleczku z lustereczkiem. Pudry wysokiej jakosci, dobrze napigmentowane, trwale, nie osypuja sie w ciagu dnia, natomiast dzieki woskowi nadajemu brwiom porzadany ksztalt i efekt jest bardzo naturalny.
17 lutego 2017 at 13:37nowosc golden rose-baza pod cienie do powiek, eyeshadow primer. Zdecydowanie moj ulubiony kosmetyk! Dzieki niemu „uratowalam” osypujace sie cienie i znow moge z nich korzystac. Bardzo ladnie podbija kolor i utrwala makiijaz. Cena zachecajaca 馃槈
18 marca 2017 at 14:29Dziewczynki hit! Jesli macie dosyc oslabione rzesy, a chcecie je wzmocnic i sprawic zeby po umalowaniu byly jeszcze dluzsze i bardziej pogrubione to polecam szczerze baze pod tusz, lash primer z golden rose. Nakladamy go na czyste rzesy, a na to tusz i efekt koncowy rewelacyjny!
19 marca 2017 at 12:55Zastanawiam sie nad ta baza czy to aby nie zbedny gadzet? Ona ma jakies skladniki odzywcze czy cos? Ja mam bardzo slabe rzesy i by mi sie przydala, aczkolwiek uzywam tuszu z GR, Lash Plumping Mascara i jestem zadowolona z efektow. Kolor jest piekny, gleboka czern, a rzesy nie posklejane.
4 wrze艣nia 2017 at 23:07dziewczyny a probowalyscie moze cieni z alilla ? dostalam je ostatnio w prezencie i sa naprawde magiczne. dla mnie najwazniejsze, ze sa hipoalergiczne, bo mam duze problemy ze skora, a tutaj nic 馃檪
9 pa藕dziernika 2017 at 20:57Moje nowe odkrycie. Wypiekany kamie艅 br膮zuj膮cy swederm. Bardzo lekki, fajnie si臋 nak艂ada i daje naturalny efekt. Jest jeden odcie艅, w zale偶no艣ci od ilo艣ci na艂o偶onych warstw, efekt jest od ja艣niejszego do ciemniejszego. Sprawdza si臋 przy konturowaniu twarzy, ale tez przy takim codziennym makija偶u, dla ocieplenia koloru sk贸ry.
29 pa藕dziernika 2017 at 15:01Mam taki bronzer Swederm. Za pomoc膮 p臋dzla fajnie mo偶na wymodelowa膰 kontur twarzy. Nak艂adam pod ko艣膰mi policzkowymi, na szyi, wzd艂u偶 skrzyde艂ek nosa i po bokach czo艂a. Zawsze wygl膮da efektownie. Teraz zam贸wi艂am siostrze, bo na stronie jest opcja zam贸wienia z ozdobn膮 obwolut膮 na prezent.
- AutorOdp.