• Autor
    Odp.
  • Wiktoria Baran
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Moim ulubionym jest puder Tokyo z Bikora. Fajne sprawdza si臋 w codziennym makija偶u jak i w wieczorowym. Dobrze matuje, nie wysusza i nie zapycha cery a co wa偶niejsze na d艂ugo utrwala makija偶.

Dorota123
    Participant
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Nawet nie widzia艂am, Monika, dop艂aca si臋 a to opakowanie? Mo偶e bym na miko艂ajki dla siostry zam贸wi艂a, bo ju偶 m贸j testowa艂a i te偶 jej si臋 podoba.

Agata Gruber
    Member
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

W takim pieknym opakowaniu to ja mam paletke cieni do powiek z Alilli <3 jest niesamowita. Bardzo fajne, dlugo utrzymujace sie cienie. Tez dostalam ja w prezencie od siostry 馃榾

Monika
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

Nic sie nie dop艂aca 馃檪 Ale jak chcesz w prezencie to prezentowe opakowania to jedno, ale widzia艂am, 偶e na naturmedicin pojawi艂y si臋 te偶 pakiety Swederm w obni偶onych cenach. Mnie si臋 marzy taki Pakiet XXL…

Dorota123
    Participant
    • Maniak

Dzi臋ki za cynk… Obejrza艂am te zestawy, marzenie. Chyba zam贸wi臋 u m臋偶a kt贸ry艣 pod choink臋.
    swederm

Monika
    Participant
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 66
    • Sta艂y bywalec

Dorota123 masz teraz fajna okazj臋, bo jest kod rabatowy od Swederm i mo偶na przed 艢wi臋tami kupi膰 z rabatem 20% na ca艂y asortyment 馃檪

Dorota123
    Participant
    • Maniak

Cudownie 馃榾 w艂a艣nie zrobili艣my zakupy 馃檪 Na fb znalaz艂am kod BN2017 i faktycznie zadzia艂a艂. Opr贸cz tych 20% jeszcze maj膮 darmow膮 przesy艂k臋, wi臋c faktycznie tanio wszystko wysz艂o.

roza91
    Member
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

z dro偶szych od MAC
    a tanszych mo偶e by膰 Lovely 馃槈

-Mosquito-
    Participant
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 37
    • Bywalec

[usuni臋to_link]

[usuni臋to_link]

kasia24
    Participant
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja zamawiam 100% naturalne kosmetyki ze studiofigura
    Bardzo dobrze dzia艂aj膮 na sk贸r臋, jestem nimi zachwycona. Je艣li macie mo偶liwo艣膰 to przetestujcie sobie, warto

Kiniaaa
    Participant
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Zawsze kupuj膮c kosmetyki do makija偶u sprawdzam je pod wzgl臋dem sk艂adu. Pomaga mi w tym apka Skanerka. Poleci艂a mi j膮 babeczka w drogerii. Skanuje kod i widz臋 sk艂ad i analiz臋 produktu. Fajne w aplikacji jest to,偶e mo偶na zapozna膰 sie z opini膮 innych u偶ytkownik贸w. Mo偶na te偶 tworzy膰 swoje listy zakup贸w i sprawdza膰 w jakim sklepie jest dost臋pny kosmetyk i ile kosztuje. Produkty spo偶ywcze te偶 sa w bazie Skanerki i to mn贸stwo:D

abednarz77
    Participant
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Sprawdzi艂am ciesz膮c膮 si臋 ostatnio popularno艣ci膮 w sieci produkty ze sklepu studia figura i naprawd臋 wam powiem 偶e 艣wietnie si臋 sprawdzaj膮 , szczeg贸lnie kremy.

slodyczslodyczy
    Participant
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Nawilzajaca hydro baza pod makijaz z kwasem hialuronowym oraz rozswietlajacy fluid mineralny z bielendy z linii make up academie 馃檪

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Wasze ulubione kosmetyki do makija偶u"

Przewi艅 na g贸r臋