- AutorOdp.
- 20 sierpnia 2007 at 17:30
Pomyslalam,ze napisze temat podany powyzej:P poniewaz wczesniej wszystko o filmach wymyslilam i malo kto pisal.
No wiec jakie sa Wasze ulubione seriale?? 馃槅Moimi ulubionymi serialami s膮:
-„M jak mi艂o偶膰”
-„Na wsp贸lnej”(zalezy kiedy)
-„Komisarz Rex”
-„Tequilla i Bonetti”
-„CSI”
-„Czterej pancerni i pies” 馃槅
-„Niania” <--co sobote o 20:00 na TVN :lol:No to by bylo na tyle. 馃槈Teraz Wasza kolejmZapraszam do tematu!! 馃槅20 sierpnia 2007 at 18:19Ja ogladam „M jak milosc”, „Na wspolnej”/teraz jest wakacyjna przerwa, heh/ i „Prawo pozadania”- taki tasiemiec, co leci na tvn 馃槈
20 sierpnia 2007 at 19:45„Klan” bo tam gra Rysiu…
20 sierpnia 2007 at 20:50[usuni臋to_link] wrote:
„Klan” bo tam gra Rysiu…
艁oooo widz臋,偶e Rysio z „Klanu” nie jest tylko moj膮 ulubin膮 postaci膮 馃槅
A mnie te wszystkie seriale typu „M jak mi艂o偶膰” , „Klan” , „Na wsp贸lnej” itp. denerwuj膮… 馃槙 To s膮 powielane schematy…ci膮gle to samo i wszyscy s膮 tam tacy och! ach! ,偶e a偶 si臋 niedobrze robi… 馃槙
Z seriali lubi臋 „Nianie” , „Hel臋 w opa艂ach” , „Skazanego na 偶mier膰” (zgadnijcie czemu 馃槈 ) a jak mam ochot臋 poogl膮da膰 co偶 g艂upiego,monotematycznego i romantycznego do 贸lu to w艂膮czam sobie telenowele wenezuelsk膮… 馃槅 Tam przynajmniej wiadomo,偶e jest tandetnie i nikogo to nie dziwi 馃榾22 sierpnia 2007 at 12:48ogladam m jak milosc,i kto tu rzadzi,pierwsz milosc i juz niepamietam co……….czasem to znuow ogladam cokolwiek
22 sierpnia 2007 at 12:55Ja ogl膮dam: 馃榾
„Pierwsza mi艂o偶膰” – polsat
„Klan” – tvp1
„M jak mi艂o偶膰” – tvp2
„Na wsp贸lnej” (czasem) – tvn
„Prawo po偶膮dania” – tvn
„Niania” – tvn
„Detektyw Monk” – tvn
„Gotowe na wszystko” – polsat
„Gorzka zemsta” tvn siedemi chyba nic wi臋cej.. 馃槢 jak co偶 mi si臋 przypomni to dopisz臋 馃槢
22 sierpnia 2007 at 13:09Myszka19,widze,偶e seriale wenezuelskie nie s膮 Ci obce 馃榾 Tez to ogl膮dam 馃槅
22 sierpnia 2007 at 13:34A no… nie s膮 obce.. 馃槢 Niby nie chce si臋 ogl膮da膰 ale jak raz drugi sie obejrzy to p贸藕niej wci膮ga i ciekawi co b臋dzie dalej 馃槢
22 sierpnia 2007 at 19:47Ja generalnie wystrzegam si臋 polskich seriali, bo poza kiepsk膮 gr膮 i banalnymi dialogami nie maj膮 one nic wsp贸lnego z prawdziwym 偶yciem, jedynym wyj膮tkiem by艂a Magda M. (cho膰 przyznam, 偶e ci臋偶ko by艂o mi dobrn膮膰 do ko艅ca, ale przynajmniej go mia艂a 馃榾 ), „Niani臋” te偶 lubi臋, bo bardzo przyjemnie si臋 j膮 ogl膮da (ale to w ko艅cu 偶ci膮gni臋ty pomys艂). Mam swoje ukochane seriale, do kt贸rych powracam jak mog臋:
-Seks w wielkim mie偶cie
-Przyjaci贸艂
-Kochane k艂opoty
-Gotowe na wszystko
-Chirurg贸w
-Coupling (taki brytyjski serial, nie mam poj臋cie czy posiada polski tytu艂, ale bardzo gor膮co go polecam)23 sierpnia 2007 at 08:47Prawo poz膮dania tak tak swietny film (ale nied艂ugo sie skonczy)
po za tym Gorzka zemsta mm. boski a najlepsza jest ta muzyczka: pasion de gavilanes – quien es ese hombre – (balada) WARTO SOBIE SCIAGNAC!!! ramanticoooo. po za tym M jak Mi艂o偶c (troche nudne juz);/ eee du偶o ogladam 馃榾 Swietny serial to PIERWSZA MILOSC na polsacie cool!. Pozdrawiam :*23 sierpnia 2007 at 09:20A ja bardzo lubie 'szkole zlamanych serc” no i jak wiekszosc m jak milos rzecz jasna rowniez:)
25 grudnia 2008 at 14:53No c贸偶, widz臋 偶e m贸j repertuar mocno r贸偶ni si臋 od waszego. Moje ulubione seriale to:
– Dexter,
– Dr. House,
– Gotowe na wszystko.Wcze偶niej to na pewno Ostry Dy偶ur. Ale tylko wcze偶niej. Teraz to ju偶 nie ten klimat.
25 grudnia 2008 at 15:22ja dawno ogl膮da艂am 'Chirurg贸w na Polsacie. ale ostatnio przestali emitowa膰.
a teraz 'Nianie obowi膮zkowo, na drugim miejscu 'Tylko mi艂o偶膰. 馃檪26 grudnia 2008 at 00:27Kompania Braci
Swiat wg Kiepskichi tyle w tym temacie 馃檪
26 grudnia 2008 at 12:17[usuni臋to_link] wrote:
ja dawno ogl膮da艂am 'Chirurg贸w na Polsacie. ale ostatnio przestali emitowa膰.
a teraz 'Nianie obowi膮zkowo, na drugim miejscu 'Tylko mi艂o偶膰. 馃檪Te seriale na tym kanale s膮 dla mnie za „kurowate” :), to ju偶 raczej wola艂abym CSI i tym podobne seriale. Wydaj膮 mi si臋 o wiele ciekawsze ni偶 styl kolumbijskich „Ona kocha jego, a on kocha inn膮, a z kolei inna kocha jeszcze innego, kt贸ry kocha t臋 pierwsz膮 :)”.
- AutorOdp.