- AutorOdp.
- 31 maja 2009 at 21:53
[usuni臋to_link] wrote:
Malo tego, bo chyba od 7 czerwca w TVN siedem poleca wszystkie serie od poczatku:D
ciccilla niech CI臋 B贸g b艂ogos艂awi za takie informacje! ja jestem zawsze niedoinformowana co gdzie i kiedy b臋d膮 puszcza膰…
31 maja 2009 at 21:54Ja ogl膮dam seriale gdy mi si臋 nudzi. Lubi臋 sobie obejrze膰 Na wsp贸lnej ale rzadko kiedy jestem o tej godzinie w domu. Ch臋tnie za to ogl膮dam Brzydul臋! Strasznie mnie wci膮gn臋艂a. A Niania to mistrzostwo! Humor poprawia mi ZAWSZE 馃榾
1 czerwca 2009 at 15:16’chirurdzy’
'dr. house’
'csi: NY i Miami’
no i na koniec s艂abo偶膰 z dzieci艅stwa:
'plebania’ 馃榾1 czerwca 2009 at 15:57Teraz rzadko ogl膮dam TV ale kiedy偶 „Moda na sukces” 馃槢
1 czerwca 2009 at 17:15ogl膮dam r贸偶ne seriale, ale nie nagminnie- jesli mam czas…
„ostry dyzur”
„dr house”
„dexter”
ncis”3 czerwca 2009 at 14:28Lost
Dexter
CSI: Las Vegas
i jeszcze ma艂o popularna pere艂ka: angielski serial Survivors (dostepny w sieci, goraco polecam, co prawda jest na razie tylko 6 odcink贸w- tyle liczy 1 sezon-ale warto po偶wi臋cic sw贸j czas na ten serial)17 czerwca 2009 at 17:26a powiesz co偶 wi臋cej o tym serialu? tak z pierwszej r臋ki 馃檪
15 wrze艣nia 2009 at 08:11Californication z duchovnym (rewela)
i dr House
czasami gotowe na wszystko, sex w wielkim mie偶cie (jak mam klimaty babskiego wieczoru)18 wrze艣nia 2009 at 12:32@ananeczka wrote:
napewno „Przyjaciele” i „Magda M” a ostatnio jako偶 tak wysz艂o 偶e Plan Totalnej Pora偶ki w Cartoon Network totalnie mnie wci膮gn膮艂…:) taki humor jest dla mnie najlepszy, zwariowany, szalony i mega 偶mieszny 馃榾 a do tego z lekkim napi臋ciem i oczekiwaniem.
ogl膮dali偶cie?ja ogl膮dam, tak samo zreszt膮 jak poprzedni膮 seri臋 馃檪 lubi臋 Owena (mimo wszystko ;)) i jemu kibicuje? kogo lubisz najbardziej?
20 wrze艣nia 2009 at 11:13Gotowe na wszystko – nowa seria (wczoraj pierwsze odcinki) zapowiada si臋 fajnie 馃檪
20 wrze艣nia 2009 at 21:14a macie jakie偶 zdanie o 'Siostra Jackie’? cho膰 nie wiem czy to leci gdzie偶 indziej, ni偶 na nseriale…
24 wrze艣nia 2009 at 16:14[usuni臋to_link] wrote:
a macie jakie偶 zdanie o 'Siostra Jackie’? cho膰 nie wiem czy to leci gdzie偶 indziej, ni偶 na nseriale…
Widzia艂am, takie sobie. Mo偶na obejrze膰. Ja teraz przymierzam si臋 do Dynastii Tudor贸w, bardzo ciekawa epoka ale czy serial b臋dzie fajny? Zobaczymy.
24 wrze艣nia 2009 at 17:49moja znajoma to ogl膮da, wpada w panik臋 jak pojawia si臋 niebezpiecze艅stwo, ze moze nie zd膮偶y膰 na kolejny odcinek 馃槢
25 wrze艣nia 2009 at 15:52@mellodiv wrote:
Ja ogl膮dam seriale gdy mi si臋 nudzi. Lubi臋 sobie obejrze膰 Na wsp贸lnej ale rzadko kiedy jestem o tej godzinie w domu. Ch臋tnie za to ogl膮dam Brzydul臋! Strasznie mnie wci膮gn臋艂a. A Niania to mistrzostwo! Humor poprawia mi ZAWSZE 馃榾
Oj Niania u mnie obowiazkowo rzadzi w sobotni wiecz贸r. Obowiazkowo.
26 wrze艣nia 2009 at 16:18[usuni臋to_link] wrote:
@mellodiv wrote:
Ja ogl膮dam seriale gdy mi si臋 nudzi. Lubi臋 sobie obejrze膰 Na wsp贸lnej ale rzadko kiedy jestem o tej godzinie w domu. Ch臋tnie za to ogl膮dam Brzydul臋! Strasznie mnie wci膮gn臋艂a. A Niania to mistrzostwo! Humor poprawia mi ZAWSZE 馃榾
Oj Niania u mnie obowiazkowo rzadzi w sobotni wiecz贸r. Obowiazkowo.
No je偶li chodzi o „Nianie” te偶 mi艂o mi si臋 ogl膮da. Gdyby jeszcze na TVN-nie reklamy by艂y kr贸tsze by艂abym w 7 niebie. A pami臋tacie jeszcze oryginaln膮 wersj臋 Niani?
- AutorOdp.