- AutorOdp.
- 29 listopada 2010 at 11:02
Kiedy偶 by艂am mega fank膮 „M jak mi艂o偶膰” i „Klanu”. Teraz ani na jeden, ani na drugi nie mam czasu 馃檨
30 listopada 2010 at 12:29Gotowe na wszystko-swietny serial!
M jak Milosc
..czasami Barwy Szczescia.30 listopada 2010 at 13:44Gotowe na wszystko 馃檪
7 grudnia 2010 at 19:25Ja dalej Dextera ci膮gn臋 i Mentalist臋 z nseriali. House na razie odpuszczam bo mnie zm臋czy艂. Ale mi doszed艂 kolejny serial do ogl膮dania – The Walking Dead. 馃檪 Ogl膮da kto偶? Serial leci na Fox Hd i jest ekranizacj膮 komiksu.
7 grudnia 2010 at 21:58[usuni臋to_link] wrote:
The Walking Dead. 馃檪 Ogl膮da kto偶? Serial leci na Fox Hd i jest ekranizacj膮 komiksu.
Ja w艂a偶nie obejrza艂em ostatni odcinek, serial liczy 6odcink贸w :). Polecam 偶ci膮gn膮膰 pierwszy z sieci , jest sporo d艂u偶ysz od wersji kt贸r膮 puszcza艂 fox. D艂u偶sza liczy 68minut ,kr贸tsza 45.
pzdr14 stycznia 2011 at 17:44Gotowe na wszystko i Usta usta 馃檪
18 stycznia 2011 at 10:52Gotowe na wszystko to zdecydowanie rewelacyjny serial. Trwa ju偶 tak d艂ugo a mimo wszytko ca艂y czas trzyma w napi臋ciu. Poza tym s膮 tam 偶wietnie skrojone wszystkie charaktery. Bardzo lubi臋 rownie偶 serial Usta Usta. Jest ca艂kowicie inny od wszystkich nudnych polskich seriali, gdzie tylko gotuj膮 albo pij膮 herbat臋.
20 stycznia 2011 at 13:25„Gotowe na wszystko”, „Usta Usta”, „39 i p贸艂” 馃檪
27 stycznia 2011 at 15:11M jak mi艂o偶膰, Barwy szcz臋偶cia i Fringe 馃榾
29 stycznia 2011 at 12:54[usuni臋to_link] wrote:
Ja dalej Dextera ci膮gn臋 i Mentalist臋 z nseriali. House na razie odpuszczam bo mnie zm臋czy艂. Ale mi doszed艂 kolejny serial do ogl膮dania – The Walking Dead. 馃檪 Ogl膮da kto偶? Serial leci na Fox Hd i jest ekranizacj膮 komiksu.
ogl膮da艂am The Walking Dead – szkoda, 偶e ju偶 si臋 sko艅czy艂, ale poleci膰 mog臋 te偶 na Fox HD White Collar , bardzo fajnie si臋 go ogl膮da.
30 stycznia 2011 at 13:54[usuni臋to_link] wrote:
poleci膰 mog臋 te偶 na Fox HD White Collar , bardzo fajnie si臋 go ogl膮da.
Te偶 tak uwa偶am, daje rad臋. No i ten Neal- ciacho!
Ogl膮dam jeszcze czasem Gotowe na wszystko- cho膰 teraz ju偶 bardziej z przyzwyczajenia, i House’a3 lutego 2011 at 16:55Ja uwielbiam z moim facetem ogl膮da膰 Diabli Nadali. :)))))) Najlepszy serial na 偶wiecie…
7 lutego 2011 at 17:31Mak polny – co Ty dopiero teraz odkry艂a偶 moc tego serialu?
Je偶li tak to Ci nawet troszk臋 zazdroszcz臋 bo tyle zabawy jeszcze przed Tob膮. Powiem tylko, 偶e si贸dma seria te偶 dobra.7 lutego 2011 at 20:35Seriale hmm du偶o by wymienia膰 馃榾
Prosto w serce
M jak mi艂o偶膰
Na wsp贸lnej
I kto tu rz膮dzi
Mamuski 馃榾 馃榾 馃榾
Miodowe lata
Ranczo oczywi偶cie ;):D
Pierwsza mi艂o偶膰9 lutego 2011 at 16:56– House,
– Fringepowoli szykuj臋 si臋 r贸wnie偶 na:
– Bones,
– Dexter’a,
– SupernaturalZobaczymy co z tego wyjdzie. 馃檪