- AutorOdp.
- 26 maja 2010 at 06:33
Hmmm, do tego polecam Anime – Bleach 😉 które wychodzi na bieżąco bo zamknięte anime to mógłbym polecić dłuuuuuugą listę wartą oglądnięcia 😉
28 maja 2010 at 22:56Ktoż może widział ostatnio odc. Lostów? Znajomy, który był bardzo w serial „wkręcony” klął cały następny dzień 😕
4 czerwca 2010 at 01:12Lost
Pierwsza Miłosć
Przyjaciele 🙂25 czerwca 2010 at 20:14Jedynie „Californication” i „Gotowe na wszystko”. 🙂
25 czerwca 2010 at 20:34ulubiony chyba Dr House, strasznie sie utozsamiam z ta postacia ;p
poza tym Californication, Dexter, kozackie seriale
moje top 3, nowe odcinki wszystkich chyba na jesieni, jest na co czekac ;p25 czerwca 2010 at 23:05[usunięto_link]
27 czerwca 2010 at 18:21Ja lubię „m jak miłożć”, „CSI”, „Wzór” inne tego typu, ale niestety rzadko oglądam telewizję.
27 czerwca 2010 at 18:25swego czasu Prison Break bardzo mnie interesował szkoda że nie ciągną tego dalej a tak poza tym to teraz ” Klan” „Moda na Sukces” ……………
nie no to żarcik oczywiscie żledze jedynie Na Wspólnej bo tak jakos zacząłem i trwam szkoda że wakacje 😛28 czerwca 2010 at 19:23Ostatnio zaczęłam oglądać na nseriale Crash. do tego dr. House, Mentalista,
Polskich za bardzo nie lubię oprócz KSD . Teraz martwy sezon trzeba przetrwać wakacje. Parę seriali sobie nagrałam po kilka odcinków to sobie oglądam teraz.9 lipca 2010 at 07:31„Gotowe na wszystko” i „Lost” i bardzo polecam bo super seriale. Co prawda Lost już się skończył ale gotowe kolejny sezon już we wrzeżniu… ahhh 😀
17 września 2010 at 09:59A co to temat o serialach umarł, już nikt nie ogląda? Jak się podobają nowe sezony polskich produkcji? Jak nowe seriale? Udane czy porażki?
17 września 2010 at 17:31Polskich nie oglądam wcale ,a z zagranicznych mogę polecić jeżli ktoż lubi s-f, thriller
Miracles, Firefly, nawet dobre są też Dollhouse, Persons Unkown
W sumie znalazło by się więcej tego.
17 września 2010 at 21:49[usunięto_link] wrote:
ulubiony chyba Dr House, strasznie sie utozsamiam z ta postacia ;p
nie wiem, jak to zrozumieć, Stary 😉 jesteżmy z tak ˜różnych bajek, a mi się Dokcio Hauz też widzi 😀 utożsamiam się z nim jednak tak wpół na pół, żeby mnie nie posądzono o jakąż ˜przylepnożć 😆
zdaje się że to znów ˜hauzowate we mnie, nie sądzisz? 🙄
a Ty nie odnajdujesz czegoż podobnego w sobie? 😐miszczu, jak Ty sobie radzisz z tym psychologicznym problemem?¦ bo¦ Dr House¦
a porównując Ty i ja “ też nie jesteżmy bardzo zdrowi¦ w niezbadanych czelużciach mózgu 😉[usunięto_link] wrote:
Ja lubię „m jak miłożć”¦
no dobra Olusiu, niech Ci będzie¦ ja tyż tracę czas czasem na to badziewie 😉
choć nie do końca “ w sumie coż to M. o nas mówi¦ fajnie gdy się użmiecha 😀 co?@mak polny wrote:
Ja tradycyjnie „M jak miłożć”, „Barwy szczężcia”, „Pierwsza miłożć”. Jak się akurat nudzę i nic ciekawszego nie ma to i „Klan” się obejrzy.
Kiedyż szalałam także na punkcie „Detektywa Monka” A teraz z niecierpliwożcią wyczekuję każdego kolejnego odcinka „Doktora Housa”
Od czasu do czasu oglądam też „Dowody zbrodni” i „Wzór”.
Maczku Polny, chętnie niekiedy posiedzę z Tobą przy tych serialach 😉 jak mnie zniesiesz 🙄
mi są też nie-odrażeńcze 😉 a masz orzeszki w czekoladzie 😉 ja na wszelki wypadek przyniosę dobre piFko 😆21 września 2010 at 12:06Polecam „Lie to me” i „White collar” – bardzo wciągające 🙂 no i facet niemarudzi, że opery mydlane oglądam 😆
21 września 2010 at 15:42Doktor WHO 😆
- AutorOdp.