• Autor
    Odp.
  • OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Hmmm, do tego polecam Anime – Bleach 😉 które wychodzi na bieżąco bo zamknięte anime to mógłbym polecić dłuuuuuugą listę wartą oglądnięcia 😉

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Ktoż może widział ostatnio odc. Lostów? Znajomy, który był bardzo w serial „wkręcony” klął cały następny dzień 😕

erjen8819
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Lost
    Pierwsza Miłosć
    Przyjaciele 🙂

Fusun
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Jedynie „Californication” i „Gotowe na wszystko”. 🙂

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

ulubiony chyba Dr House, strasznie sie utozsamiam z ta postacia ;p

poza tym Californication, Dexter, kozackie seriale
    moje top 3, nowe odcinki wszystkich chyba na jesieni, jest na co czekac ;p

Afrodytaaa
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

[usunięto_link]

Olusia
    Member
    • Tematów: 26
    • Odp.: 372
    • Pasjonat

Ja lubię „m jak miłożć”, „CSI”, „Wzór” inne tego typu, ale niestety rzadko oglądam telewizję.

blackArt
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

swego czasu Prison Break bardzo mnie interesował szkoda że nie ciągną tego dalej a tak poza tym to teraz ” Klan” „Moda na Sukces” ……………
    nie no to żarcik oczywiscie żledze jedynie Na Wspólnej bo tak jakos zacząłem i trwam szkoda że wakacje 😛

clara000
    Member
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Ostatnio zaczęłam oglądać na nseriale Crash. do tego dr. House, Mentalista,
    Polskich za bardzo nie lubię oprócz KSD . Teraz martwy sezon trzeba przetrwać wakacje. Parę seriali sobie nagrałam po kilka odcinków to sobie oglądam teraz.

mmmisia
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

„Gotowe na wszystko” i „Lost” i bardzo polecam bo super seriale. Co prawda Lost już się skończył ale gotowe kolejny sezon już we wrzeżniu… ahhh 😀

H_ulka
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

A co to temat o serialach umarł, już nikt nie ogląda? Jak się podobają nowe sezony polskich produkcji? Jak nowe seriale? Udane czy porażki?

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Polskich nie oglądam wcale ,a z zagranicznych mogę polecić jeżli ktoż lubi s-f, thriller

Miracles, Firefly, nawet dobre są też Dollhouse, Persons Unkown

W sumie znalazło by się więcej tego.

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

ulubiony chyba Dr House, strasznie sie utozsamiam z ta postacia ;p

nie wiem, jak to zrozumieć, Stary 😉 jesteżmy z tak ˜różnych bajek, a mi się Dokcio Hauz też widzi 😀 utożsamiam się z nim jednak tak wpół na pół, żeby mnie nie posądzono o jakąż ˜przylepnożć 😆

zdaje się że to znów ˜hauzowate we mnie, nie sądzisz? 🙄
    a Ty nie odnajdujesz czegoż podobnego w sobie? 😐

miszczu, jak Ty sobie radzisz z tym psychologicznym problemem?¦ bo¦ Dr House¦
    a porównując Ty i ja “ też nie jesteżmy bardzo zdrowi¦ w niezbadanych czelużciach mózgu 😉

[usunięto_link] wrote:

Ja lubię „m jak miłożć”¦

no dobra Olusiu, niech Ci będzie¦ ja tyż tracę czas czasem na to badziewie 😉
    choć nie do końca “ w sumie coż to M. o nas mówi¦ fajnie gdy się użmiecha 😀 co?

@mak polny wrote:

Ja tradycyjnie „M jak miłożć”, „Barwy szczężcia”, „Pierwsza miłożć”. Jak się akurat nudzę i nic ciekawszego nie ma to i „Klan” się obejrzy.

Kiedyż szalałam także na punkcie „Detektywa Monka” A teraz z niecierpliwożcią wyczekuję każdego kolejnego odcinka „Doktora Housa”

Od czasu do czasu oglądam też „Dowody zbrodni” i „Wzór”.

Maczku Polny, chętnie niekiedy posiedzę z Tobą przy tych serialach 😉 jak mnie zniesiesz 🙄
    mi są też nie-odrażeńcze 😉 a masz orzeszki w czekoladzie 😉 ja na wszelki wypadek przyniosę dobre piFko 😆

karolincio
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Polecam „Lie to me” i „White collar” – bardzo wciągające 🙂 no i facet niemarudzi, że opery mydlane oglądam 😆

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Doktor WHO 😆

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wasze ulubione seriale :)"

Przewiń na górę