- AutorOdp.
- 21 wrze艣nia 2010 at 19:41
Z polskich to tylko „Kasia i Tomek” mi si臋 podoba艂.
Poza tym:
Friends (serial bezkonkurencyjny moim zdaniem, widzia艂em ca艂o偶膰 ju偶 chyba 4 razy)
Lost
Prison Break
House
How I Met Your Mother
Heroes
Dexter
Californication
That 70’s Showi kilka innych, ale niespecjalnie mnie wci膮gn臋艂y…
22 wrze艣nia 2010 at 11:03A te? : [usuni臋to_link]
23 wrze艣nia 2010 at 11:13Bardzo lubi臋 Weeds (Trawka) 馃檪 Po prostu za偶miewam si臋 do rozpuku, jak ogl膮dam wyczyny tego g艂upka, Douga.:D
23 wrze艣nia 2010 at 15:10By艂 kiedys taki serial na TVN pozno w nocy o dziewczynie ktora zajmowala sie magia. Od tego czasu polubilam te klimaty.
Zobaczcie np to:
[usuni臋to_link]
albo to:
[usuni臋to_link]23 wrze艣nia 2010 at 15:32ja Usta Usta lubi臋 bardzo
ogl膮dam te偶 M jak mi艂o偶c, Barwy szcz臋偶ciaI Szpilki na Giewoncie zacz臋艂am ogl膮dac, zobaczymy co to b臋dzie
23 wrze艣nia 2010 at 20:33Usta Usta to zdecydowanie jeden z lepszych, ostatnio puszczanych polskich seriali. Wcze偶niej dobra by艂a BrzydUla.
Uwielbiam Gotowe na wszystko, Seks w wielkim mie偶cie i How I met Your Mother.26 wrze艣nia 2010 at 23:58@skorupniak wrote:
ja Usta Usta
[usuni臋to_link] wrote:
Usta Usta to zdecydowanie jeden z lepszych, ostatnio puszczanych polskich seriali.
te偶 ode mnie :ok:
[usuni臋to_link] wrote:
Wcze偶niej dobra by艂a BrzydUla.
ja te偶 uwielbiam Julk臋… ma cudowne nogi 馃榾
no i jeszcze House’a… jest zajebistYYY! 馃槇
28 wrze艣nia 2010 at 12:51Ja jestem zachwycona True Blood na hbo 馃檪 Dzisiaj id臋 na pokaz przedpremierowy z Erikiem :DD Normalnie nie wierze, 偶e uda艂o mi si臋 wygra膰 zaproszenie :DD A偶 polecia艂am do sklepu now膮 sukienk臋 kupi膰 馃榾
28 wrze艣nia 2010 at 13:20Eeeee娄 sk膮d te zaproszenia? Ja te偶 bym chcia艂a! Uwielbiam go! Boski jest! W sumie ca艂y serial kocham. Pewnie nie ma ju偶 szans na te zaproszenia?
28 wrze艣nia 2010 at 13:53W膮tpi臋, bo to dzisiaj wieczorem. Sama jestem w klubie hbo i za pisanie komentarzy mam to zaproszenie. Przez ca艂y weekend tam pisa艂am 馃榾 Mog臋 potem wszystko napisa膰 jak by艂o, i jak boski jest Eric 馃榾 Swoj膮 drog膮 ma by膰 wi臋cej takich pokaz贸w dla klubowicz贸w, wi臋c mo偶esz spr贸bowa膰 w przysz艂o偶ci 馃檪
28 wrze艣nia 2010 at 20:41lizn臋 czasem Majk臋 :}} ale jest ciutk臋 monotonna, nie? dziewczyny!? -=
i do tego nie mog臋 poj膮膰 jak taka s*** Ola mo偶e pomiesza膰 szyki…
dwojgu fajnym ludziom? :nono30 wrze艣nia 2010 at 06:07Mad Men 馃榾
1 pa藕dziernika 2010 at 02:21a czy w og贸le mo偶na zainseminowa膰 kobiet臋 podczas robienia cytologii 馃檮 ?
takie mi sie rodz膮 g艂upie pytania podcvzas gdy mi przyjaciele podsuwaj膮 Majk臋 馃槅
6 pa藕dziernika 2010 at 18:49zaczely sie kolejne sezony Dextera i House’a
jaram sie ;p6 pa藕dziernika 2010 at 20:53House si臋 sko艅czy艂 chyba w trzecim sezonie 馃榾
- AutorOdp.