• Autor
    Odp.
  • tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

Czyli nie ma sensu kupować kosmetyków naturalnych, które nie posiadają certyfikatu? A co ze składem? Czy nie jest on włażnie najważniejszy? te certyfikaty pewnie tanie nie są. Poza tym na naszym rynku nie ma za wiele produktów z certyfikatem. A naturalnych serii jest b. wiele.

ZuzkaZ
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 91
    • Stały bywalec

tabletka ma sens o ile umiesz czytac sklady 🙂 zeby nie bylo ze naturalne to 5% aloesu 🙂

Ja wyszczytalam jakis czas temu w prasie info o kosmetykach Botani i znalazlam je na FB dzieki czemu zapisalam sie na dermokonsultacje. Ide jutro

tabletka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 211
    • Zapaleniec

A myżlisz, że ja mam pamięć do chemicznych wszystkich nazw. Musiałabym ze sobą żciągę zrobić i nosić zawsze co idę kupować kosmetyki. Jak było na konsultacjach? Coż ciekawego się dowiedziałaż, czy były tylko prezentacje produktów? Botani, fajne kosmetyki szkoda tylko że cena dożć droga ale jak dziewczyny piszą na blogach są bardzo wydajne więc, może to opłacalna a jednoczeżnie bezpieczna inwestycja.
    Podczas ostatnich dyskusji z koleżanką weganką stwierdziłam, że mają ciężką sprawę bo dosłownie wszystko muszą sprawdzać.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wegańskie kosmetyki – możecie coż polecić?"

Przewiń na górę