- AutorOdp.
- 15 maja 2007 at 11:12
E tam to tak jakbys patrzyła na loda przez szybe bo i tak nie pozwoli Ci siegnąc bo jego zwierzaka 😛
6 czerwca 2007 at 20:08Moj facet jest wlasnie dzis na wieczorze kawalerskim swojego kumpla. Nie wiem czemu, ale boje sie 😥 Na dodatek to sa moje urodziny, a ja zostalam sama….
27 czerwca 2007 at 11:40No włażnie jeżeli faceci mają prawo się zabawić to dlaczego kobiety nie???
ja byłam na wieczorze panieńskim tak nudnym i do kitu że szkoda gadać a faceci w tym czasie w klubie go go się bawili…nie wiem czemu się tak dzieje ale wydaje mi się że po czężci to tez wina kobiet, bo nic nie robią żeby było inaczej.
Macie jakież rady lub pomysły?
[usunięto_link]28 czerwca 2007 at 21:34ja poszlabym poogladac facetow ale nie chcialabym zeby moj facet ogladal jakies wyginajace sie panienki 😛
29 lipca 2007 at 13:41[usunięto_link] wrote:
lepiej nie wychodzic za maz i juz 😉
hehe madrze powiedziane ;]
30 lipca 2007 at 09:06Ja jeszcze żlubu nie planuje ale chciałabym aby mój facet miał striptiz i się dobrze bawił, ja oczywiżcie też bym była za gdybym mogła zobaczyć tańczącego faceta. Nie piszę tu o ocierani czy czymż gorszym. Sama zabawa 😆
6 sierpnia 2007 at 13:24Mój facet nie miał wieczoru kawalerskiego ponieważ ja nie chciałam.
Ja też nie miałam panieńskiego. Zaproponowałam mu, że ten wieczur spędzimy namiętnie w łużku i się zgodził bynajmiej było tak słodko,że niemiał czego żałować. 😀 Pewnie na wieczur kawalerski do braci pujdzie 😥 ale kiedy to bendzie niewiadomo mam nadzieje, że nieprędko.6 sierpnia 2007 at 14:02Ja nie pozwole na zadna striptizerke, bo wiem co sie dzieje na takich wieczorach kawalerskich, ale nikt Ci sie do tego nie przyzna..
jak chce ja mu moge striptiz zrobic 😀
- AutorOdp.