- AutorOdp.
- 29 grudnia 2014 at 17:16
Hmn..ostatnio wielu moich znajomych pracuje jako wizażyżci i styliżci od paznokci. Moim zdaniem to jest obecnie najlepszy pomysł na własny, mały biznes 🙂
30 grudnia 2014 at 09:28Ja bym postawiła na małą knajpkę, do której można by przyjżć ze swoim pupilem – pieskiem. Wiem, że dużo osób rezygnuje z wychodzenia do knajp ze względu na czworonogi, nie chcą ich zostawiać w domu, a do żrodka nie mogą z nimi wejżć. Miejsce, w którym można by było spokojnie zjeżć, a piesek dostałby też coż do jedzenia, to super pomysł.
31 grudnia 2014 at 13:10swój biznes to zawsze swój biznes, nie pracujesz na kogoż, tylko na siebie.
12 stycznia 2015 at 12:09ja jeszcze nie jestem gotowa na własny biznes… wiem, że dożwiadczenie nabyłabym już działając, ale trzeba mieć przecież jakież zasoby prawda? trzeba się z czegoż utrzymać…
no ale kiedyż – chciałabym prowadzić własną agencję reklamową 🙂 zobaczymy, jak długo ta myżl się ze mnąÂ utrzyma
27 stycznia 2015 at 15:54własny biznes to bardzo ciężka sprawa. Liczyć trzeba się z naprawdę wieloma kłopotami i ogromną ilożcią pracy. Szef nie ma szans na chorowanie, odpoczywanie czy obijanie się. Wiele osób niestety zapomina o tym decydując się na swoją działalnożć. Wiele zależy oczywiżcie od branży
4 maja 2015 at 12:46[usunięto_link]
Nie znalazlam lepszego miejsca na ten temat wiec prosze na mnie nie naskakiwac! Dzieki:)
Mam takie pytanie do wszystkich. Jak myslicie, jaki biznes w Polsce jest oplacalny? Chcielibysmy z mezem otworzyc wlasna dzialalnosc gospodarcza ale nie bardzo wiemy co sie oplaca.
Moze macie jakies pomysly??
A co umiecie robić???
8 maja 2015 at 10:15Własny biznes można zacząć najpierw od sprzedaży na allegro, zobaczyć co się sprzedaje, a potem ewentualnie założyć sklep stacjonarny.
27 czerwca 2015 at 20:33Też jestem na etapie zakładania własnej firmy no i troszkę rzucam się na głęboką wodę. No ale do odważnych żwiat należy i nie odrazu Rzym zbudowano 🙂 Trzymajcie kciuki 😉
17 sierpnia 2015 at 08:19Z pewnożcią trzeba mieć dużo cierpliwożci i wytrwałożci 🙂
2 września 2015 at 19:24Witajcie!
Jestem Waszym doradcą online. Pojawiłam się na tym forum w ramach
kampanii informacyjnej skierowanej do wszystkich zainteresowanych
rozwojem zawodowym i direct sales. Chętnie przedstawię i omówię
korzyżci oraz szczegóły współpracy z MUKE. Twórz z nami nową jakożć na
rynku sprzedaży bezpożredniej!
Jeżli macie jakiekolwiek pytania, zapraszam do dyskusji w tym wątku.
Jestem do Waszej dyspozycji.Marta
Doradca online MUKE
muke.com.pl7 września 2015 at 11:57Oraganizacja żlubów/wesel od A do Z. Moda przychodzi z Zachodu. Wielu ludzi woli zaoszczędzić swojego czasu na załatwianie tego typu spraw. Moim zdaniem ten rodzaj działanożci może wypalić…
7 września 2015 at 13:17Może w sklep internetowy? Jeszcze kilka lat temu, to była ciekawostka, a teraz nie znam nikogo kto nie kupowałby czegoż przez Internet. Wiem, że dużo kupuje się na Allegro, ale gdyby to połączyć ze ze sklepem na własnej stronie internetowej, to siła przebicia byłaby pewnie większa.
16 września 2015 at 14:17.
Czy znacie może jakież oferty kursów w Krakowie, takich dla osób bezrobotnych.
Ja widziałam że obecnie to w beauty for you.
Czy może któraż z Was szkoliła się tam?
Byłabym wdzięczna za opinię.
20 września 2015 at 12:45floska
W listopadzie/grudniu w Krakowie odbędzie się nasza konferencja, serdecznie zapraszamy. wystarczy zapisać się na naszej stronie internetowej.Marta
Doradca online MUKE
muke.com.pl20 września 2015 at 15:26a czym zajmuje się firma MUKE?
- AutorOdp.