• Autor
    Odp.
  • gawroszka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

ja powiem tak:gole sie maszynka ale wcale mnie to nie satysfakcjonuje…tylko na poczatku jest gladko,wieczorem szorstko a nast.dnia krostki ,probowalam kremem -jeszcze gorzej ,mialam mocne podraznienie a krem nie ususwal -rozpuszczal wszystkiego-nigdy wiecej!
    po goloniu stosuje krem nivea albo jakas masc an podraznienia,maszynka musi byc nowa i wydezenfekowana.teraz planuje zrobic wosk albo taka depilacje cukrowa(domowy sposob -podobno skuteczny)bedzie bolalo…..eh
    ogolnie czuej sie taka lepiej i seksowniej ,moj facet tez woli.
    najchetniej poszlabym do kosmetyczki…ale mam opory.
    😳
    pozdr.

myself
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

no ja wlasnie tez bym sie chetnie wybrala do kosmetyczki. niby mam taka zaufana, ale tez jakos nie moge sie przelamac. Moze ktoras opowie mniej wiecej jak wyglada dep. brazylijska? bo samo bikini to chyba nie jest az takie straszne.

pola..
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Gdzie w Warszawie można zrobić depilację brazylijską? Macie jakiż godny plecenia zakład?

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

A czy u kosmetyczki mozna zrobić jedynie depilację bikini, pozostawiając seksowny paseczek ?? I ile by to kosztowało?? Bo ja nie chodze do kosmetyczki i nie orientuję się w cenach takich usług. 😀

mamuska84
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Depilacja Brazylijska to nic innego jak usuwanie owłosienia woskiem pszczelim a końcowe pojedyncze włoski wyrywa piensetą 😀 Kosztuje to u mnie 60 zł.

Ja zdecydowałam się na laserowe usuwanie jest to kosztowne ale jakie fajne jeszcze jeden zabieg i koniec 🙂

pola..
    Member
    • Bywalec

mamuska84, u ciebie tzn. gdzie?

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Do kosmetyczki nie pojde, mam depilator ale go tam nie używam, na razie męczę sie tradycyjnie, maszynką.

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Wcozraj szukałam kosmetyczki która mi zrobi depilację woskiem okolic bikini. I okazało się że w dwóch salonach babki są na urlopie aż 2 tygodnie, dwa salony nie robią w ogóle, a w jednym to babka wyszła w ogóle wczeżniej z pracy. I tak miałąm pecha. Bo nie wiem gdzie pójżć, a specjalnie zapuszczałam włoski, a jutro widze się z moim Misiem i nie mogę być taka krzaczasta. No to jest po prostu niemożliwe, żeby były trudnożci z takim dostępem usług. Za to musze dziż zastosować krem i znów zapuszczać. śmieszne 🙁 😡

Monisia
    Member
    • Odp.: 33
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ja popieram we wszystkim Milenę.

A tak na marginesie to nie wyobrazam sobie miec tam „kotka”….

takiego kotka te nie lubie 🙂
    maszynka i całkiem gładko:)

pola..
    Member
    • Bywalec

nie wiem jak wam, ale mi po maszynce i po kremie robia sie krostki, sa male, ale i tak mi przeszadzaja…. a te krotkie wloski sa klujace… bleee

afro_disiac
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 720
    • Zasłużony

[usunięto_link].. wrote:

nie wiem jak wam, ale mi po maszynce i po kremie robia sie krostki, sa male, ale i tak mi przeszadzaja…. a te krotkie wloski sa klujace… bleee

chyba wiekszosc osob tak ma jak ty, dlatego ja wole depilator, bo chwile sie pocierpi, ale potem nie ma tego typu problemow i gladko jest przez kilka tygodni

pola..
    Member
    • Bywalec

a nie wrastaja Ci pozniej wychodzace wloski? tego sie boje..
    chce sprobowac pasta cukrowa. jak zrobie, to dam znac.

Johani
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 200
    • Zapaleniec

golarka, lub profesjonalny zabieg u kosmetyczki

anielica01
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

ja uzywam tez maszynki, nie bawie sie w zadne kremy bo boje sie ze skora tam delikatniejsza moze miec jakies uczulenie na to. A maszynka jak do tej pory mnie nie zawiiodla a robie to juz ladnych pare lat 😀

Lady_Kala
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 1149
    • Maniak

Ja też stosuję golarkę-mam to szczężcie,że mnie jakoż specjalnie nie podrażnia no i można zabieg przeprowadzić szybko,kiedy się chce no i efekt jest od razu! A,że trzeba często powtarzać-no cóż: zęby też myjemy codziennie prawda?! 😀 Nawet dwa razy dziennie i jakos żyjemy:p

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " włosy łonowe"

Przewiń na górę