- AutorOdp.
- 1 marca 2008 at 21:49
Ej dziewczyny ktoraż sie może orientuje ile depilacja okolic bikini kosztuje u kosmetyczki??:>
2 marca 2008 at 15:38a ja ostatnio wydepilowalam sie tam depilatorem, bolalo dosyc dosyc, na drugi dzien mialam cala pipunie czerwona, ale potem spokoj przez 3 tygodnie i taaaaaaaaaak gladziutko ze sobie nie wyobrazacie. polecam depilator! ja sie chyba na stale przerzuce na depilator, dawniej golilam sie golarka, ale troche to uciazliwe ze tak szybko odrastaja
2 marca 2008 at 22:06Jak sie kiedys wygoliłam na gładko to potem tylko chodziłam i drapałam się. Bielizna strasznie mnie drażniła.
Teraz golę z włosem, nigdy pod włos. Mniej wrastających się włosków 🙂22 marca 2008 at 20:09Jeszcze jedno potwierdzenie tego,że każdy co innego lubi. Ja z kolei nie wyobrażam sobie używać maszynki, zrobiłam to jeden raz, miałam niesamowicie podrażnioną skórę. Stanowczo bardziej odpowiada mi krem, nigdy nie maiałm żadnych trudnożci z tym, ani przykrych „skutków ubocznych”
26 marca 2008 at 18:19Kremem i depilatorem, czy woskiem, ciezko jest dotrzec w każde miejsce. Maszynka the best, ale warto ją najpierw odkazić spirytusem, zeby mniej bylo krostek.
A u kosmetyczki nie bylam z tym, chetnie natomiast bym sie wybrała..30 marca 2008 at 11:30tez bym chetnie poszla z tym do kosmetycznki…
mam strasznie wrazliwą skóre i praktycznie po wsyztskim są krosty i strasznie swędzi.
ile kosztuje taki zabieg ? i czy bardzo boli ?
31 marca 2008 at 15:54Gdy zapytasz przeciętną dupę, dlaczego goli sobie włosy łonowe, odpowie ci, że tak jest estetyczniej, poza bardziej higienicznie.
Po takiej odpowiedzi możesz jej spokojnie jebnąć w pysk. Za głupotę.
Nie wiem, kto wymyżlił, że golenie p**** równa się dbaniu o higienę. Jest wręcz odwrotnie! Włosy na c**** nie są tak dla jaj, bo matka natura chciała nas wkurwić. One stanowią barierę ochronną dla narządu płciowego, w miarę skutecznie zatrzymują bakterie chcące się dostać do szparki. Nie od dziż wiadomo, że lekarze często nie tylko nie zalecają golenia wzgórka, ale i sugerują ograniczenie chodzenia w stringach, a to dlatego, że tak jak przy normalnych majtkach pot spływający po ciele rozchodzi się po materiale równomiernie, tak w przypadku stringów koncetruje się wszystko na jednym cienkim pasku i brudy łatwiej dostają się zarówno do d*** jak i c***.
KOMINEK.blox.plznalazłam coż takiego. co o tym myżlicie?
31 marca 2008 at 19:20Niesamowicie naukowe i wyszukane słownictwo!! 😯 to takie moje pierwsze wrażenie…
1 kwietnia 2008 at 13:41Aha, to moze tez najlepiej jest nie golic sobie włosow pod pachami ani na nogach.. mrrr..
Zbyt wulgarne- dlatego w ogole nie przemawiające1 kwietnia 2008 at 15:08niezwykle „soczysty” tekst.. 😯
poza tym – nie wiem jak autor tego tekstu.. ale ja codziennie zmieniam bieliznę 🙄8 kwietnia 2008 at 10:14czytałam kiedyż podobny tekst tyle że nie taki wulgarny 8) ogólnie nie przemawia do mnie 🙂
a co do tematu to ja po wielu eksperymentach ostatecznie pozostałam przy maszynce 😛 po depilacji bardzo pomaga natarcie skóry kremem/balsamem oliwkowym. wspaniale łagodzi podrażnienia i rozwiązał w moim przypadku problem podrażnień i krostek po depilacji 😀8 kwietnia 2008 at 10:57zacznijmy od tego że kłaki na ciele zostały stworzone dla ochrony-owszem, ale w czasach gdy człowiek biegał bez majtek i okrywał się czym miał. noszę majtki… nie widzę powody, dla którego miałyby one chronić gorzej niż zarost tu i ówdzie…
8 kwietnia 2008 at 11:34Ja używam maszynki jednorazowej. Niestety bielizna podrażnia miejsca ogolone, ale po jednym dniu wszystko znika. No i kwestia druga, czyli szybkie odrastanie włosów. Depilowałam kremami – mała skutecznożć, jeżeli chodzi o usuwanie włosków.
Mimo tych mankamentów źle się czuję gdy zarastam.8 kwietnia 2008 at 11:42[usunięto_link] wrote:
zacznijmy od tego że kłaki na ciele zostały stworzone dla ochrony-owszem, ale w czasach gdy człowiek biegał bez majtek i okrywał się czym miał. noszę majtki… nie widzę powody, dla którego miałyby one chronić gorzej niż zarost tu i ówdzie…
pot zatrzymuje się na włosach w dużej czężci też.
8 kwietnia 2008 at 15:04cos ohydnego.
ja sie myje dwa razy dziennie, wiec tak czy siak problemu z higieną nie mam, a perspektywa spoconych włosów łonowych jest OBRZYDLIWA i ani ja ani moj facet nie czulibysmy sie komfortowo..
pozatym pach tez nie powinnam golic, bo wlosy trzymają tam pot? Ani nóg?
Osoby, ktore sie nie myją moze powinny zapuscic sobie klaki, aby trzymaly brudy nad szparką, ale ja chyba problemu brudu i potu nie mam..
- AutorOdp.