- AutorOdp.
- 17 maja 2012 at 22:05
czy stosujecie? czy pomaga?
17 maja 2012 at 22:07a takze czy sosujecie ja w zwyklej higienie nosa?
19 maja 2012 at 16:36woda morska, może być jak najbardziej stosowana w codziennej higienie nosa. Nawilża i oczyszcza żluzówkę. ja używam jej bardzo często, a dzieci dostają ją na katar alergiczny.
20 maja 2012 at 07:22czyli moge np. codziennie rano/wieczorem oczyszczac nia nos bez ograniczen?
20 maja 2012 at 10:20bez problemów, moja laryngolog jak miałam problemy z nieżytem nosa, nawet kazał parę razy dziennie.
31 maja 2012 at 22:31[usunięto_link] wrote:
bez problemów, moja laryngolog jak miałam problemy z nieżytem nosa, nawet kazał parę razy dziennie.
a jaka zazwyczaj kupujesz?
31 maja 2012 at 22:31czyli nie mozna tego przedawkowac?:>
1 czerwca 2012 at 20:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
bez problemów, moja laryngolog jak miałam problemy z nieżytem nosa, nawet kazał parę razy dziennie.
disnemar dla dorosłych.
1 czerwca 2012 at 20:11[usunięto_link] wrote:
czyli nie mozna tego przedawkowac?:>
nie, bo to nie jest lek tylko naturalny żrodek. nie ma chemii, nic nie uzależnia, nie obkurcza żluzówki, tylko pozwala samodzielnie pracować nosowi.
3 czerwca 2012 at 22:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
disnemar dla dorosłych.
hm, to w sumie zawsze kupic cos z polecenia, takze popatrze za nia 🙂
3 czerwca 2012 at 22:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
czyli nie mozna tego przedawkowac?:>
nie, bo to nie jest lek tylko naturalny żrodek. nie ma chemii, nic nie uzależnia, nie obkurcza żluzówki, tylko pozwala samodzielnie pracować nosowi.
hm, to faktycznie nie jak, dobra rzecz, znajdzie sie teraz w mojej lazience na pewno 🙂
3 czerwca 2012 at 22:57nawet bede to polecac mama malych dzieci do oczyszczania noska bo widzialam, ze jest taka specjlana dla dzieci z malym aplikatorem 🙂
5 czerwca 2012 at 06:02zaintrygowałyżcie mnie tą wodą morską. Nie ma żadnych przeciwwskazań żeby ją stosować?
5 czerwca 2012 at 10:20[usunięto_link] wrote:
zaintrygowałyżcie mnie tą wodą morską. Nie ma żadnych przeciwwskazań żeby ją stosować?
no zadnych bo to jest calkowicie naturalne, a wiec nie zaszkodzi, tylko pozytywne dzialnie:)
jak cos mozna podawac malenskim dzieciom bez ograniczen czasowych to na pewno jest dobre 🙂
5 czerwca 2012 at 10:20a ty nigdy nie uzywalas wody morskiej?
- AutorOdp.