• Autor
    Odp.
  • mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

jak chcesz aby twoja córka zaczeła wspolzycie w wieku 15 lat to powodzenia Twoja sprawa, ja mam inne zdanie na ten temat, 15 letnia mama to dla mnie jest jeszcze nieprzygtowana na taka rolę, bez szkoły bez pracy.

oczywiżcie trzeba uswiadamiać dzieci, ale one zachowuja sie w tym wieku strasznie nieodpowiedzialnie, co sie dziwić jak nawet 20 latkowi tak sie samo zachowują

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

15latka jest fizycznie gotowa więc nie widzę problemu. I nie trzeba od razu zakładać ,że ma zostać mamą ,bez przesady. Wystarczy dziecko wyedukować ,a czy jest nieodpowiedzialna to już nie wnikam ,zależy od człowieka. Sam miałem 15lat i nie pamiętam żebym w tych kwestiach zachowywał się nieodpowiedzialnie choć jak pisałem kwestia danej osoby i zaufania rodziców. I to samo tyczy się całego woodstocku, jeżli tam jedzie w wieku 17lat i rodzice nie potrafią zaufać młodzieży to albo faktycznie mają roztrzepane dziecko ,albo powinni też popracować nad sobą. Wychowanie to nie tylko zakazy,a najgorsze jak nie ma gdzie ujżć energia 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

to nie jest wazne, czy ty chcesz, zeby twoja 15letnia corka rozpoczela wspolzycie.
    wazne, czego ona bedzie chciala.

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@Onione wrote:

Woodstock czy inna impreza…Bez przesadyzmu. A jak na wyjazd z Oazy pojedzie to sie seksić nie bedzie? 🙄

Czy Woodstock to przesadyzm?

@Onione wrote:

Dzieciarów nie zmienisz. W naszych czasach im szybciej tym lepiej, także niedługo posłyłajac dzieci z klas 1-3 mozesz obawiać sie gierek oralnych czy inszych wesołych pląsów.
    Kolega trochę przesadza z ta gotowoscia 15 stek do sesku- no…chyba,ze jako amator takowych, to juz zrozumiałe. …

A nie jest gotowa fizycznie,raczej kolega nie przesadza 😉 Sugerując mi ,że lubię 15latki próbujesz mnie obrazić czy masz manierę mówienia za dużo?Mówię o spotkaniu się dwojga rówieżników.

@Onione wrote:

Jako nastolatka zjeździłam Polske jako fanka DM. W katach, po kiblach, na kanapach kopulowało wielu i wiele. Ja jakos nie. Nie mój klimat.

O tym mówię ,że zależy od osoby,a jeżli będzie miała to zrobić czy cokolwiek nie musi wyjeżdżać i tak zrobi pomijając ,że ma 17lat co nie jest wiekiem nieodpowiednim.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Ja powiem tyle: wpadłam tu po dłuższym czasie, przeczytałam temat o Woodstocku i… widzę, że nadal jesteżcie skazani na czytanie głupot Mrówki 😉

Mrówka, widać, że nie masz pojęcia o Woodstocku i to w ogóle nie Twój klimat, poza tym… nie myżlisz samodzielnie, nie zastanawiasz się, wystarczy, że coż usłyszysz od kogoż i powtarzasz to, uwierzysz we wszystko, w największą nawet bzdurę. To poziom niezbyt rozgarniętej baby, plotkary obgadującej wszystkich z osiedla.

Ja na Woodstocku byłam i wiem, że można się tam różnie bawić i bardzo różni ludzie tam przyjeżdzają. Są i tacy, którzy w ogóle nie piją. Są dziewice, katolicy, ateiżci, ludzie, którzy idą do łóżka z kimż, kogo niemal nie znają, po kilku godzinach od poznania. Pewne rzeczy tych ludzi łączą, a inne dzielą. Dlatego też: warto znać swoje dziecko i wiedzieć, że można mu ufać. Z odpowiednim podejżciem, to fantastyczna impreza.

mrowka
    Member
    • Zasłużony

prosze nie obrazaj mnie, chociazby dlatego ze ja tego w stosunku do ciebie tego nie robie.

nie wiem czy w zyciu jestes taka sama niemiła dla ludzi, ale na pewno sa tacy ktorzy ciebie obgaduja za plecami.

a po drugie byłam kiedys na woodstocku ale dawno temu i wiem co sie tam działo, nie mow o mnie ze powtarzam wszyutskie glupoty co ktos mi powiedzial bo mnie nie znasz,

nie rozumiem tego dlaczego ludzie w internecie wyzywaja sie na innych dlatego ze im w zyciu nie poszlo

delikatna
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Olguż jak najbardziej się z Tobą zgadzam 🙂
    Byłam w tym roku na Woodstocku, rodzice mnie pużcili. ;))
    Ja założyłam ten temat, widzę, że są rożne zdania na temat Woodstocku…
    No, ale ja komentować tego nie bedę bo nie warto 😉 Nie zgadzam się z opiniami, że tam jest tylko SEX,NARTKOTYKI,PICIE…. Owszem, są ludzie, którzy piją, są ludzie którzy uprawiają sex i są tacy którzy ćpają, ale to jest Ich wybór, każdy robi co chce. Jest tam przede wszystkim bezpiecznie:)

Ważne, że ja sama wiem jak tam jest, mam swoje zdanie na ten temat;)
    W skrócie mogę powiedzieć: Byli tam wspaniali ludzie, cudowny klimat, zajebista zabawa i pozytywne wrażenia… 🙂
    Baaaardzo mi się podobało;)
    Pozdrawiam i cieszę się, że są j e s z c z e ludzie pozytywnie nastawieni do takich imprez ( i którzy nie uważają, że jest tam t y l k o sex,picie itd…;/ ) Jest tam wspaniała atmosfera…. :))))

mrowka
    Member
    • Zasłużony

no to dobrze że Ci sie podobało,

sa rozni ludzie i rozne opinie i uwazam ze kazdy ma prawo do swojego zdania i nie ma co sie na ten temat spinac 🙂

pozdrawiam

delikatna
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Mrówka nie mam Ci za złe, za to co mówisz… przecież każdy ma prawo mieć własne zdanie więc nie mam nic przeciwko 😉
    Pozdrawiam

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " WOODSTOCK !"

Przewiń na górę