- AutorOdp.
- 17 kwietnia 2013 at 14:10
[usunięto_link] wrote:
Mi lekarz w Candeo powiedział, że takie wybielanie utrzymuje się od pół roku do 2-3 lat, ale to zalezy od tego, czy palisz, jakiej pasty i szczoteczki używasz, czy jesteż „winnym” typem 😉 itd.
To bardzo długo! Myżlałam, że będzie się utrzymywac maks rok… A jaka jest cena za taką przyjemnożć?
Kaska, nie obraź się, ale ja bym chyba nie chciała mieć wybielanych zebów w centrum handlowym… 🙁 Przeciez pewnie nawet nie robił tego denstysta, tylko ktoż bez przygotowania, a chyba przed każdym wybielaniem trzeba zrobić przeglad zębów, prawda?18 kwietnia 2013 at 09:34[usunięto_link] wrote:
To bardzo długo! Myżlałam, że będzie się utrzymywac maks rok… A jaka jest cena za taką przyjemnożć?
Pisałam stronę wczeżniej :> W Candeo kosztuje to 500 zł i z tego, co czytałam na innym forum, jest to cena dożć atrakcyjna, bo potrafią za wybielanie zawołać 2x tyle.. O_o Bez przesady… 🙄 A wiem, że tam mają też zniżki, np. dla fanów na FB, warto poszperać, czy wybrane przez nas placówki mają jakies promocje włażnie dla fanów czy jakież promocje miesiąca.
23 kwietnia 2013 at 09:27[usunięto_link] wrote:
Nie, nie bolały, tzn. były wrażliwsze przez jakiż 1 dzień, ale polecono mi dobrą pastę i kupiłam miękką szczoteczkę i było do przezycia 🙂 Musiałam tez uważać, co jem – kolorowe napoje, kawa itp. odpadały. A ceny w Candeo są w ogóle bardzo konkurencyjne, tak że warto się przyjrzeć, jakie zabiegi oferują.
Dzięki za odp. 🙂 Zastanwiam się, czy nie odłożyć sobie kasy na takie wybielanie, bo zaczęłam przeglądać zdjęcia w necie i achhh… Chciałoby się mieć taki użmiech 🙂
25 kwietnia 2013 at 13:18ja wybielałam zęby w gabinecie stomatologicznym STOMAPOL w Wawie. Zęby mam mega białe…a użmiech bardziej promienny 🙂 zabieg miałam robiony laserem i jestem bardzo zadowolona. To mój sprawdzony gabinet bo wczeżniej w Stomapolu miałam zakładane korony ceramiczne… Dziewczyny nie zastanawiajcie się nad tym zabiegiem, to nic nie boli, a efekt piorunujacy….
7 maja 2013 at 09:51A ile płaciłaż za takie wybielanie? Strasznie mnie ciekawi, czy ceny w W-wie są dużo inne, niż w Poznaniu, choć podobno w Candeo i tak mają bardzo konkurencyjne ceny, a z tego, co się orientowałam, norma w Poznaniu jest jednak wyższa…
31 maja 2013 at 08:43Zalezy, czy chcesz sama wybielać nakładkowo, czy u stomatologa. W Candeo miałam do wyboru nakładkowe, kosztowało 700 zł, czyli więcej, niż gabinetowe. Ogónie nie polecam samemu wybielać, bo od dentysty dostaniesz nakąłdkę idealnie dopasowaną do twoich zębów, a poza tym – najpierw trzeba wszystkie zeby wyleczyć, no i po zabiegu ewentualnie wymienić plomby, by pasowały kolorystycznie. Tak że moim zdaniem lepiej z zebami się oddać w ręce dentysty, tak jest najbezpieczniej 🙂
16 czerwca 2013 at 10:18Moim zdaniem jeżeli mowa o wybielaniu,to tylko za radą dobrego stomatologa,nic na własną rękę,ponieważ z dożwiadczenia wiem że to daje tylko czasowy efekt,np stosując różnego rodzaju pasty wybielające.
18 czerwca 2013 at 13:10Pola, a skąd jesteż? Mogę Ci polecić lekarza, u którego byłam w Candeo, ale to w Poznaniu. Nawet, jeżli chciałabyż nakładkowe, to na pewno u niego będziesz zadowolona 🙂 I zgadzam się, że najlepiej iżć do stomatologa na profesjonalne wybielanie, bo żadne pasty nie dadzą takiego efektu, jak zabieg u dentysty.
8 lipca 2013 at 01:21Ja mogę polecić salon white&beauty w którym wybielałam zęby jakoż rok temu, mają kilka gabinetów w Polsce ja akurat korzystałam z tego w Warszawie. Efekt jest bardzo fajny i cały czas się utrzymuje.
22 lipca 2013 at 10:19[usunięto_link] wrote:
Pola, a skąd jesteż? Mogę Ci polecić lekarza, u którego byłam w Candeo, ale to w Poznaniu. Nawet, jeżli chciałabyż nakładkowe, to na pewno u niego będziesz zadowolona 🙂 I zgadzam się, że najlepiej iżć do stomatologa na profesjonalne wybielanie, bo żadne pasty nie dadzą takiego efektu, jak zabieg u dentysty.
Ja poproszę o namiary do tego lekarza w Candeo, bo powolutku zbieram pieniądze na takie wybielanie i chciałabym udać się do kogoż sprawdzonego 🙂 Poczytałam tez trochę i ogólnie cena w porównaniu z niektórymi nie jest zabójcza, a czasem dziewczyny piszą, że więcej płaciły wybielając w… gabinecie kosmetycznym, nie wyobrażam sobie tego… :/
31 lipca 2013 at 11:26Moimi zębami zajął się p. Paweł Dziedzic, ale ja tam mam zaufanie do wszystkich lekarzy z Candeo, więc jakby był na urlopie czy coż, to nie martw się, na pewno ktoż inny też zrobi Ci dobrze wybielanie 🙂 Tylko pamiętaj, że najpierw czeka Cię kontrola uzębienia i ewentualne leczenie, więc też inne koszty, może warto zacząc już teraz?
15 sierpnia 2013 at 15:22A jakie są efekty i ile się utrzymują?
10 września 2013 at 09:01Odpowiednia [usunięto_link] może to zrobić profesjonalnie. Potem może przydać się jeszcze jakaż pasta wybielająca, może nici dentystyczne. Warto regularnie dbać o zęby.
19 września 2013 at 08:43[usunięto_link] wrote:
A jakie są efekty i ile się utrzymują?
Ja zajrzałam na stronę tego Candeo i tam było napisane chyba o 1,5 do 2 lat utrzymywania się efektu, choć podejrzewam, że to juz zalezy od nas, jak dbamy o zeby. Choć jak miałam kiedyż piaskowanie i potem starałam się dobierać starannie pastę i szczoteczkę, stosowałm płyn do płukania jamy ustnej itd., to już mi się tak nie zbierał, jak wczesniej, więc coż jest w tej pielęgnacji.
24 września 2013 at 07:42A gdzie wybielała zęby,sama paskami czy y w gabinecie stomatologicznym? Bo z tego co wiem to ta druga opcja jest bardziej kosztowna,ale zarazem również skuteczna,więc chyba warto.
- AutorOdp.