- AutorOdp.
- 26 września 2014 at 08:05
Borykam się z wypadaniem włosów już ponad rok. Stosowałam maseczki, jakież domowe sposoby, ale włosy wyglądają okropnie “ przede wszystkim jest ich za mało i są zbyt matowe. Byłam w aptece i farmaceuta polecał mi różne suplementy, ale nie mogłam się zdecydować. Podobno warto wybrać coż z bambusem, ponieważ ma 5 razy więcej krzemu niż zwykły skrzyp. Co o tym sądzicie? Czy to się sprawdza?
26 września 2014 at 12:46W pierwszej kolejnożci polecam udać się do dermatologa gdzie fachowiec specjalista będzie mógł zdiagnozować przyczynę wypadających włosów. Bambus nie będzie skutecznym rozwiązaniem,moim zdaniem bardziej skrzyp,ale najpierw wizyta u lekarza.
26 września 2014 at 14:08Ja słyszałam o bambusie. Ma pięć razy więcej krzemu niż skrzy, a to bardzo pomaga przy wypadaniu włosów i ich regeneracji. Przetestowałabym np. Vitapil, a do fachowca i tak nie zaszkodzi się udać, zwłaszcza, jak nie zaobserwujesz poprawy.
29 września 2014 at 19:34Aby zapobiec wypadaniu włosów możesz przyrządzić maskę z paru kropli nafty, żółtka i oleju. Taką maskę nakłada się na skórę głowy i włosy na godzinę przed myciem głowy.
29 września 2014 at 19:45Myslicie że picie skrzypu i pokrzywy, może jakoż wspomóc ??
22 grudnia 2014 at 20:30Dieta ma wpływ na włosy. Jeżli zależy ci na tym, aby je wzmocnić zadbaj, aby w twoim jadłospisie znalazły się produkty bogate w: magnez (kasza gryczana), żelazo (wątróbka, buraki), selen (płatki kukurydziane).
27 grudnia 2014 at 11:08Specjalista, widzę, że odżwieżyłaż trochę mój temat. Rzeczywiżcie dieta jest ważna, ale wiecie, że brałam ten suplement z bambusem (wzięłam wtedy w aptece Vitapil) naprawdę mi pomógł:) Włosy wyglądają o niebo lepiej, także dziewczyny nie traćcie nadziei jeżli walczycie z wypadaniem włosów, pozdrawiam:))
27 grudnia 2014 at 20:46[usunięto_link] wrote:
Specjalista, widzę, że odżwieżyłaż trochę mój temat. Rzeczywiżcie dieta jest ważna, ale wiecie, że brałam ten suplement z bambusem (wzięłam wtedy w aptece Vitapil) naprawdę mi pomógł:) Włosy wyglądają o niebo lepiej, także dziewczyny nie traćcie nadziei jeżli walczycie z wypadaniem włosów, pozdrawiam:))
No to bardzo się cieszę 🙂 Widać, ze niektóre suplementy naprawdę działają, może też się skuszę!
13 stycznia 2015 at 16:51Witam, wczoraj znajomy opowiedział mi o fajnym produkcie 3DHair . Podobno rewelacja, oglądałem dużo filmików na internecie, poczytałem ulotki i powiem że wygląda to zachęcająco, ale szukam teraz opinii od Was.
On korzysta z kliniki włosów w Krakowie. Tu znalazłem opis [usunięto_link]
Znajomy ma faktycznie fajne włosy po tym produkcie, ale on ma ciemne. Nie wiem jak to wygląda na blondach. Macie jakież zdjęcia, opinie? Chętnie się dowiem więcej!
Pozdrawiam15 stycznia 2015 at 09:09Tutaj pełna zgoda,to co jemy czyli nasza dieta,ma bardzo duży wpływ na jakożć i kondycję włosów. Poza tym w kwestii samych odżywek to oczywiżcie polecam skrzyp,poprawia ich kondycję,odbudowuje cebulki.
18 stycznia 2015 at 20:47Ja teraz testuję maseczkę z Waxa, i jestem mile zachwycona efektami 😉
16 marca 2015 at 21:30Zapraszam do polubienia fanpage na fb
-najnowsze metody przedłużania włosów,
najnowoczeżniejszy profesjonalny sprzęt dla salonów fryzjerskich
i najlepszej jakożci naturalne pasma włosów
oraz szkolenia z zakresu przedłużania i zagęszczania włosów
[usunięto_link]
Sprawdź koniecznie!
Informacje i konkursy! “ Bądź na bieżąco 🙂17 marca 2015 at 11:27Ja kiedyż stosowałam Capivit piękne włosy i dawało to efekty! Włosy wypadały mniej, a dodatkowo rosły mi nowe 😉
20 marca 2015 at 07:46Według mnie chyba nie ma sensu łączyć ileż tam suplementów, lepiej wybrać jeden i zażywać go przez 3 miesiące i wtedy sprawdzić czy działa czy nie 😉
23 marca 2015 at 15:26Trzeba zażywać co najmniej 2-3 miesiące. Ja polecam serię na włosy Dopple Herz.
- AutorOdp.