- AutorOdp.
- 23 czerwca 2011 at 20:43
Mam wysokie czoło ale jakoż się nim nie przejmuje na co dzień noszę długą grzywkę zaczesana na bok ale zdarza mi się spinać włosy wysoko i odsłaniać całe czoło, grunt to zaakceptować swój wygląd i nie przejmować się zdaniem innych:)
28 czerwca 2011 at 22:17[usunięto_link] wrote:
Ale przecież prostownica nie jest aż taka konieczna. Dobry fryzjer obetnie włosy tak, że nawet falowana grzywka będzie fajnie wyglądała. Grunt to znaleźć dobrego fryzjera
Zgadzam się w zupełnożci. Mam falowane włosy, a to wcale nie przeszkadza w posiadaniu grzywki. Grunt to dobre cięcie 🙂
9 sierpnia 2019 at 07:07Proszę tutaj – pro-sprzet.pl/blog/jak-dobrac-grzywke-by-idealnie-pasowala-do-ksztaltu-twarzy.html Generalnie nie każdy będzie wyglądać dobrze z grzywką. Większości może to kompletnie nie pasować, wiele zależy od układu twarzy. Jedna osoba będzie wyglądać cudownie, a inna fatalnie.
14 sierpnia 2019 at 15:03ja bym poszła w kierunku grzywki a la księżna kate
20 sierpnia 2019 at 15:44Dobrze, choć bardzo poważnie, a raczej jest młoda. Gdyby tak 50-latkę uczesać, byłaby babcią
3 września 2019 at 14:50Babcie raczej są twierdzenia, ze im dłuższa metryka tym krótsze włosy :p
16 września 2019 at 11:12Ta krzywka Kate byla całkiem fajna w sumie
19 sierpnia 2020 at 15:57najlepsza i teraz najmodniejsza byłaby grzywka w stylu brigitte bardot jeśli ma się przedziałek na srodku
20 sierpnia 2020 at 16:07No coś właśnie kojarzę, że miała też taką wypośrodkowana grzywkę 🙂
18 lipca 2021 at 20:02wysokie czolo to obowiazkowo grzywka 🙂 ja mam ten problem i nie wyobrazam sobie grzywki nie miec 🙂 kiedys mialam duze problemy z wlosami, bardzo sie tluscily i wygladalam strasznie ale teraz jest lepiej i nie strasze ludzi 😀
- AutorOdp.