- AutorOdp.
- 16 pa藕dziernika 2007 at 06:55
No wlasnie? Pochwalmy sie dziewczyny/chlopacy 馃槈 z czego jestesmy dumni. Np z pracy,ze osiagnelismy jakis sukces,pokonalismy stres, dumny z chlopaka itp. 馃槈
Zapraszam do pisania! 馃槅Ja jestem dumna,ze mam ,trafilam na wspanialego chlopaka ,ktory mnie naprawde kocha,jestesmy ze soba ponad 2 lata i niech tak bedzie na zawsze 馃檪 Pozatym dumna jestem,ze jestem osoba lubiana , lubie poznawac nowych sympatycznych ludzi, mam male i duze marzenia ,ktore mam nadzieje,ze sie spelnia i jak osiagne sukces jakis zawodowy np dobra praca to bede wtedy tez dumna z siebie 馃槅 Poki co studiuje i szukam pracy, wszystko przede mna. 馃槈
Dodam jeszcze ,ze dumna jestem z moich rodzicow,ktorzy sa normalni i dobrze mnie wychowali,za co im dziekuje zwlaszcza mojej najlepszej przyjaciolce mojej mamci :* 馃槼 馃槅 Kulowa babka jak to moj chlopak okreslil 馃槅 No to narazie tyle o tym temacie.Jak cos to dopisze. 馃槈16 pa藕dziernika 2007 at 07:01Ja ostatnio jestem z siebie bardzo dumna, poniewa偶 znalaz艂am sama prac臋, sama si臋 przygotowa艂am do rozmowy kwalifikacyjnej, jutro jad臋 podpisa膰 umow臋, w czwartek m贸j pierwszy dzie艅 w pracy. Jestem dumna 偶e sama za艂atwi艂am synowi przedszkole( jak prac臋 bez 偶adnego za艂atwiania, plec贸w, uk艂ad贸w)
Chwilami jestem z siebie dumna jak sama za艂atwi臋 jakiego偶 robala kt贸ry 艂azi mi po mieszkaniu – okropnie si臋 ich brzydz臋
16 pa藕dziernika 2007 at 13:12kiedy偶 tam zda艂am prawko za pierwszym razem : ]
16 pa藕dziernika 2007 at 14:58Hmmm… mysl臋,偶e z siebie 馃檪 Posz艂am na studia dzienne,robie prawo jazdy…a jeszcze niedawno zanosi艂o sie na to,偶e utkwi臋 w miejscu nie wiedz膮c co dalej z sob膮 zrobi膰.Jestem dumna z tego,偶e cos robi臋.Wogole to ciesz臋 si臋,偶e jestem 馃榾
16 pa藕dziernika 2007 at 16:01Jestem dumna z tego, 偶e jest tyle os贸b, kt贸re mnie kochaj膮, z moich osi膮gni臋膰, tego, 偶e studiuj臋 na kierunku, na kt贸ry ci臋偶ko si臋 dosta膰, z tego, 偶e robi臋 to co chc臋 w 偶yciu, z tego ile jezyk贸w obcych znam, z moich hobby i umiej臋tno偶ci. Ale najbardziej z tego, 偶e jestem sob膮:)
17 pa藕dziernika 2007 at 09:54jestem dumna z tego, 偶e za kilka dni 5 rocznica jakby nie by艂o bardzo udanego zwi膮zku z moim m臋偶czyzn膮, (z mojego m臋偶czyzny te偶 jestem dumna), jestem dumna z mojego wuchuchanego i wydmuchanego siedmioletniego kocura, 偶liczniu偶kiego i prawie 馃槈 rasowego, jestem dumna ze swojej figury (pomimo mikroskopijnego biustu), jestem dumna z moich przyjaci贸艂 i z odwagi (kt贸r膮 niekt贸rzy zw膮 czasem szale艅stwem… 馃榾 ).
19 pa藕dziernika 2007 at 07:55Ja jestem dumna z tego, 偶e jak czego偶 bardzo chce to potrafi臋 to osi膮gn膮c. Jestem dumna z tego, 偶e chce mi si臋 studiowac 馃榾 i jeszcze z tego, ze wokol mnie jest mn贸stwo wspania艂ych ludzi na kt贸rych moge liczyc 馃檪 i ciesze sie ze latwo nawiazuje kontakty i ogolnie jestem lubiana osob膮, z pewno偶ci膮 nie mam wrog贸w. Przynajmniej z tego co mi wiadomo 馃檪 馃檪
2 listopada 2007 at 13:23z tego ze w kazdej sytuacji zawsze jestem soba.. nie staram sie robic niczego na pokaz..mam priorytety ktorymi kieruje sie w zyciu i zasady ktorych sie trzymam..
poza tym jestem dumna z tego jakich mam rodzicow.. z pracy i studiow, ktore przynosza mi wiele satysfakcji 馃檪 馃檪3 listopada 2009 at 22:56ojj znowu jestem z siebie dumna!!
zapisa艂am si臋 na aerobik i nawet po pierwszych zaj臋ciach nie uciek艂am z krzykiem… 馃槈
krucho by艂o ze mn膮 momentami,mysl臋 偶e jestem dumna z siebie,bo przetrwa艂am i dalej si臋 偶miej臋 馃檪3 listopada 2009 at 23:43Anonymous
Inactive- Temat贸w: 11
- Odp.: 1451
- Maniak
[usuni臋to_link] wrote:
ojj znowu jestem z siebie dumna!!
zapisa艂am si臋 na aerobik i nawet po pierwszych zaj臋ciach nie uciek艂am z krzykiem… 馃槈
krucho by艂o ze mn膮 momentami,mysl臋 偶e jestem dumna z siebie,bo przetrwa艂am i dalej si臋 偶miej臋 馃檪Widzia艂em na zdj臋ciach, 偶e masz 偶wietn膮 figur臋, wi臋c my偶la艂em, 偶e 膰wiczenia Ci nie obce 馃槈
4 listopada 2009 at 00:41my偶l臋,偶e moja figura to kwestia dobrych gen贸w 馃槈
ze sportem mam niewiele wsp贸lnego-w zimie tylko pare razu na desce poje偶d偶臋 i tyle.Kondycje mam kiepsk膮,ro偶ci膮gni臋ta nie jestem wogole-z czym do ludzi?? 馃槅 ale to si臋 zmieni 8)4 listopada 2009 at 07:11Ja jestem dumna przede wszystkim ze swojego zwi膮zku z Niebieskim,jest nam naprawd臋 wspaniale razem.
I dumna tez jestem z tego,偶e w ko艅cu czasem potrafi臋 powiedzie膰 „nie”,bo kiedy偶 by艂am osob膮 naprawd臋 uleg艂膮.
4 listopada 2009 at 15:50ja jestem dumna, 偶e walcz臋 ze swoimi wadami, pomimo, tego, 偶e czasem wygrywam, czasem przegrywam, to sam w艂o偶ony trud jest dla mnie powodem do dumy. Wiem, 偶e nied艂ugo odp艂aci mi to ze bardziej ni偶 bym mog艂a sobie to wyobrazi膰 (a je偶li nie, to przynajmniej b臋d臋 si臋 pi臋knie 艂udzi艂a 馃檪
12 listopada 2009 at 07:36Jestem dumna z tego 偶e mam w艂asne mieszkanie przed trzydziestk膮 a uda艂o mi si臋 usamodzielni膰 kilka lat wcze偶niej 馃檪
12 listopada 2009 at 22:00Jestem dumna z tego, ze jak narazie potrafie podolac wszelkim problemom:) oraz ze mam oparcie w moim mezczyznie:)
- AutorOdp.