Wy艣wietlanie 6 wpis贸w - od 361 do 366 (z 366 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dominik84
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 1
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jestem dumna z mojego syna stawia艂 dzi偶 w艂a偶nie pierwsze kroki 馃榾

benko
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jestem dumna ze wszystkich moich sukces贸w, zar贸wno je偶li chodzi o 偶ycie rodzinne, znajomo偶ci jak i zdane prawo jazdy oraz przebyty rok studi贸w, kt贸re lubi臋 馃檪

emilkazalewajka
    Uczestnik
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Jestem dumna z tego, 偶e prze艂ama艂am op贸r przed nauk膮 j臋zyka i wreszcie zapisa艂am si臋 na kurs do Lincolna w Krakowie. Ostatnio wsz臋dzie spotykam te plakaty z przystojnym panem reklamuj膮cym Lincolna i my偶l臋, 偶e to potwierdzenie, 偶e dobrze zrobi艂am 馃槈 a tak na powa偶nie to ciesz臋 si臋 i nie mog臋 si臋 doczeka膰 efekt贸w nauki. Trzymajcie kciuki za mnie. Moja kole偶anka sko艅czy艂a ju偶 ta kurs i dosta艂a dobrze p艂atn膮 prac臋 we Francji. Mo偶e i mnie si臋 uda 馃槈

dusia_ha
    Cz艂onek
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja jestem dumna ze swiadomosci, ze jestem w stanie wszystko i tak naprawde nic nie musze, moge sie smiac, moge sie smucic, ale tylko wtedy kiedy ja mam na to ochote, jestem dumna, ze codziennie sie usmiecham i jestem energiczna, ze mimo jakis tam problemow, potrafie caly czas widziec rozwiazanie, do ktorego mozemy dojsc. To chyba sie nazywa optymizm, a ja tego nie dostalam od nikogo, sama na to poczucie pracuje 馃檪 jestem szczesliwa po prostu, choc czasem bywa roznie 馃檪

bobi
    Cz艂onek
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja jestem dumna z tego i偶 uda艂o mi si臋 sko艅czy膰 studia i dosta艂am wymarzon膮 prac臋 馃檪

Cooren
    Cz艂onek
    • Odp.: 9
    • Pocz膮tkuj膮cy

Jestem dumna z mojego m臋偶a 馃槈
    Z naszej pracy.
    Z naszego domu.
    Z tego, 偶e wcze偶nie si臋 usamodzielnili偶my, ja w wieku 19 lat, m膮偶 w wieku 17.

Wy艣wietlanie 6 wpis贸w - od 361 do 366 (z 366 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋