- AutorOdp.
- 28 lutego 2019 at 12:59
Dologel skład ma bardzo naturalny ekstrakt z propolisu, ekstrakt z kwiatu rumianku i ekstrakt z korzenia kozłka.
27 marca 2019 at 23:27Skuteczny jest ten żel, potwierdzam 😉 Używałam u mojej dwójki i zawsze się sprawdzał. Do tego jeszcze chłodzące żelowe gryzaki i przetrwaliśmy ząbkowanie 😉
30 marca 2019 at 20:34Dziewczyny a czy on ma taki skład, że m ożna używać kiedy tylko potrzeba czy tam tylko kilka razy na dobę i dziękuję?
12 kwietnia 2019 at 23:58Jeśli chodzi o Dologel, to spokojnie możesz uzywać, ma zupełnie naturalny skład. Wyciąg z kozłka lekarskiego, wyciąg z rumianku pospolitego i z propolisu. Nie ma w składzie lidokainy, ani cukru 🙂
14 kwietnia 2019 at 23:19Spokojnie możesz użyć kilka razy, tyle ile trzeba. Chociaż na pewno zauważysz róznicę i dziecko będzie spokojniejsze. U nas to nie trwało na szczęście długo.
21 grudnia 2019 at 19:26Żele do smarowania dziąseł, gryzaki, na noc dawałam czopek Viburcolu (w aptece Gemini Viburcol jest najtańszy) i jak było trzeba syrop przeciwbólowy.
- AutorOdp.