- AutorOdp.
- 2 lutego 2010 at 18:39
czy brałyscie juz kiedys udzial w takiej akcji?
wiem, ze mozna zyskac spore upusty robiac zakupy w takiej formie.2 lutego 2010 at 20:06Nie brałam nigdy udziału w takim przedsięwzięciu.Jak mam cos konkretnego do kupienia,wolę isc na zakupy sama.Jak chce spędzić miło cały dzień w galerii,na zakupy jade z przyjaciółką 😉
4 lutego 2010 at 08:50chodzi mi tutaj bardziej o takie grupowe zakupy przez internet. Przy zebraniu pewnej liczby osob mozna liczyc na fajne rabaty przy zakupach. w sumie trudno zaufac komus nieznajomemu przez internet i przeslac mu pieniadze, ale wiem, ze sa tez inne opcje. Mozna dostac kod, ktory wpisuje sie przy skladaniu zamowienia i dpstajemy wtedy rabat. Tylko konieczna jest wlasnie odpowiednia liczba osob:)
Fajnie by bylo cos takiego zorganizowac.6 lutego 2010 at 18:50ja tam jestem raczej tradycjonalistką.
wolę się trochę pomęczyć, połazić po galeriach, wyszukiwać pożród stert ciuchów TEGO JEDYNEGO [ciuszka] :D.
a rabaty, no cóż. przyznam, że rzadko kiedy zwracam uwagę na cenę…7 lutego 2010 at 08:00ja bardzo lubie wyszukiwac rozne okazje:)
w internecie i w roznych galeriach rowniez:)
teraz wlasnie zainteresowalam sie tym grupowymi zakupami bo mozna zdobyc rabaty nawet na produkty z najnowszych kolekcji.
troche poszukalam i cos takiego mozna zdobyc kupujac na w sklepie Tchibo. znacie te produkty: [usunięto_link] ?
mi spodobaly sie propozycje relaksacyjne:) np. ten zestaw do masazu goracymi kamieniami8 lutego 2010 at 11:41@paulajna wrote:
przecież to drogie strasznie, nie opłaca się- nie lepiej chodzić na zabiegi do spa?
no, ale jeden taki zabieg to zapewne miedzy 50-100zl, zaleznie od miejsca, wiec taki zestaw dosc szybko sie zwraca:)
a jeszcze mozna zdobyc jakies rabaty w tym sklepie.
mozna zorganizowac sobie SPA z kolezanka w domu:)16 lutego 2010 at 20:52Hej 🙂
Ja często robię zakupy przez internet.
Głównie przez oszczędnożć czasu. Mogę na spokojnie przemyżleć zakup.
W sklepach internetowych jest duży wybór produktów no i ceny znacznie nizsze 🙂 Tchibo.pl to jeden z moich ulubionych 😀 a ten zestaw do masażu gorącymi kamieniami jest rewelacyjny 😀 Na początku tez byłam sceptyczna ale złozyłyżmy się z przyjaciółką i teraz możemy się do woli relaksować 🙂Polin – jeżeli byłaby możliwożć zrobienia takiego grupowego zamówienia to
ja byłabym chętna 🙂17 lutego 2010 at 15:44o, fajnie, ze znalazl sie ktos chetny, w takim razie trzeba szukac dalej, popytaj sie jakis swoich znajomych i moze uda nam sie uzbierac wieksza liczbe osob do takiego zamowienie.
20 lutego 2010 at 18:45Muszę przyznać, że brzmi to całkiem intrygująco i z ciekawożci poszukam w sieci informacji na ten temat. Ale jeszcze nie wiem czy się zdecyduję na takie zakupy – choć do starożwieckich nie należę 😉 A macie może jakież linki do artykułów i informacji na ten temat? Czy może znacie to ze słyszenia?
22 lutego 2010 at 09:13ja wiem o tym bo po prostu sama napisalam maila do sklepu Tchibo.pl i dostalam wlasnie odpowiedz o takiej mozliwosci uzyskania rabatu.
chcialabys dowiedziec sie jeszcze czegos wiecej na ten temat?10 marca 2010 at 20:01podbijam temat i dalej szukam chetnych dziewczyn bo na prawde mozna zalatwic sobie rabaty na zakupy;)
25 marca 2010 at 20:38Witam
Sposobem na tanie zakupy są programy lojalnożciowe takie jak tu
np. [usunięto_link]
Szukać babeczki no i później na SPA 😆 😆27 stycznia 2012 at 12:28Szczerze mówiąc to nigdy nie korzystałam z tej formy zakupów i może jest to błąd. Wasze pozytywne opinie bardzo mnie do tego zachęcają.
30 maja 2012 at 13:15Ja ostatnio kupuje przez serwis Szmalback. Mają ogromny wybór sklepów, a za każdy zakup zwracają okreżlony procent rabatu. Kupując np. w grouponie mam podwójny rabat:)
31 maja 2012 at 18:36To ciekawa propozycja z której jeszcze nie miałam okazji korzystać,dzięki za adres,być może skusze się w przyszłożci na opcje włażnie takich zakupów 🙂
- AutorOdp.