Zakupy grupowe

• Autor
    Odp.
  • polin
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 415
    • Pasjonat

czy brałyscie juz kiedys udzial w takiej akcji?
    wiem, ze mozna zyskac spore upusty robiac zakupy w takiej formie.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Nie brałam nigdy udziału w takim przedsięwzięciu.Jak mam cos konkretnego do kupienia,wolę isc na zakupy sama.Jak chce spędzić miło cały dzień w galerii,na zakupy jade z przyjaciółką 😉

polin
    Member
    • Pasjonat

chodzi mi tutaj bardziej o takie grupowe zakupy przez internet. Przy zebraniu pewnej liczby osob mozna liczyc na fajne rabaty przy zakupach. w sumie trudno zaufac komus nieznajomemu przez internet i przeslac mu pieniadze, ale wiem, ze sa tez inne opcje. Mozna dostac kod, ktory wpisuje sie przy skladaniu zamowienia i dpstajemy wtedy rabat. Tylko konieczna jest wlasnie odpowiednia liczba osob:)
    Fajnie by bylo cos takiego zorganizowac.

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

ja tam jestem raczej tradycjonalistką.
    wolę się trochę pomęczyć, połazić po galeriach, wyszukiwać pożród stert ciuchów TEGO JEDYNEGO [ciuszka] :D.
    a rabaty, no cóż. przyznam, że rzadko kiedy zwracam uwagę na cenę…

polin
    Member
    • Pasjonat

ja bardzo lubie wyszukiwac rozne okazje:)
    w internecie i w roznych galeriach rowniez:)
    teraz wlasnie zainteresowalam sie tym grupowymi zakupami bo mozna zdobyc rabaty nawet na produkty z najnowszych kolekcji.
    troche poszukalam i cos takiego mozna zdobyc kupujac na w sklepie Tchibo. znacie te produkty: [usunięto_link] ?
    mi spodobaly sie propozycje relaksacyjne:) np. ten zestaw do masazu goracymi kamieniami

polin
    Member
    • Pasjonat

@paulajna wrote:

przecież to drogie strasznie, nie opłaca się- nie lepiej chodzić na zabiegi do spa?

no, ale jeden taki zabieg to zapewne miedzy 50-100zl, zaleznie od miejsca, wiec taki zestaw dosc szybko sie zwraca:)
    a jeszcze mozna zdobyc jakies rabaty w tym sklepie.
    mozna zorganizowac sobie SPA z kolezanka w domu:)

myszka miki
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Hej 🙂

Ja często robię zakupy przez internet.
    Głównie przez oszczędnożć czasu. Mogę na spokojnie przemyżleć zakup.
    W sklepach internetowych jest duży wybór produktów no i ceny znacznie nizsze 🙂 Tchibo.pl to jeden z moich ulubionych 😀 a ten zestaw do masażu gorącymi kamieniami jest rewelacyjny 😀 Na początku tez byłam sceptyczna ale złozyłyżmy się z przyjaciółką i teraz możemy się do woli relaksować 🙂

Polin – jeżeli byłaby możliwożć zrobienia takiego grupowego zamówienia to
    ja byłabym chętna 🙂

polin
    Member
    • Pasjonat

o, fajnie, ze znalazl sie ktos chetny, w takim razie trzeba szukac dalej, popytaj sie jakis swoich znajomych i moze uda nam sie uzbierac wieksza liczbe osob do takiego zamowienie.

pozytywna
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

Muszę przyznać, że brzmi to całkiem intrygująco i z ciekawożci poszukam w sieci informacji na ten temat. Ale jeszcze nie wiem czy się zdecyduję na takie zakupy – choć do starożwieckich nie należę 😉 A macie może jakież linki do artykułów i informacji na ten temat? Czy może znacie to ze słyszenia?

polin
    Member
    • Pasjonat

ja wiem o tym bo po prostu sama napisalam maila do sklepu Tchibo.pl i dostalam wlasnie odpowiedz o takiej mozliwosci uzyskania rabatu.
    chcialabys dowiedziec sie jeszcze czegos wiecej na ten temat?

polin
    Member
    • Pasjonat

podbijam temat i dalej szukam chetnych dziewczyn bo na prawde mozna zalatwic sobie rabaty na zakupy;)

giena666
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Witam

Sposobem na tanie zakupy są programy lojalnożciowe takie jak tu
    np. [usunięto_link]
    Szukać babeczki no i później na SPA 😆 😆

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

Szczerze mówiąc to nigdy nie korzystałam z tej formy zakupów i może jest to błąd. Wasze pozytywne opinie bardzo mnie do tego zachęcają.

kasia_76
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Ja ostatnio kupuje przez serwis Szmalback. Mają ogromny wybór sklepów, a za każdy zakup zwracają okreżlony procent rabatu. Kupując np. w grouponie mam podwójny rabat:)

Desirebutik_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

To ciekawa propozycja z której jeszcze nie miałam okazji korzystać,dzięki za adres,być może skusze się w przyszłożci na opcje włażnie takich zakupów 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zakupy grupowe"

Przewiń na górę