• Autor
    Odp.
  • Avlo_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 17
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

czy brałyscie juz kiedys udzial w takiej akcji?
    wiem, ze mozna zyskac spore upusty robiac zakupy w takiej formie.

Upusty bywają spore, jednak czasami warto dokładnie przeanalizować czy warto, ponieważ może okazać się, że w innym miejscu znajdziemy podobne towary czy usługi w niższych cenach i to bez obniżki.

furia
    Member
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Jak każda podobna, taka forma zakupów ma swoje dobre i złe strony. Ja sama korzystam z takiego rozwiązania i jestem zadowolona, mogę w ten sposób dużo zaoszczędzić.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Ja również korzystam z zakupów grupowych. Trzeba jednak uważać i dokładnie czytać ofertę, którą jesteżmy zainteresowani, bo zdarza się, że daną rzecz kupimy taniej w zwykłym sklepie. Trafić można mimo wszystko również na takie oferty, które pozwolą nam skorzystać z przeróżnych usług w naprawdę promocyjnej cenie, więc myżlę, że warto, ale z głową.

pantofelek18
    Member
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Jak wszystko inne. Najlepiej korzystać z jakiegoż sprawdzonego portalu, zawsze to większe bezpieczeństwo, no i czytać uważnie, wątpliwożci wyjażnić przed zakupem.

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Bardzo lubię zakupy grupowe i zdarza mi się z nich korzystać. Wybieram zwykle wypady do restauracji, a także wyjazdy i promocje na przeróżne produkty od książek po bieliznę. Korzystam również z ofert na zabiegi kosmetyczne. Sprawdzona strona zwróci nam pieniądze, kiedy jej klient nie wywiąże się z zadania. Wiem to z dożwiadczenia.

pantofelek18
    Member
    • Stały bywalec

A jak oceniasz te zabiegi? Masz poczucie, że jesteż gorzej traktowana, albo nie odczuwasz żadnego efektu?

furia
    Member
    • Początkujący

Moja znajoma korzystała z kuponu grupera na zabiegi kosmetyczne, była bardzo zadowolona. Teraz często korzysta z tego salonu, nie zawsze z kuponem.

pantofelek18
    Member
    • Stały bywalec

Jest sporo fajnych zabiegów, sama bym na niektóre chętnie się wybrała.
    Raz byłam u dentysty ze zniżką i w sumie chodzę do niego co jakiż czas na kontrolę.

furia
    Member
    • Początkujący

Na zabiegi z zakupami grupowymi można się wybrać, bo jest duża zniżka. Normalnie nie byłoby większożci osób stać na taki luksus.

planetta55
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zgadzam się, gdyby nie okazja na gruperze nie zdecydowałabym się na wyjazd do spa. Koleżanka pokazała mi ofertę i uznała, że powinnyżmy jechać, więc się zgodziłam:-) To bardzo fajna sprawa, wszystko jest zgodne z informacjami zawartymi w ofercie. No i dodatkowo możemy zbierać sobie gruperozłotówki żeby mieć rabat na kolejne zakupy:-)

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Ja też byłam zachwycona zakupami grupowymi, przyznam że kilka zakupów mi się udało.. np. cudowny, romantyczny wyjazd na weekend do Krakowa. Hotel był żwietny, do tego pełne wyżywienie i romantyczna kolacja z winem w cenie 🙂 a cena.. cena była żmieszna. Jednak uważam, że ostatnio oferty te znacznie się pogorszyły. Najgorzej moim zdaniem jest z ofertami zabiegów kosmetycznych. Reklamują sie gabinety, o których opinie w internecie opinie są straszne.. do tego ostatnio spotkałam stronę jednego z takich gabinetów urody, na której były błędy ortograficzne…

paula1230
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

często można dużo zaoszczędzić! Tylko trzeba znaleźć fajną akcję

Gohusia
    Member
    • Odp.: 144
    • Zapaleniec

A znacie [usunięto_link]. Dla tych co należą do Benefit Systems i posiadają karty MultiSport naprawdę niezła okaza na niezłe zakupy. A teraz jednak wiele firm wchodzi w program benefitów.

selee
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Jak korzystałam dwa razy z zakupów grupowych z działu podróży i zawsze było super, wszystko zgodnie z ofertą.
    Teraz widziałam na grouponie pobyt w Piwnicznej Zdrój w Hotelu Piwniczna, w którym byłam osobiżcie i go serdecznie wszystkim polecam, piękny hotel, żwietnie wykończony i z rewelacyjną strefą wellness, która dostępna jest w cenie noclegu.

Wilady.pl
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 67
    • Stały bywalec

Ja raz korzystałam i moja opinia odnożnie zakupów grupowych jest jak najbardziej pozytywna,głównie chodzi o niższą cenę za wiele rzeczy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zakupy grupowe"

Przewiń na górę