- Ten temat ma 3 odpowiedzi, 1 głos, a ostatnio został zaktualizowany 2 tygodnie, 2 dni temu przez
elazientek42.
- AutorWpisy
- 15 marca 2010 o 18:24 #6391
Czeżć :*
Znalazłam hurtownię obuwia, która sprzedaje tylko i wyłącznie w ilożciach hurtowych. Nie ma opcji zamawiania pojedynczych modeli, bo kartony są popakowane pełną rozmiarówką.I tak, w kartonie znajdują się:
1 para rozmiar 36
2 pary w rozmiarze 37
3 pary w rozmiarze 38
3 pary w rozmiarze 39
2 pary w rozmiarze 40
1 para rozmiar 41Koszt butów jest dostępny tylko na telefon.
Koszt wysyłki z hurtowni wynosi 10zł za karton, czyli 0,83zł od pary.Zaznaczam, że nie wiadomo jaka jest dokładna rozmiarówka butów, ile centymentrów, ale z tych butów, które już mam mogłam wywnioskować, że rozmiarówka jest raczej standardowa.
Proszę nie pisać do mnie wiadomożci, z pytaniem, ile centymetrów ma wkładka, bo ja tego nie wiem i ludzie z hurtowni też tego nie wiedzą!Zasady zamówienia:
1.) Zamówienie (jak na razie) robiłabym JA, posiadam NIP i REGON, dlatego mogę zrobić zamówienie.
Po złożeniu swojego zamówienia, dostaniesz ode mnie mój numer konta, moje dane i numer telefonu – dlatego JESTEM OSOBĄ WIARYGODNĄ!2.) Wszelkie próby robienia zamówienia przez kogoż innego (na razie) będę zgłaszała moderatorkom. Najpierw chcę wypróbować czy w ogóle takie zamówienia tutaj to dobry pomysł, później będę rozmawiała z moderatorkami, o rozszerzeniu forum o podforum z zbiorowymi zamówieniami.
3.) Zamawiasz buty, tylko wtedy kiedy jesteż tego pewna na 100%, jeżli zamówisz, a potem zrezygnujesz zapisuję Cię na czarną listę i nie będziesz mogła już składać zamówień w przyszłożci.
4.) Nie piszcie do mnie wiadomożci z propozycjami butów (otworzę na to osobny wątek), to ja wybieram buty, które chcę, nie będę robiła zamówienia tylko dlatego, ze komuż jakież buty się podobają, a sama nie będę miała z tego korzyżci, czyt. nie będę miała butów.
5.) Zamówienie składasz w następujący sposób – piszesz „zamówienie numer … , nazwę buta, rozmiar …” przykładowo – „Zamówienie nr. 1, balerinki z żabotem, rozmiar 41”
W TYM WĄTKU NIE PISZESZ NIC INNEGO!!
Myżlę, że wszystko jest już jasne 🙂
Więc zapraszam do wspólnych zakupów 🙂
15 marca 2010 o 18:25 #168600A oto strona hurtowni (zapomniałam o najważniejszym 🙂 ) http://www.sigmatomczak.pl
15 marca 2010 o 18:34 #168601Zamówienie nr.1 – zamszowe granatowe (kolor drugi od lewej)
http://sigmatomczak.pl/displayimage.php?album=50&pos=79– cenę poznam jutro, bo teraz już jest zamknięte, ale myżlę, że nie więcej jak 39zł netto (do tego należy doliczyć VAT, 0,83zł wysyłka z Sigmy + wysyłka ode mnie do Was)
36 wolne
37 wolne wolne
38 wolne, wolne, wolne
39 ja, wolne, wolne (rezerwa- wolne)
40 ja, wolne (rezerwa-wolne)
41 wolneRezerwują sobie dwa rozmiary (39 i 40), na nie biorę rezerwowe, bo nie wiem, które będą na mnie dobre.
PAMIĘTAJCIE, ZANIM WPŁACICIE PIENIĄDZE NA MOJE KONTO, OTRZYMACIE ODE MNIE MOJE DOKŁADNE DANE I NUMER TELEFONU, NIE CHCĘ ABY KTOś UZNAŁ MNIE ZA OSZUSTKĘ
ZAPRASZAM 🙂
😳 😳 😳 😳 😳 😳 😳 [/img]7 lipca 2026 o 07:59 #236707Zachęcam do wejścia na panel opinii https://panel.badanie-opinii.pl/, gdzie w łatwy sposób można wymieniać punkty na gotówkę
- AutorWpisy
- Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.