- Ten temat ma 34 odpowiedzi, 9 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 7 miesi臋cy temu przez
agulllka.
- AutorWpisy
- 16 pa藕dziernika 2007 o 07:59 #87871
Planuje tu studia.. I w ogole wszystko, planuje , planujemy. Nawet jak sie nam nie uda, to bede miala swiadomosc ze ja zrobilam wszystko co moglam dla nas. Moze to nie ta jedyna milosc, ale ona tez mnie czegos nauczy. A przeciez nie wiem co sie stanie za rok, wiem ze chce tu studiowac i zrobie wszystko zeby to osiagnac, to jest wazne. A to jak nam sie ulozy, czy on mnie zrani jeszcze raz czy nie to czs pokaze. Ale czy nie pieknie jest chociz przez chwile pomarzyc? zawsze wszyscy mowia: w tym wieku jeszcze nic nie wiesz, nie mozesz miec pewnosci. Ale moge tej pewnosci szukac, moge popelniac bledy i mam jak najwieksze prawo na tych bledach sie uczyc. I tak sobei dzis pomyslalam, ze to nie jest glupia milosc. Bo zrozumialam, ze wybaczam mu za to jaki jest, za wszystkie jego wady i zalety. Za to ze one mi odpowiaaja.. Oby nie doszla jeszcze jedna wilka wada 馃檪 jak dojdzie , to coz 馃檪 RAZ SIE ZYJE 馃檪
16 pa藕dziernika 2007 o 16:21 #87872Mo偶e to i lepiej, 偶e tak kochasz. Bo u mnie kocha serce jak nigdy, ale cz臋偶to walczy z rozumem, bo on jest ochroniarzem serca i nie chce, 偶eby mu si臋 co偶 sta艂o.
16 pa藕dziernika 2007 o 16:22 #87873gdyby serce my偶la艂o to przesta艂oby bi膰… = ]
16 pa藕dziernika 2007 o 16:32 #8787416 pa藕dziernika 2007 o 17:26 #87875No nie bolalo by, ale jakby serce myslalo to ominelo by nas duzzzo szczesliwych chwil 馃檪
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.