• Autor
    Odp.
  • agulllka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Planuje tu studia.. I w ogole wszystko, planuje , planujemy. Nawet jak sie nam nie uda, to bede miala swiadomosc ze ja zrobilam wszystko co moglam dla nas. Moze to nie ta jedyna milosc, ale ona tez mnie czegos nauczy. A przeciez nie wiem co sie stanie za rok, wiem ze chce tu studiowac i zrobie wszystko zeby to osiagnac, to jest wazne. A to jak nam sie ulozy, czy on mnie zrani jeszcze raz czy nie to czs pokaze. Ale czy nie pieknie jest chociz przez chwile pomarzyc? zawsze wszyscy mowia: w tym wieku jeszcze nic nie wiesz, nie mozesz miec pewnosci. Ale moge tej pewnosci szukac, moge popelniac bledy i mam jak najwieksze prawo na tych bledach sie uczyc. I tak sobei dzis pomyslalam, ze to nie jest glupia milosc. Bo zrozumialam, ze wybaczam mu za to jaki jest, za wszystkie jego wady i zalety. Za to ze one mi odpowiaaja.. Oby nie doszla jeszcze jedna wilka wada 🙂 jak dojdzie , to coz 🙂 RAZ SIE ZYJE 🙂

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Może to i lepiej, że tak kochasz. Bo u mnie kocha serce jak nigdy, ale czężto walczy z rozumem, bo on jest ochroniarzem serca i nie chce, żeby mu się coż stało.

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

gdyby serce myżlało to przestałoby bić… = ]

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

gdyby serce myżlało to przestałoby bić… = ]

Chociażby nie bolało:)

agulllka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

No nie bolalo by, ale jakby serce myslalo to ominelo by nas duzzzo szczesliwych chwil 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zdrada czy nie, jak ja mam to potraktowac?"

Przewiń na górę