- AutorOdp.
- 15 października 2007 at 07:57
Ja bym się obawiała tej miłożci, ale powiem, że miłożć jest żlepa i głupia i to prawda, wiem, bo ja czasem też chciałam ufać i słyszeć coż co on mi powie choć nie do końca w to wierzyłam.
15 października 2007 at 08:01Ale czy nie warto po prostu dac szanse? czas nas zmienia, nie wiem co bedzie za rok. ale uwazam ze nawwt jesli milosc jest tylko glupia i slepa to warto dac jej szanse dojzec..
15 października 2007 at 08:17Jeżli czujesz, że wybaczyłaż to daj, bo obwinianie go potem nie będzie miało sensu. Mówię tylko, że w miłożci przymykamy oczy na tyle strasznych i mniej strasznych rzeczy, że przeraża mnie to. Zwłaszcza, że robi tak prawie każdy zakochany.
15 października 2007 at 10:31Ech, nie zniżyłabym się do tego, żeby czytać archiwum gg mojego faceta.
Ale jeżeli chcesz wybaczyć… to postaw mu pewne warunki. Powiedz, jak bardzo Cię to skrzywdziło itd. Poza tym, skoro nie miał oporów przed zdradą w internecie, to kto wie, czy nie miałby ich też w realu (a tu pokus jest jeszcze więcej, alkohol, dziewczyny, każdy wie, jak to się może kończyć).
Czasem zastanawiam się, co kieruje dziewczynami, które potrafią wybaczać, zaufać jeszcze raz itd. Ja mam z tym cholerne problemy i… zdrady nie umiałabym wybaczyć. Nawet przez internet. Daleko mi do anioła 🙂
15 października 2007 at 11:08zdrada w jakiej postaci by nie była jest obrzydliwa i nie do przyjęcia !
15 października 2007 at 11:14Jest obrzydliwa, ale kazdy zasluguje na wybaczenie. Nic nie trace dajac mu szanse, a on juz wie ze to sie nie moze powturzyc.. wie ze wtedy mnie straci. A ja chce wierzyc w milosc.. i nawet jak sie na tym przejade, to wiem ze probowalam, ..
co do czytania.. Rany! wiem ze nie powinnam, ale cos mnie podkusilo.. co? brak wiary w siebie..brak pewnosci. i w ogole..15 października 2007 at 11:16nie ty jedna zaglądasz swojemu facetowi przez ramię ; >
15 października 2007 at 11:22HAH.. moze to i zle, ale z tego co czytalam to duzo kobiet na pewnym etapie zwiazku robilo to.. Ciekawe jak sie zachowuja w faceci.. tez to robia??
15 października 2007 at 11:30mój to robił bo ja tak robiłam. jednak już taki etap mamy za sobą. zaufaliżmy sobie nawzajem i każdy zna granice.
15 października 2007 at 11:35HAH.. moze to i zle, ale z tego co czytalam to duzo kobiet na pewnym etapie zwiazku robilo to.. Ciekawe jak sie zachowuja w faceci.. tez to robia??
15 października 2007 at 11:39jestem przekonana ze i faceci nas sprawdzają, przegladają naszą historię w internecie, czasem spojrzą przez ramie na odczytywanego smsa, moze nie wszyscy ale wielu
15 października 2007 at 15:28ja nigdy bym czegos takiego nie zrobiła bo to jakbysmy nie mieli zaufania do partnera, On tez mi tego nigdy nie robił i nie zrobi wiem to:)
15 października 2007 at 16:11Możesz dużo stracić, ale nie o tym mowa. Zdrada to zdrada, wirtualny seks jest obrzydliwy, skąd wiadomo, ze przed realnym nie miał oporów.
16 października 2007 at 05:46moge jedynie wierzyc.. czekac.. patrzec..eh..
16 października 2007 at 05:50tylko nie czekaj za długo, bo możesz stracić dużo cennego czasu. a poza tym to taka miłożć na odległożć, więc kolejna rzecz żeby się nad tym zastanowić. jesteż w takim wieku, że wydaje ci się, że to już ten. to mylne. oczywiżcie życzę powodzenia.
- AutorOdp.