zdrada czy nie, jak ja mam to potraktowac?

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 35 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    agulllka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 14
    • Bywalec

Wiem, ze nie powinnam ale jakos mnie podkusilo i weszlam na gg mojego faceta, jest niemcem a gg zainstalowal zeby ze mna rozmawiac jak sie nie widzimy bo ja ciagle mieszkam w polsce a do niemiec przyjezdzam tylko do pracy, planuje z reszta tu studiowac. Ale nie o tym rzecz. weszlam na gg a tam kilka osob wiecej na liscie. mysle poczytam o czym z polakami pisze. poznal pewna kobiete ktora przez przypadek do niego npisala, numer jej sie pomylil i tak sie zaczelo. calkiem fajnie sobie rozmawiaja , po angielsku. ale doszlo miedzy nimi do czegos wiecej. sex przez internet, z niedobrze mi sie robilo jak to czytalam.. pytala sie czy gdyby sie terz spotkali poszedlby z nia do lozka. powiedzial „teraz tak„ . potem ze ma dziewczyne(mnie), jestem wazna, zalezy mu na mnie, ma nadzieje ze to ta mlosc na cale zycie, a potem robili to znowu. napisal ze ze mna by nie mogl bo jestem NIESMIALA!! mogl spytac. ona ma meza, ktory jest kierowca i tez czesto go w domu ne ma. i tak sie zabawial.. cholera.. jestesmy niedlugo razem i boje sie ze moze byc tylko gorzej, bo jeszcze z rok potrwa ze nei bedziemy sie ciagle widzieli, tylko jak przyjade, on ma mnie z reszta na poczatku roku tez odwiedzic. nie wiem zupelnie co zrobic. wiem jakie uczucia mu towarzyszyly, z moim bylym chlopakiem probowalismy tego ajk sie dlugonei widzielismy, ale to byl moj chlopak a nie jakis obcy fcet. co ja mam o tym myslec??chce mi sie plakac, co ja mam mu powiedziec? zostawic to tak? chyba nie moge.. boje sie.. nie chcialam zeby tak bylo.. po jednym takim ich numerku pisal ze mna.. a mi bylo wtedy smutno ze sie nie widzimy i musialam sama w domu siedziec, ale ZMECZONY BYL…prosze poradzcie mi cos 馃檨
    ps przepraszm ze nie uzywam polskich znakow, ale jestem za granica i nie mam polskiej klawiatury..

MIECZ-NICK
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Ja bym to potraktowala jako zdrade, tym bardziej ze masz namaclane dowody, ale jak znam zycie to facet powie ze to nic takiego, tylko taka zabawa i ze nie chcial cie ranic ble ble ble. A z drugiej strony te laski tez sa niezle wiedzac ze pakuja sie w takie zabawy z zajetymi facetami 馃懣

agulllka
    Cz艂onek
    • Bywalec

z zajetymi, ona tez jest zajeta, dltego myslalam zeby najpierw jej napisac ze wiem.. tak powie zr to nic takiego.. a ja glupia bede chciala rtowac nasz zwiazekk… czy to ma w ogole sens? czy mozna zyc z taka zdrada? w zasadzie nie jest ona straszna, ale jest i w zasadzie on mi nic nie powiedzial…wiec glupo mi tak ze ja czytalam jego wlasciwie prywatne wiadomosci..

eta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

o fuj… jak bym wykry艂a 偶e m贸j facet takie co偶 robi przez neta… to nie wiedzia艂abym czy mam p艂aka膰 czy sie 偶mia膰.. ;/
    nie no ja bym go sobie wzi臋艂a na powa偶na rozmow臋… albo przez GG zapyta艂… jak tam znajoma od seksu czy w ci膮偶y ju偶 jest.. i zacz臋艂a sie 偶mia膰.. 馃槅

MIECZ-NICK
    Cz艂onek
    • Pasjonat

mysle ze wiele tu zalezy od tego jakie ty masz podejscie do tego typu spraw. Ja na pewno bym babe dopadla, zjechala, mojego tez rowno, ale ze go cholernie kocham pewnie bym byla w stanie wybaczyc ale nigdy zapomniec i strach ze to sie bedzie powtarzac, to chyba trudne.

agulllka
    Cz艂onek
    • Bywalec

najpioerw do niego czy do niej??nie wiem z kim najpierw roymawiac..

eta
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

najpierw chyba z nim zobaczysz co powie.. potem do niej… bynajmniej ja tak kiedy偶 rozwi膮za艂am spraw臋…najpierw z moim rozmawia艂am.. potem dorwa艂am numer do panny i rozmawia艂am z ni膮… ja trafi艂am na uczciwa pann臋.. bo r贸偶ne s膮 panny.. kiedy sie spotka艂am z G to mi powiedzia艂 to samo co ona..

MIECZ-NICK
    Cz艂onek
    • Pasjonat

z jednej strony lepiej byloby najpierw porozmawiac z nia, ciekawe co ona by powiedziala, mialabys przewage w rozmowie z nim. Z drugiej strony uczciwiej byloby najpierw porozmawiac z nim. ale ci doradzilam, kurcze 馃檮

agulllka
    Cz艂onek
    • Bywalec

rozmawialam z nim.. same typowo meskie tlumaczenia.. czuje sie troche zle, jakoby odrzucona i po prstu zdradzona, ale mysle ze to przetrwam.. ze dam mu szanse, w koncu to milosc.. najwyzej bede cierpiala przez jakis czas… niewiele strace dajac szanse, a moge zyskac.. mam nadzieje. dziekuje wam za rady..trzymajcie kciuki za mnie.. bo mi ciagle to chodzi p glowie.. musze jeszcze z nia porozmawiac 馃檪 to bedzie ciekawsze bo bede mogla po polsku rozmawiac 馃檪

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dobrze ze da艂a偶 mu szanse 馃檪
    Je偶li Ci臋 kocha to na pewno zrozumie sw贸j b艂膮d i wiecej tak nie post膮pi. Faceci tacy s膮 szukaja sobie glupich rozrywek bo im sie nudzi. Nie rozumieja, 偶e w ten sposob mog膮 ranic bliskie im osoby.
    A Ty przecie偶 jestes mu bliska. Sam to napisa艂 do tej kobiety….

parvati
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

powiem tak: to niewazne czy to zdrada czy nie.

chodzi raczej o cos innego: ile warty jest koles, ktory zabawia sie uprawianiem wirtualnego seksu z obca babka? moim zdaniem nic. idiota i tyle. a ja jakos srednio bym chciala, zebym idiota byl moim facetem…tewgo nalezy sie wystrzegac.

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Parvati ma troch臋 racji, bo niby co go mo偶e usprawiedliwi膰? Albo jest si臋 w zwi膮zku i nie zdradza si臋, albo nie. Tutaj nie ma po艂owicznego rozwi膮zania. A typowo m臋skie t艂umaczenia wg mnie to tylko dow贸d na to, 偶e wcale niewinny nie jest.

abi
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Z pewno偶cia dobrze nie postapi艂…. Ale czy ka偶dy zawsze robi wsztstko tak jak si臋 powinno? Z reszt膮 chyba to co zrobi艂 nie jest jeszcze jak膮偶 wielk膮 katastrof膮. Chocia偶 niew膮tpliwie zrani艂 tym swoj膮 dziewczyn臋. Ale ka偶dy pope艂nia b艂臋dy…. My偶l臋, 偶e zas艂u偶y艂 na druga szans臋…. Je偶li zrozumia艂 sw贸j b艂膮d i kocha agulllk臋 to wi臋cej tego nie powt贸rzy

Zielonooka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Je偶li ona potrafi p****偶膰 nad tym do porz膮dku dziennego to jak najbardziej powinna dac mu szans臋, ja wiem, 偶e bym nie umia艂a:/

agulllka
    Cz艂onek
    • Bywalec

Nie wiem dlaczego chce mu to wybaczyc. Kazdego dnia czuje jego milosc, chce wierzyc ze zrozumial, obiecal ze wiecej tak nie zrobi, bo nie chce mnie ranic. tlumaczyl sie itd. moze to tylko glupia milosc. ale uwazam ze szanse moge dac. sa momenty, ze slowa ktore on pisal, badz ona wracaja do mnie i to bardzo mocno, nie moge opanowac smutku wtedy. wiem ze jeszcze troche potrwa zanim pomysle ze nie mam sie cego obawiac, zanim zaufam. ale doszlam do wniosku ze fakt faceci sa rozni, jak dzieci i moze przez to doswiadczenie on naprawde zrozumie ze zle zrobil, moze w koncu zrozumie ze moze mnie stracic. a ja nie mam sie czego bac, bo przeciez ten bol juz poznalam. moze jedynie sie powtorzyc, a wtedy bede miala pewnosc, ze nie warto z nim byc. Ale gdy on nic takiego wiecej nie zrobi, bede po prostu szczesliwa. Zle zrobil, ale czy ja dobrze zrobilam czytajac to? nie powinno sie tak robic. w tym wypadku oboje troche nadwyrezylismy zaufsnie do siebie. ale przeciez sie kochamy… mam nadzieje ze tak pozostanie..

Wy艣wietlanie 15 wpis贸w - od 1 do 15 (z 35 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋