• Autor
    Odp.
  • Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Jak nie wierzysz to nie pisz. Zwracam sie do ludzi ktorzy w otoczeniu znaja osobe chora na raka. Aby zwiekszyc szanse przezycia nalezaloby przestawic lozko chorego!

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Jak nie wierzysz to nie pisz. Zwracam sie do ludzi ktorzy w otoczeniu znaja osobe chora na raka. Aby zwiekszyc szanse przezycia nalezaloby przestawic lozko chorego!

Po to jest forum, żeby pisać. A Ty nie skierowałeż swojego postu do nikogo konkretnego.

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Blogoslawieni ktorzy nie widzieli a uwierzyli!

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

ahahaha…. co to ma być?

PS.
    i bez takich mi tu proszę! co ty myżlisz ze pan i władca z ciebie?

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Uwierzyli?Wiara na tym polega, ale raczej nie w złe działanie żył wodnych!

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Tzn. wiara w istniejace szkodliwe promieniowanie!

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Wznawiam ważny temat bo coraz to więcej umiera na raka. Zmiana miejsca spania może ułatwić terapię.

ainoh7
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

moja mama zmarła na raka , spała w pokoju gdzie były zyło, nie jeden raz przestawiano łózko. no i co? guzik dało … 😈

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Samo przestawienie łóżka nie wystarczy, to tylko wspomaga w leczeniu. Jeżeli pacjent spał przez 15 lat na żyłach wodnych to nie można po miesiącu oczekiwać cudów w leczeniu.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

Przestancie wiekszosc sie zachowuje jak dzieci , nie wiecie nic na ten temat to najlepiej sie nie udzielac,

ja mam w domu taka plytke ktora wlasnie niby ma dzialac na te zyly..
    pod moim lozkiem podobno krzyzuja sie zyly tak powiedzial energoterapeuta ktory przyjezdzal do mojego swietej pamieci taty , ktory zmarl na raka i pod jego lozkiem wlasnie byly te zyly wodne ..
    chetnie bym przestawila swoje lozko ale nawet nie mam gdzie!!

w sumie to nie wiem czy w to wierze ale chyba tak skoro troche sie tym przejmuje.

a nie ma innego wyjscia poza przestawieniem lozka??
    ta plytka byla zakladana kilka ;lat temu , dziala jescze? i jest ona przyklejona na dole na przedppkoju a ja spie na gorze… podobno daje to efekt na iles tam metrow..

Zielonooka
    Member
    • Guru

Skąd wiesz czy nie mamy o tym pojęcia? Mój tesć zajmuje się takimi rzeczami, więc temat nie jest mi obcy, ale ja zupełnie nie wierzę w to i mam do tego prawo, co nie znaczy, że nie mam pojęcia o tym.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

wiesz to nie bylo skierowane konkretnie do ciebie , po prostu niektorzy mogliby sobie czasem wrzucic na luz.

a co do tych zyl to TWOJ TESC sie zna a nie ty!!!

Zielonooka
    Member
    • Guru

Jasne, że tak, ale ja cały czas o tym słyszę i się ztym stykam, to też zainteresowanie mojego faceta, więc jestem osłuchana, żeby wiedzieć jak się na to zapatrują Ci co w to wierzą. Szczerze to uważam, że każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, nawet jeżli Twoje czy moje jest inne. Na tym polega forum.

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Odpromienniki działają owszem, ale tylko do czasu. Należy sprawdić wahadłem czy jeszcze spełniają swoje zadanie. Należę do Klubu radiostezów i parapsychologów. Niektórzy z kolegów mają dyplom wykonywania zawodu radiostetów, rozprawadząją również odpomiennki.

Jovita
    Member
    • Pasjonat

uuu bardzo ciekawe i interesujace.. 😉

a mniej wiecej na ile lat dziala tak plytka? bo to juz z 8 lat mam.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zyly wodne powoduja raka"

Przewiń na górę