• Autor
    Odp.
  • parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

jesli twoj tata umarl na raka i ty tez bedziesz miec raka, to bynajmniej nie przez zyly wodne. raczej przez geny.

wiec lepiej regularnie sie badaj zamiast wierzyc w bzdury.

Jovita
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 316
    • Pasjonat

parvati – ja dobrze o tym wiem ze gentyka jest naistotniejsza, ale te zyly po prostu mnie interesuja nie chodzi mi tutaj o to ze strasznie w nie wierze ze przesuniecie lozka i sparwdzanie tych zyl ochroni mnie .. bez przesady po prostu chce czegos wiecej sie dowiedziec tylko.

Hamster
    Participant
    • Tematów: 31
    • Odp.: 322
    • Pasjonat

Odpromienniki są różne. Trzeba po prostu sprawdzić wahadłem czy jeszcze spełniają swoje zadanie. Zyczę wszystkim Wesołych Swiąt i szczężliwego Nowego Roku.

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Wznawiam aktualny temat! Kto ma pytanie?

karen
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Może gożciu jesteż z innej epoki mamy takie czasy że każdy ma dostęp do internetu a tam jest wszystko i proszę bardzo [usunięto_link] “ żyły wodne są mitem
    miłej lektury 😆

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Sredniowieczne bzdury zgrzybiałych konserwatystów. Skoro nie wierzysz to po co tu wchodzisz. To jest temat dla mądrych ludzi a nie dla zatwardziałych głupców.

karen
    Member
    • Odp.: 6
    • Początkujący

Pewnie zarabiasz kasę na tym dlatego tak się pultasz możesz nabierać stare babcie, co odbieram ci chlebek? 😆

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Ja jestem idealistą i robię to bezpłatnie aby uchronić ludzi przed wczesną żmiercią, chyba ty jesteż przedstawicielem zakładu pogrzebowego i czekasz na ofiary żył wodnych, a ja Ci w tym przeskadzam!

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

na dobrą sprawę, to we wszystkim się można dopatrywać powodów raka, tylko po co, skoro mówi się o tym, ze na to mają wpływ geny i przede wszystkim geny..

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Po 8 latach jest taka płytka do wyrzucenia. Najdłużej działają różne odpromnieniki do roku i krócej. Sprawdzałem w swoich 15 latach setek miejsca spania. Wiele z nich przestawiło łóżko i bardzo mi dziękowali, bo poprawiło się im zdrowie. Ludzie którzy w to nie wierzą nie powinni zabierać tu głosu, bo żyją jeszcze w żredniowieczu, bo gdyby były inkwizycja to bez wachania takich jak ja, spaliliby na stosie, pomimo że wiara katolicka głosi cóż innego. 7 przykazanie! Radzę takim wejrzeć do literatury o radiostezji i parapsychologii. Skoro to wiedzą i nie czynią, po prostu są idiotami!

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Dla zatwardziałych skeptyków zalecam wziążć żrubę lub obrączkę zawiesić na nici otworzyć kurek z wodą i trzymać to nad płynącą wodą. Gwarantuję że i u zatwardzialców powstanie skręt w lewo!!!!!!!!!!

Hamster
    Participant
    • Pasjonat

Radiostezja to nauka. W Polsce jest to zawod rzemieslniczy. Zdac trzeba egzamin w Izbie Rzemieslniczej.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zyly wodne powoduja raka"

Przewiń na górę