- AutorOdp.
- 2 października 2011 at 03:45
[usunięto_link] wrote:
Wybrane rzeczy kupuję ekologiczne. Na przykład jajka – od kur biegających Smak jest zupełnie inny niż tych sklepowych z trójką na pieczątce.
zaproż, mnie na ekologiczny Skarbie 😀
[usunięto_link] wrote:
wazne, aby byly w koncu na wszystkich produktach informacje, czy jest cos genetycznie modyfikowane czy nie … wszedzie jest taki nakaz, a u nas nie ma :/
zgadzam się. nie znoszę tej Unijnej dyspozytury: że coż ma być! i to wbrew idei wolnożci 👿
czy się mylę!? 😈
a już myżlałem, że żyjemy w tzw. wolnym kraju 😆
4 października 2011 at 06:03W warszawie jest BioBazar – same ekologiczne rzeczy, od warzyw i owocow po kosmetyki. Jeżli ktoż jest „eko” to warto wiedzieć 🙂
25 czerwca 2015 at 11:31[usunięto_link] wrote:
W warszawie jest BioBazar – same ekologiczne rzeczy, od warzyw i owocow po kosmetyki. Jeżli ktoż jest „eko” to warto wiedzieć 🙂
Idealnie 🙂 Czegoż takiego szukam, aż mi głupio, ze jeszcze nie była, bo Norblin kojarzę. Widzę na fb, ze akurat jutro – w piątek jest do 21 to zdążę po pracy. 🙂
29 czerwca 2015 at 12:320felia86 – mniej się boję modyfikowanej genetycznie, bo człowiek cały czas modyfikuje i krzyżuje odmiany dla swoich celów i to już od tysięcy lat… 🙂 Większy problem, to że na opakowaniach, czy np. przy warzywach i owocach już nie dowiesz się, czym były pryskane te rzeczy.
Sweet Coffee – Stoi tam i to już od dłuższego czasu. Taki w sumie jeden w tej Warszawie, ale jest. Fajnie, że tam można porozmawiać z tymi rolnikami, hodowcami itd i posłuchać jak opowiadają, albo podpowiedzą co do czego użyć, bo wiele warzyw, to poznaliżmy dopiero w tym miejscu. 🙂3 lipca 2015 at 11:24[usunięto_link] wrote:
0felia86 – mniej się boję modyfikowanej genetycznie, bo człowiek cały czas modyfikuje i krzyżuje odmiany dla swoich celów i to już od tysięcy lat… 🙂 Większy problem, to że na opakowaniach, czy np. przy warzywach i owocach już nie dowiesz się, czym były pryskane te rzeczy.
Sweet Coffee – Stoi tam i to już od dłuższego czasu. Taki w sumie jeden w tej Warszawie, ale jest. Fajnie, że tam można porozmawiać z tymi rolnikami, hodowcami itd i posłuchać jak opowiadają, albo podpowiedzą co do czego użyć, bo wiele warzyw, to poznaliżmy dopiero w tym miejscu. 🙂Ten Biobazar to bardziej taki targ zwykły z warzywami czy można też kupić coż bardziej „sklepowego” np. gotowe już produkty?
8 lipca 2015 at 11:42Gotowe też się zdarzają, są np. ciasta, ciasta, pieczywo. Na pewno znajdziesz pycha pierogi i sushi w rolkach też się pojawia z tego co czasem widzę. Są tez kosmetyki i żrodki czystożci bez chemii. 🙂 Fajna sprawa.
10 września 2015 at 12:55[usunięto_link] wrote:
Gotowe też się zdarzają, są np. ciasta, ciasta, pieczywo. Na pewno znajdziesz pycha pierogi i sushi w rolkach też się pojawia z tego co czasem widzę. Są tez kosmetyki i żrodki czystożci bez chemii. 🙂 Fajna sprawa.
Moja córa uwielbia te rolki sushi, a ja serniczki w tej hali na początku, mają takie fajne torebeczki: ciasto pieniądz :ok:
21 września 2015 at 13:55Ja bywam w okolicy dożć często w weekend, bo moi rodzice tam mieszkają i zawsze wpadam po drodze na biobazar – uwielbiam ich sery. Mają też fajny wybór dżemów – n****ętniej to bym tam pół wypłaty zostawiła 🙂
- AutorOdp.