- AutorOdp.
- 2 września 2005 at 07:56
tak, tak masaż i jescze raz masaż i dieta i dieta i dieta :)))
2 września 2005 at 09:03[usunięto_link] wrote:
tak, tak masaż i jescze raz masaż i dieta i dieta i dieta :)))
Wiem że napewno nie jestem specjalistą w tej dziedzinie ale nie wiem czy zwykły masaż pomaga na celulit.. 😈
3 września 2005 at 11:17Co masz na myżli mówiąc zwykły? chyb a nie pleców 😀
Masaż odpowiednio do potrzeby czyli masaż na cellulit, pożladków i ud , to tak bardzo wskazany5 września 2005 at 07:32[usunięto_link] wrote:
Co masz na myżli mówiąc zwykły? chyb a nie pleców 😀
Masaż odpowiednio do potrzeby czyli masaż na cellulit, pożladków i ud , to tak bardzo wskazanyMoże się na tym nie znam ale na plecach celulitu to ja jeszcze nie widziałem…może jestem za młody 😮 ale masaż oczywiżcie że pożladków i ud a czym to już ………indywidualna sprawa przyjemnożci 👿
13 września 2005 at 17:18a ja znalazłam cudowny srodek z AVON-u na celulit, oczywiżcie wsmarowują go meskie dłonie 😉 ale pomógł rewelacyjnie
14 września 2005 at 07:16[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
a ja znalazłam cudowny srodek z AVON-u na celulit, oczywiżcie wsmarowują go meskie dłonie 😉 ale pomógł rewelacyjnie
Ale pytanie czy pomógł żrodek czy ręce?? 😈
14 września 2005 at 12:44Moje posladki swego czasu przezyly zalamanie i pomarszczyly sie troche. Masaz liftingujący dieta i duzo biegania pomogły. Osobiscie polecam Vichy. DZiała
14 września 2005 at 19:46[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
a ja znalazłam cudowny srodek z AVON-u na celulit, oczywiżcie wsmarowują go meskie dłonie 😉 ale pomógł rewelacyjnie
jako człowiek powiem ze chyba żrodek skuteczniejszy ale jako kobieta musze przyznać ze meskie dłonie 😉
14 września 2005 at 19:48[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
jako człowiek powiem ze chyba żrodek skuteczniejszy ale jako kobieta musze przyznać ze meskie dłonie 😉
ale tak całkiem powaznie to i żel i masaż są potrzebne przecież 😀
15 września 2005 at 07:50[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
ale tak całkiem powaznie to i żel i masaż są potrzebne przecież 😀
Oj nie wątpie że masaż męskimi dłońmi jest nie zastąpiony 😆
19 września 2005 at 21:38a Jakubek dalej o tych męskich dłoniach……..lubisz dotyk faceta?
😯20 września 2005 at 07:40[usunięto_link] wrote:
a Jakubek dalej o tych męskich dłoniach……..lubisz dotyk faceta?
😯hahahahaha to mi sie podoba 😛
😕 Jakubek czyzbyż lubił wielkie, meskie dłonie – wydało sie???? hihihino nieźle zaczełam dzień, taki post poprawia rewelacyjnie humorek.
Dobrze sie jest czasem posmiac tylko co ja zrobie jak bedziecie „używać” sobie na mnie 😉
20 września 2005 at 10:04[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
[usunięto_link] wrote:
a Jakubek dalej o tych męskich dłoniach……..lubisz dotyk faceta?
😯chyba jednak wole kobiece dłonie 😈
hahahahaha to mi sie podoba 😛
😕 Jakubek czyzbyż lubił wielkie, meskie dłonie – wydało sie???? hihihino nieźle zaczełam dzień, taki post poprawia rewelacyjnie humorek.
Dobrze sie jest czasem posmiac tylko co ja zrobie jak bedziecie „używać” sobie na mnie 😉
hahaha postaram się delikatnie i subtelnie „używać” na tobie Kasiu……
20 września 2005 at 10:38[usunięto_link]@caprice.com.pl wrote:
Tylko nie zacieraj jeszcze rąk z zachwytu, nie dam się tak łatwo 😉
hmmm delikatnie i subtelnie mówisz… to moze jednak się poddam od razu 😉
Największy urok kobiecy wtedy kiedy łatwo się nie poddaje i drażni się z ……….
20 września 2005 at 12:52no no…. 😡 że niby z czym sie drażni??? 😉 gadaj zaraz szybko 😛
- AutorOdp.