- AutorOdp.
- 4 czerwca 2008 at 10:21
z kremików antycellulitowych polecam – Drenaż hydrolityczny (faza 1) na noc oraz
– Wyszczuplenie lipofunkcyjne (faza 2) na dzień. są one bardzo dobre w połączeniu z masażami i ćwiczeniami działają cuda 🙂4 czerwca 2008 at 13:56ok super tylko jakiej firmy sa te kremy bo ta nazwa ktora podalas niestety nic mi nie mowi??
jak tam cwiczenia moje drogie panie??
8 czerwca 2008 at 22:33Są to preparaty dr Ireny Eris z serii prosystem dostępne tylko w instytutach Eris 🙂 przepraszam że nie podałam tego wyżej ale nie zaskoczyłam że nie podałam firmy.
14 czerwca 2008 at 21:19spacerki to też ćwiczenia 😀
a ja ostatnio miałam troszkę kontuzjowana stopę 🙁 i mój plan ćwiczeń upadł…
i fajny pomysł z tą kawką 😀 też sobie dorzucę 😀
a do twarzy może też jakoż tę kawkę stosujesz? bo się tak zastanawiam, czy można 😀
a o eris to tak mieszane opinie słyszałam, szczerze mówiąc…
alcarin coż więcej o działaniu tych kosmetyków? 🙂 może skład, efekty 🙂16 czerwca 2008 at 00:11mmm… no fajniusi ten pomysł z kawką 😀 no i grunt to pozytywne samopoczucie 😀
patuż, a co się stało z nóżką? 🙂17 czerwca 2008 at 07:41chyba ktoż mnie na koncercie podeptał… tylko że na początku nawet nie czułam… a potem ledwo mogłam chodzić… jest coraz lepiej, ale cóż…
rehabilitant powiedział, że mogło dojżć do małego przemieszczenia kosteczek i że po prostu musiały wrócić na miejsce – nie ma to jak moje szczężcie 😀18 czerwca 2008 at 19:43aaaj… nadzieja to coż bez czego bym chyba nie dała rady…
19 czerwca 2008 at 13:25pomyslalam ze na cellulit moze byc tez dobry taniec, np. samba….tam caly czas trzesiesz tylkiem i w ogole wszystkim wiec to tez musi by c dobre,a wie…bo kiedys tanczyłam:)) 😆
21 czerwca 2008 at 09:07nom, ja też o tańcu cały czas intensywnie myżlę… ciekawe czy siew końcu zmotywuję… 😉
21 czerwca 2008 at 13:28chcialabym zeby samba wytrzasla mi cellulit z pupy 😀 😀 to byloby polaczenie zabawy z walka o piekne cialko ale niestety to chyba tylko moje marzenia….
23 czerwca 2008 at 23:01czemu marzenia? to chyba jednak dobrze wpływa na jędrnożć tych zacnych partii ciała 😀 tłuszczyku też ubywa… więc czemu cellulit miałby nie zniknąć? 🙂
24 czerwca 2008 at 16:30ojej do twarzy ?? jakos tez boje sie sprobowac taki peeling nie jest za mocny na twarz? ale za to na calo czemu nie 🙂
6 lipca 2008 at 22:09nie jest taki straszny 😉 tylko trzeba delikatnie…
a zapach – mrau 😀
no i ja się zaczęłam dietkować – póki co oczyszczenie, ale jest dobsz 😀 czuję że mi trochę przemiana materii przyspiesza 😉7 lipca 2008 at 18:14ooo no to bosko 😀 a jaką dietkę stosujesz?
8 lipca 2008 at 21:35jestem (jutro ostatni dzień) na oczyszczającej ze [usunięto_link] i jestem bardzo zadowolona 🙂 wszystko „ruszyło”, że tak to ujmę 😉
później wezmę sobie tę na zrzucenie kilku kg 🙂 mam nadzieję, że równie skuteczna będzie 🙂
miłych wakacji wszystkim 😉 - AutorOdp.