- AutorOdp.
- 11 lipca 2007 at 15:52
z nadmorskich miejscowowsci polecam: miedzyzdroje, ustke i wladyslawowo.. duzo sie dzieje duzo imprez ale sa tez miejsca zaciszne, dzikie. nie polecam kolobrzegu bo tam jak bylam wydawalomi sie ze są tam sami emeryci.. tragedia.. nie podobalo mie ise tam
12 lipca 2007 at 06:49ja polecam Wiselke na wyspie Wolin. W ogole wyspe Wolin bo tam procz plazy jest Piekny Park Narodowy.
12 lipca 2007 at 21:39widze ze ogolnie morze wygrywa jesli chodzi o miejscowki na wakcje.. dla mnie fgory istnieja zima.. narty , herbatka z rumem:) choc w tym roku wybierams ie wgory tez latem bomoj facet uwilebia chiodzic po szlakach wiec oprocz morza jeszce gory na jakis weekendzik.. polecam :wisle szczyrk 🙂
15 lipca 2007 at 19:37O nie no ja rowniez zdecydowanie preferuje gory, tu jednak Marietta pytala o cos gdzie bedzie plaza.
24 lipca 2007 at 07:30Ja chce do WLoch poraz 9 raz!!Poki co sie nie zanosi:(( 😥 Koeljne wakacje w chacie?Rewelacja:( Nie kazdy ma dobrze pomimo,staran w szkole,pracy etc. Wakacje sie naleza co niektorym HALoooo 👿 🙁
2 sierpnia 2007 at 09:46Ja tez ostatnio szukałam w necie jakiegos fajnego miejsca ale w Polsce i zobaczcie co znalazłam [usunięto_link]
bardzo mnie zaiekawiła ta stronka7 sierpnia 2007 at 15:17polecam wloskie wyspy – sycylie i elbe, naprawde warto. mozna polezec, pozwiedzac, pojezdzic, i nie kosztuje to bardzo duzo:)
7 sierpnia 2007 at 15:28Inowłódź, Kazimierz Dolny, Murzasichle
7 sierpnia 2007 at 17:55Polska – Hel 🙂
Zagranica – Cypr – przede wszystkim Kurion, miejsce zwlaszcza dla fanow kite`a, jezdze tam juz od jakiegos czasu. Jest tam wiele plaz na ktore nie docieraja turysci (a wlasciwie to żadni ludzie), gory z najpiekniejszymi widokami na cypr no i zabytki jeszcze ze starozytnosci =) - AutorOdp.