- AutorOdp.
- 9 grudnia 2005 at 06:54
Anonymous
Inactive- Tematów: 5
- Odp.: 10
- Bywalec
Dziewczyny co sądzicie o tym że facet nosi zamiast kaleson rajstopy?
9 grudnia 2005 at 19:05Jak kto lubi.. moim zdaniem to niezbyt pasuje do faceta, jest to mało męskie, ale przeciez każdy ma swój gust
10 grudnia 2005 at 08:12Anonymous
- Bywalec
Fajnie, że tak mówisz bo większożć ludzi myżli że jak facet woli rajstopy od kaleson to jest p*****em nad p*****ami. Ja nie jestem pedziem a rajstopki uwielbiam. Oczywiżcie nie wyszedłbym w rajstopach i krótkich spodenkach na ulicę bo też uważam, że to mało męskie i nie pasujące do całożci ale zimą pod spodniami rajstopki są wygodniejsze i przyjemniejsze w noszeniu niż kalesony. Wczoraj moja dziewczyna kupiła mi dwie pary rajstop i jakoż nie uważa mnie za p*****a gdy mam na sobie rajstopy.
10 grudnia 2005 at 08:30😀 I to włażnie żwiadczy o tym jak każdy człowiek jest inny!! Ja np nienawidze rajstop(zwłasza pod spodniami). 🙂 Jeżeli Twojej dziewczynie to nie przeszkadza, Ty to lubisz nosić to czemu nie 😀 W sumie gdyby mój face chciał nosić rajstpoy to jaki miałabym wybór?? Pozostaje kochać dalej 😀
Pozdrawiam!10 grudnia 2005 at 14:07No to powiem tak…
Nie wyobrazam sobie załozenia rajstop na tyłek!!!!!!!!
A moja Pani chyba zażmiałaby się na żmierc.
Poki co nie ma jeszcze zimna zeby myslec o kalesonach
Mam nadzieje ze nie wybierasz jak Panie ze wzorkami, oczkami czy kwadratami???????14 grudnia 2005 at 00:49Anonymous
- Bywalec
Tylko gładkie, ale ty tego i tak nie zrozumiesz chłopaczyku.
14 grudnia 2005 at 00:52Anonymous
- Bywalec
pozdro odemnie i od mojej dziewczyny, a po nowym roku MOJEJ NAŻECZONEJ. Wesołych świąt 😉
14 grudnia 2005 at 21:37Gratulacje Proxim:)
moze nie z powodu rajstopek:) ale szczężcia twojego:)15 grudnia 2005 at 16:50moj facet chyba by sie jnie zmiescil w rajstpoy.. bo wlasnie nie wiem to sa takie jak dla kobiet, z lajkra? czy moze jakies takie typowo meskie? jak juz mowilam nie widze problemu zeby faceci nosili ale czy to nie jest za obcisle?
15 grudnia 2005 at 22:40no włażnie czy wygodnie?
Nie uciska tu i ówdzie?
Hmmm16 grudnia 2005 at 00:54Anonymous
- Bywalec
Troszeczkę uciska ale da się z tym wytrzymać. Mnie ogólnie jest wygodnie w rajstopach ale tylko tych najcieńszych czyli 5,8,10,15,20den te grubsze niestety ale w nich mi nie wygodnie.
A dziękuję za Gratulacyjki, bo to jest naprawdę szczężcie
😀18 grudnia 2005 at 11:38No dajcie żyć to jak uciska to po co???/
Poza tym nie było jeszcze chwili zimna żeby nosić kalesony czy rajstopy
świat zwariował…….18 grudnia 2005 at 19:11Berek to gdzie Ty mieszkasz ❓ Jest strasznie zimno ❗ 🙂 Już nawet na sankach byłam w tym roku 😀
21 grudnia 2005 at 19:25Zimno??????? a gdzie bo u nas jest -2 stopnie!!!!!!! i sorki ale nawet dla mnie na rajstopy dla faceta to za wczesnie czy na kalesony. Jakos nigdy nie mialam zadnego faceta, ktory marzłby i nosil kalesonki . Oby Moja mużczina nie zmienila zapatrywań:)
5 stycznia 2006 at 09:36Dlaczego chcecie ze mezczyzna nosi rajstopy meskie? Gdy kupisz rajstopy damskie, od czego te sa damskie? Czy jest jakis charakter, od którego, to jest damskie? 😥
Ja jestem mezczyzna, i nosie damskie rajstopy. Mam zona, ona wie i dokladnie zgadza sie. Nie ma ani jednego problemu z tego. Problem jest ze ktos kiedys mówil ze rajstopy sa damskie, i mwzczyzn nie jest pozwalany je nosic. Dlaczego? Ja bardzo lubie je nosic codziennie. Jest cieplej jek ten, i to lubie.
Mysle ze i mezczyzni moga nosic rajstopy.
- AutorOdp.