- AutorOdp.
- 29 listopada 2007 at 06:52
Jednak ja uważam że kobiety też powinny mieć wpływ na to co nosimy. Np moja Pani pyta się czy w tym czy w tym powinna chodzić. I ważne jest zeby czuć się w związku swobodnie i dobrze. A nie np tak ze facet chodzi w szpilkach bo mu się tak podoba po mieżcie a jego kobieta nie moze tegożcierpieć to co uważasz ze taki związek przetrwa? Wątpię. Ważne jest dogadanie. Moja kobieta sama zaproponowała mi rajstopy bo nie chciałem chodzić w kalesonach. A nawet kiedyż się ździwiłem bo jak byłem w sklepie z bielizną i pytałem o cienkie kalesony to pani powiedziała ze niestety nie ma takich ale może mi zproponować rajstopy damskie grube….
29 listopada 2007 at 22:25Z jakiegoż powodu zawsze byłam przekonana, że męskie rajstopy nazywają się 'rajtuzy’, to moje prywatne przekonanie czy może ta nazwa jest szerzej znana?
10 marca 2011 at 11:18Ja kupuję rajstopy w xxxxxxxxxxxxxxxxxxx. Co prawda tylko dla siebie a nie dla mojego chłopaka, ale myżlę, że panowie też ze spokojem coż znajdą. Polecam wam tą firmę, bo chyba jest najlepsza jakożć z jaką się do tej pory spotkałam 🙂
edit
jakubek10 marca 2021 at 18:51Witam Wszystkich Serdecznie. Odnośnie rajstopek są cudowne i uwielbiam w nich chodzić czy to zima czy lato. Zimą 40 den pod spodnie a latem 6 den pod spodenki i na rower super. Zimą kupuję te uciskowe świetnie podkreślają nóżki i dają uczucie lekkości na cały dzień. Ostatnio kupiłem wyszczuplające i podnoszące pośladki są super polecam
10 marca 2021 at 19:04Do POP123 ja używam kremu nawilżającego do ciała. Zawsze przed założeniem rajstopek smaruję kremem nogi i nie spadają z nóg.
- AutorOdp.