- AutorOdp.
- 24 sierpnia 2007 at 15:14
dla mnie najlepszy serwis informacyjny w telewizji to 'wydarzenia’ na polsacie. jednak z przykroscią stwierdzam, ze od pewnego czasu jest tam STANOWCZO za duzo polityki.
podoba mi sie jak ciekawie przedstawają tam różne wydarzenia ale z tą polityką to przeginaja na maxa!A dla Was jaki jest najlepszy program poswiecony informacjom ze swiata?
/ moze sie przezucę 😛24 sierpnia 2007 at 15:37Ja najczesciej ogladam na tvn fakty. I tez musze stwierdzic, ze za duzo w nich polityki….Az sie niedobrze robi… 😕
24 sierpnia 2007 at 16:19ja też najczężciej oglądam wydarzenia.. czasem fakty… a ostatnio wszędzie dużooo polityki 😀
3 września 2007 at 22:32Ja oglądam Fakty na TVN.Ale tak jak dziewczyny piszą,każdy program informacyjny dosłownie kipi od polityki 😕 Rozumiem,że takiego cyrku nigdzie indziej nie dożwiadczysz,ale co za dużo to niezdrowo 🙂
4 września 2007 at 07:441. Fkty
2. Wydarzenia-ale za chwilę przełączam na fakty
3. Kurier-dużo takich pierdułek co ich nie ma nigdzie indziej
4. Panorama
5. Wiadomożci-cały czas mam wrażenie, że to pies na usługach władzy, czy to z lewej czy z prawej strony, w każdym razie aktualnej.Choć już od dłuższego czasu włażnie z powodu wszechobecnej polityki, przestaję oglądać serwisy telewizyjne, nie szukam już opinii, żadko formułuje swoją a tylko przyjmuje wszystko do wiadomożci (jakoż mi z tym lżej) a do tego żwietnie nadaje się radio.
25 września 2007 at 04:00niestety rzadko ogladam tv choc moze stety. ale jak juz wlaczam i sa to informacje to z przyzwyczajenia ogladam fakty na tvn:)
25 września 2007 at 06:25Ja zazwyczaj oglądam TVN Fakty i generalnie to moj nr 1.
25 września 2007 at 08:07Jak już to oglądam Fakty na tvn. Krótko, zwięźle i na temat. Ale dobre sa też Wiadomożci na tvp1
25 września 2007 at 08:25wiadomosci w telewizji publicznej nie ogladam wcale. niestety…to telewizja publiczna, w lapach pisu, obiektywizm zaden.
ogladam najczesciej tvn 24.
a co do polityki…to chyba dobrze wiedziec, co sie we wlasnym kraju dzieje, nie?
zawsze dziwia mnie teksty „nie interesuje sie polityka i nie wiem, o co tam chodzi”.
ja tez nie wymieniam polityki w swoich zainteresowaniach, ale mimo to wiem o co chodzi, bo to mnie przeciez dotyczy.
7 listopada 2007 at 18:18tvn 24 nadal;) Chociaż ostatnio wydarzenia na polsacie:-)
7 listopada 2007 at 18:30TVN 😉
8 listopada 2007 at 22:06Tylko FAKTY. Wogólę lubię TVN i TVN24. I interesuje mnie polityka, więc jeżli jest jej dużo w Faktach to jak dla mnie plus.
14 listopada 2008 at 10:20Ja chyba też TVN. Jeżli mam ochotę na coż zabawnego to puszczam sobie Superstacje 😛
14 listopada 2008 at 11:37zazwyczaj tvn24 🙂
15 listopada 2008 at 09:11Ale z drugiej strony też oglądam Panoramę. Z przyzwyczajenia. Po prostu jest dla mnie tak oczywista, że nie wspomniałam. Już nie pamiętam od jak dawna 🙂
- AutorOdp.