- AutorOdp.
- 19 listopada 2008 at 19:39
Dla mnie zdecydowanie najlepsze sa Fakty.
19 listopada 2008 at 19:55Z braku telewizora wybieram Teleexpress lub Panoramę
na itvp.pl
12 sierpnia 2009 at 13:55to dobrze ze w serwistach informacyjnych jest duzu polityki! wiadomożci na inny temat warto poszukac w internecie! spokojnie sobie poczytac to co na interesuje, jest duzo tego typu stron i fora internetowe na ktorych mozna podyskutowac ;]
12 sierpnia 2009 at 21:40ja również jestem za Faktami.
13 sierpnia 2009 at 13:37jak nie macie tv ( a doskonale rozumiem czemu coraz wiecej osob rezygnuje z posiadania odbiornika- po prostu nie ma co ogladac) to kazde wydanie faktow jet do obejrzenie codziennie na stronie tvn 24! i nie trzeba sie spieszyc, ogladsz kiedy chcesz ;]
7 września 2009 at 16:30najfajniejsze jest tvn24 z całodobowym niemalże serwisem.
8 września 2009 at 09:46moim zdaniem fajna jest tez stronka [usunięto_link] bo jest duzo czystych informacji o politykach ich „nieocenzurowane” wypowiedzi, ktore czesto wywoluja burze w mediach
8 września 2009 at 14:19trzeba przyznać, że Wydarzenia są na bardzo wysokim poziomie biorąc pod uwagę, że serwis jest na ogólnodostępnym kanale.
czasami oglądam też Fakty.10 września 2009 at 20:37[usunięto_link] wrote:
trzeba przyznać, że Wydarzenia są na bardzo wysokim poziomie biorąc pod uwagę, że serwis jest na ogólnodostępnym kanale.
czasami oglądam też Fakty.Wydarzenia wydają mi się zdecydowanie mniej obiektywne niż Fakty.
11 września 2009 at 20:31ja jestem wierna Faktom
5 września 2010 at 14:17Dla mnie tvn24 . Podoba mi się jak jest prowadzone.
5 września 2010 at 15:45Ja też TVN 24. Oglądam Polskę i świat, Rozmowy Rymanowskiego, Rozmowę Bardzo Polityczną, Babilon i jeszcze prognozę pogody. Z reguły nie nadążam ze zrozumieniem treżci zawartych w tych programach (no może poza pogodą), ale lubię słuchać polityków. Szczególnie Niesiołowskiego, Palikota, Wenderlicha no i Tuska Donalda. Ten ostatni wydaje mi się najbardziej dystyngowany i nosi najlepsze garnitury. Czasami obejrzę Szkło Kontaktowe, choć nie do końca rozumiem formułę tego programu…Do moich ulubionych dziennikarzy zaliczam Rymanowskiego, Kuźniara, Dagmarę Kaczmarek i tę laskę, która często prowadzi Uwagę, choć nie tylko. Wrócę jeszcze do Dagmary, bo to bardzo sympatyczna osoba. I do tego biegle zna frencz, co na kimż takim jak Ja, wywiera piorunujące wrażenie. Dagmara jest na pierwszym miejscu mojej listy rezerwowych, gdyby coż mi nie wyszło w obecnym związku. Thenk ju.
5 września 2010 at 16:44Zazwyczaj oglądam fakty. Tak się przyzwyczaiłam, że nie oglądam innych. taka wystarczająca pigułka informacyjna.
28 września 2010 at 21:30Ja przewaznie ogladam tvn24. Tam wszystko jest na biezaco, wiec nie musze czekac na wiadomosci np na jedynce, czy gdzies, bo wszystko jest ladnie aktualizowane. No i lubie szklo kontaktowe 🙂
—
***********************6 października 2010 at 18:54w telewizji chyba nie ma obiektywnych serwisow informacyjnych
odradzam kazdemu ogladanie telewizji, manipulacja na kazdym kroku
z ostatnich dni chociazby robienie afery zwiazanej z dopalaczami
ide o zaklad ze w tym samym czasie rzad robi jakis przekret i to jest temat zastepczyw tv jeszcze w miare ogarniety kanał to Superstacja, ale wiadomo, 100 razy mniejsza ogladalnosc niz tvn24
polecam czerpanie informacji z internetu
- AutorOdp.