• Ten temat ma 42 odpowiedzi, 35 głosów, a ostatnio został zaktualizowany 14 lat temu przez kfoker.
Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 43 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    ciccilla
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Dla mnie zdecydowanie najlepsze sa Fakty.

Mi
    Członek
    • Tematów: 15
    • Odp.: 378
    • Pasjonat

Z braku telewizora wybieram Teleexpress lub Panoramę

na itvp.pl

bozenka
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 64
    • Stały bywalec

to dobrze ze w serwistach informacyjnych jest duzu polityki! wiadomożci na inny temat warto poszukac w internecie! spokojnie sobie poczytac to co na interesuje, jest duzo tego typu stron i fora internetowe na ktorych mozna podyskutowac ;]

Blk
    Członek
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

ja również jestem za Faktami.

bozenka
    Członek
    • Stały bywalec

jak nie macie tv ( a doskonale rozumiem czemu coraz wiecej osob rezygnuje z posiadania odbiornika- po prostu nie ma co ogladac) to kazde wydanie faktow jet do obejrzenie codziennie na stronie tvn 24! i nie trzeba sie spieszyc, ogladsz kiedy chcesz ;]

JoJo
    Członek
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

najfajniejsze jest tvn24 z całodobowym niemalże serwisem.

bozenka
    Członek
    • Stały bywalec

moim zdaniem fajna jest tez stronka http://www.gover.pl bo jest duzo czystych informacji o politykach ich „nieocenzurowane” wypowiedzi, ktore czesto wywoluja burze w mediach

PannaAnna
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

trzeba przyznać, że Wydarzenia są na bardzo wysokim poziomie biorąc pod uwagę, że serwis jest na ogólnodostępnym kanale.
    czasami oglądam też Fakty.

JoJo
    Członek
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

@PannaAnna wrote:

trzeba przyznać, że Wydarzenia są na bardzo wysokim poziomie biorąc pod uwagę, że serwis jest na ogólnodostępnym kanale.
    czasami oglądam też Fakty.

Wydarzenia wydają mi się zdecydowanie mniej obiektywne niż Fakty.

Blk
    Członek
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

ja jestem wierna Faktom

clara000
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 53
    • Stały bywalec

Dla mnie tvn24 . Podoba mi się jak jest prowadzone.

raptor
    Członek
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

Ja też TVN 24. Oglądam Polskę i świat, Rozmowy Rymanowskiego, Rozmowę Bardzo Polityczną, Babilon i jeszcze prognozę pogody. Z reguły nie nadążam ze zrozumieniem treżci zawartych w tych programach (no może poza pogodą), ale lubię słuchać polityków. Szczególnie Niesiołowskiego, Palikota, Wenderlicha no i Tuska Donalda. Ten ostatni wydaje mi się najbardziej dystyngowany i nosi najlepsze garnitury. Czasami obejrzę Szkło Kontaktowe, choć nie do końca rozumiem formułę tego programu…Do moich ulubionych dziennikarzy zaliczam Rymanowskiego, Kuźniara, Dagmarę Kaczmarek i tę laskę, która często prowadzi Uwagę, choć nie tylko. Wrócę jeszcze do Dagmary, bo to bardzo sympatyczna osoba. I do tego biegle zna frencz, co na kimż takim jak Ja, wywiera piorunujące wrażenie. Dagmara jest na pierwszym miejscu mojej listy rezerwowych, gdyby coż mi nie wyszło w obecnym związku. Thenk ju.

jagoda4
    Członek
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Zazwyczaj oglądam fakty. Tak się przyzwyczaiłam, że nie oglądam innych. taka wystarczająca pigułka informacyjna.

anhelika89
    Członek
    • Odp.: 30
    • Bywalec

Ja przewaznie ogladam tvn24. Tam wszystko jest na biezaco, wiec nie musze czekac na wiadomosci np na jedynce, czy gdzies, bo wszystko jest ladnie aktualizowane. No i lubie szklo kontaktowe 🙂

miszczu
    Członek
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

w telewizji chyba nie ma obiektywnych serwisow informacyjnych
    odradzam kazdemu ogladanie telewizji, manipulacja na kazdym kroku
    z ostatnich dni chociazby robienie afery zwiazanej z dopalaczami
    ide o zaklad ze w tym samym czasie rzad robi jakis przekret i to jest temat zastepczy

w tv jeszcze w miare ogarniety kanał to Superstacja, ale wiadomo, 100 razy mniejsza ogladalnosc niz tvn24

polecam czerpanie informacji z internetu

Wyświetlanie 15 wpisów - od 16 do 30 (z 43 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę