- Ten temat ma 7 odpowiedzi, 7 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 18 lat, 9 miesi臋cy temu przez
WarnGirl.
- AutorWpisy
- 26 sierpnia 2007 o 11:25 #2018
Musze to tu umie偶ci膰 馃榾
Odk膮d pierwszy raz to zobaczy艂am,muzyka nabra艂a dla mnie nowego znaczenia 馃槅
Dziel臋 si臋 wi臋c z Wami tym,co mnie przez ostatnie dni cieszy(c贸偶…mo偶na powuedzie膰,偶e mam bardzo specyficzne poczucie humoru 馃槈 ).Na pierwszy rzut oka mo偶na powiedzie膰,ze to totalny obciach,ale ja tych kolesi po prostu podziwiam.Trzeba mie膰 duuuzo poczucia humoru i ogromny dystans do siebie,aby cos takiego zrobi膰.Co tu du偶o m贸wi膰-moi znajomi i ja prezentujemy podoby poziom,co panowie z Yo-laosa 馃槅
Pos艂uchajcie tego brzmienia(my偶l臋,ze to zrewolucjonizuje kiedy偶 bran偶e muzyczn膮) i ocencie 馃檪Oto ich pierwszy singiel i teledysk(wi臋c pewne niedoci膮gni臋cia wokalne mo偶na wybaczy膰 馃槈 )
http://www.youtube.com/watch?v=0fwYD3yG_zU
(jako,ze remiz贸wy nie sa mi obce w jakis spos贸b identyfikuje si臋 z tym utworem 馃槅 )A tu moja ulubiona piosenka (zw艂aszcza ten fragment o 艂ab臋dziech 馃槅 )
http://www.youtube.com/watch?v=lXrRsCzhFtg&mode=related&search=
Lubi臋 wariat贸w i pewnie dlatego mi sie to podoba 馃榾
A tu mozecie sobie poczyta膰 jak偶e g艂ebok膮 interpretacj臋 tekst贸w.
26 sierpnia 2007 o 11:46 #79306fajne fajne. mi tam sie podoba 馃榾 nie ma powodu do wstydu 馃榾 !!
26 sierpnia 2007 o 12:11 #79307hehehe 馃槅 馃槅
10 wrze艣nia 2007 o 10:45 #79308dobre!
10 wrze艣nia 2007 o 11:00 #79309馃槸 馃槸 馃槅 馃槅 馃槅 super
10 wrze艣nia 2007 o 11:00 #79310fajne, fajne 馃槅
10 wrze艣nia 2007 o 11:47 #79311Hehe dobre!! ALe sie wkrecilam! 馃槅 Teraz stale puszczam sobie i spiewam hehe 馃槅 馃槅
10 wrze艣nia 2007 o 14:17 #79312@tigerka wrote:
Hehe dobre!! ALe sie wkrecilam! 馃槅 Teraz stale puszczam sobie i spiewam hehe 馃槅 馃槅
Dok艂adnie to smao z bratem robimy 馃槅
Kiedys z kolezank膮 zacz臋艂y偶my to spiewac i ta艅czy膰 ten ich uk艂adzik(kt贸ry notabene jest bardzo podobny do jednego z naszych uk艂ad贸w,kt贸ry wymysli艂y偶my par臋 lat temu :lol ) a druga kolezanka nas folmowa艂a.Niewykluczone,偶e kiedys tez zaistniejemy w internecie 馃槅
Dobrze,偶e Wam r贸wnie偶 si臋 podoba,bo juz zaczyna艂am si臋 o siebie niepokoi膰 馃槈
- AutorWpisy
- Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.