- AutorOdp.
- 14 września 2017 at 15:46
Witam,
poszukuję kliniki urody najlepiej z Torunia, która wykona mi laserową depilację, Z góry dziękuję za wszelkie udzielone odpowiedzi.
19 września 2017 at 14:02Jak Toruń to na ul. Konstytucji 3 maja 14 masz EndoMed – Instytut Medycyny Estetycznej. Wiosną robiłam tam przedsezonową depilację okolic bikini laserem diodowym. Jak coś to służę szczegółami co i jak.
7 listopada 2017 at 19:48Sama też od jakiegoś czasu zastanawiam się, czy zdecydować się na zabieg depilacji laserowej, z tym że w Skinlogica w Lesznie. Z tego co wiem, wykorzystywywany tam laser diodowy jest bardzo skuteczny i już po pierwszym zabiegu można zauważyć spory ubytek włosków. Obecnie nie wystawiamy nóg na działanie promieni słonecznych, więc to najlepsza pora, aby móc raz na zawsze zapomnieć o maszynce do golenia.
6 stycznia 2018 at 16:58a to musi być Toruń ?? Ja mam trochę daleko to Torunia, moją klinika numer jeden jest MediArt clinic w poznaniu, depilowałam się tam laserowo i nie ma nic lepszego niż taka depilacja, od razu ulga 🙂
17 lipca 2018 at 13:07Ja polecam salon medicaskin w Toruniu na , dobre ceny, mega promocje. Bardzo indywidualne podejście. Ja wykonuję u nich depilacje bikini i jestem zachwycona. Zapalenie mieszków już po pierwszym zabiegu odeszło w zapomnienie. Laser medyczny.
25 listopada 2018 at 12:26Polecam Epi Centrum w Olsztynie
1 października 2020 at 07:06Polecam ten salon: estetiqo.pl, byłam u nich na serii zabiegów depilacji laserowej laserem diodowym – jakiś nowoczesny, z trzema głowicami, dokładniejszy i skuteczniejszy, tak mówią. I chyba tak jest, bo jeden zabieg nie trwał nawet pół godziny, a efekty były widoczne już po pierwszej wizycie (finalnie wizyt było 4).
26 stycznia 2021 at 22:00Depilacja laserowa jest super. Polecam klinikę ESDERM z Wrocławia, miałam u nich zabieg i jestem zadowolona.
12 lutego 2021 at 12:58Jeżeli szukacie sprawdzonego salonu depilacji w Toruniu, to z czystym sumieniem mogę polecieć salon Laser Delux. Robiłam u nich pachy i bikini. Jestem zadowolona
16 października 2023 at 21:21Korzystanie z możliwości jakie daje medycyna estetyczna to fakt. Widać to po statystykach popularności jakie znajdziemy w internecie. Nie ma się co dziwić bo pewnych problemów natury estetycznej nie rozwiążemy skutecznie tradycyjnymi metodami. Jednym z najlepszych przykładów jest owłosienie w miejscach gdzie musimy je notorycznie golić. Dzięki takim usługom jak depilacja laserowa – [usunięto_link] możemy rozwiązać ten problem na zawsze. Oczywiście ważna jest rozmowa wstępna w jednej z klinik by ustalić szczegóły i plan działania.
- AutorOdp.