- AutorOdp.
- 31 stycznia 2021 at 13:12
Hej mam problem z wrastającymi paznokciami u stóp. Próbowałam już wszystkiego jednak ciągle ten problem powraca. Co myślicie? Koleżanka proponuje mi instytut podologiczny w Rzeszowie.
31 stycznia 2021 at 20:23Byłam tam kiedyś i uważam, że jest to miejsce. Mnie też polecił ten instytut t jakiś znajomy właśnie z Rzeszowa. Zrekonstruowali paznokieć, o którym myślałam, że już nic nie da się się z nim zrobić. Bardzo polecam to miejsce
22 sierpnia 2021 at 22:17Ja zakupiłam dobre obcinaczki do paznokci i pilniki różnego rodzaju i utemperpwałam swoje pazy ale pilnuję się faktycznie z obcinaniem.
25 sierpnia 2021 at 16:31Ja sprawiłam sobie mega dobre cążki do obcinania i też pilnuję zwłaszcza jeden paznokieć, który ma tendencję do wrastania by za bardzo nie uciskał mnie bo ból jest niesamowity,
11 września 2021 at 21:16Zastanawiam czy nie sprawić sobie naprawdę dobrych nożyczek do skórek i paznokci. Znalazłam na notino takie fajne tylko że kosztują powyżej 100 i czy oby nie jest to przesadzona cena.
26 maja 2023 at 10:17Mam dość walki z wrastającymi paznokciami
na dwóch dużych palcach usunąłem już paznokieć za pomocą operacji (
jak temu zapobiec?15 września 2023 at 21:56Od ponad 2 lat cierpię na wrastające paznokcie, rozwiązałam ten problem w klinice doctorpro. świetni specjaliści, ceny są w miarę przystępne.
- AutorOdp.