jak często robicie zakupy w sieci ?

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 101 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja czasem z allegro korzystam.. ale nigdy bym nie kupiła ubrań ani bielizny.. muszę mieć wszystko dopasowane.. więc nie kupie nic bez przymierzenia 😛

Calorca
    Członek
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

Jeżli miałabym zamówić zakupy ze sklepu to tylko z 'Piotra i Pawła’, bo jestem pewna ich produktów, no ale dowóz gratis jest od 150zł, więc generalnie idę tam osobiżcie (poza tym to dla mnie czysta przyjemnożć 😀 ), z allegro bardzo często korzystam i kupuję tam prawie wszystko, jeżli chodzi o bieliznę to kupuję jedynie komplety (koszulka + majtki), bo ze stanikiem nie miałabym ochoty ryzykować, kupowałam tam również butu i ciuchy i zawsze na mnie pasowały :), można tam również kupować żywnożć, jednakże ja jedynie zaopatrzam się tam w oryginalne przyprawy, bo kosztują mnie niż w zwykłym sklepie z tymże asortymentem 😉

MIECZ-NICK
    Członek
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

jakos nie mam przekonania do kupowania przez internet, lubie sobie podotykac, pomierzyc, wole realne zakupy

WarnGirl
    Członek
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Ja często żledze allegro 😀 jak mi coż wpadnie ładnego w oko to chętnie kupię 😀 Do tej pory byłam zawsze zadowolona z zakupów-wszystko było ładne i dobrze leżało.Jednak jako zakupoholicza największą radożc z wejscia do skelpu,oglądania i dotykania wszystkiego,mierzenia i podejmowania decyzji co kupić 😀 Zakupy przez internet zabierają ta przyjemnożć… a jedzenia nie kupuję,jakos mnie to nie przekonuje… 🙂

Manora
    Członek
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Ja bardzo lubię kupować na allegro. Wszystko zawsze na mnie pasuje. 😉 Ostatnio nie mam czasu ani sił na łażenie po sklepach. 😀

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Ja nie robie zakupow przez internet. Jestem niewymairowa i zawsze bylo za duze albo za male. 😆 Uwielbiam zakupy w realu.

Catkin
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Oj ja to jestem uzależniona od zakupów online!!! Nie zawsze się ma czas i chcenie na wypad do centrum handlowego a w necie to kwestia wygodnego usadowienia się w swoim fotelu 😉 W internecie można znaleźć rzeczy po naprawdę niskich cenach. nie wiem czy mi można ale podam wam moja stronkę z ciuszkami, ***************************************** co sądzicie o moich cenach?

kajdaaa
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Przejrzałam sobie te ciuszki, niektore wpadly mi w oko. Tylko bez przymierzenia raczej bałabym sie kupić.

Catkin
    Członek
    • Tematów: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

No tak, nie ma to jak przymierzyć. Ale jak mi coż nie pasuje to zawsze mogę sprzedać jakiejż znajomej lub przez internet. Włażciwie jeszcze mi sie to nie zdarzyło…

Patrycja_
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

ja ostatnio kupiłam na allegro krem
    zastanawiam się czy nie popełniłam błędu
    czytałam na forach że tam często są podróbki :(((
    co prawda sprzedający miał mnóstwo pozytywnych opinii więc może …

a do spożywki powoli się przekonuję , co prawda mięsko i wędlina zakup w sprawdzonym sklepiku ale pozostałe produkty zamawiam
    w tym sklepie w którym zamawiam trzeba zrobić zakupy za stówę żeby mieć bezpłatny transport,

bejbi21
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

z allegro korzystam często…kupuje ubrania, buty:D nie zdażyło mi się jeszcze żeby coż na mnei nei pasowało bo zamawiam na aukcjach na których są podane dokłądne wymiary w cm 😀 czesto zdarza mi się tam też kupować telefony, czężci do komputera itp… 😀

Zielonooka
    Członek
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

z allegro tak, jakież książki, kosmetyki, które wiem jakie są w realu, ubrania- tak. Jedzenia jeszcze nie:)

Patrycja_
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 6
    • Początkujący

a do mnie dotarł w zeszłym tygodniu mój kremik – rewelacja :)))))

a.pl też przywiozło w piątek zakupy :)))))))))
    nie było żadnej skuchy

estera
    Członek
    • Tematów: 4
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

ja uwielbiam allegro ale ono ma niestety wlasciwosci uzalezniajace wiec musze sie mocno hamowac:)

Myszka19
    Członek
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

ja ostatnio z uporem maniaka licytuję książki z mikroekonomii 😀

Wyświetlanie 15 wpisów - od 1 do 15 (z 101 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę