- AutorOdp.
- 20 października 2007 at 18:03
Już po ale nadal gorący temat. Proponuje napisać gdzie je spędzacie i powklejać kilka fotek 😉
20 października 2007 at 19:34Na ogół na obozie sportowym jednym w Polsce, drugim w Alpach. Czasem Francja, Hiszpania. W przyszłym roku może polskie morze i Avignon dodatkowo.
21 października 2007 at 10:27Do 13 roku życia jeździłam na kolonie. Polskie góry i morze. Od tamtego czasu nie byłam nigdzie. Wakacje spędzam u siebie. Ale nie narzekam, tak też jest dobrze. Na najbliższych wakacjach prawdopodobnie polecę do USA. Z jednej strony się cieszę, ale z drugiej… Całe wakacje samej pracowac.. Ale przynajmniej cos sobie zarobie
21 października 2007 at 11:08Ja znalazłam uroczy zakątek nad morzem- Smołdziński Las i jezdze tam od trzech lat, jest tam bosko, nie ma zgiełku, można znalezc kawałek plazy tylko dla siebie. Kilka fotek :
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]21 października 2007 at 13:22Jak byłam młodsza jeździłam na kolonie.. Polskie morze, góry. Raz byłam w Bułgarii i w Czechach na kolonii. A teraz w czasie wakacji lub ferii jeżdżę z Tomkiem w góry.. Choć za rok planujemy Egipt lub Tunezję 🙂
baby żwietne fotki.. na pewno musi być romantycznie… 🙂
21 października 2007 at 14:14Tam poznałam mojego chłopaka i obchodziłam rocznice 🙂 naprawde polecam
21 października 2007 at 14:23[usunięto_link] wrote:
Tam poznałam mojego chłopaka i obchodziłam rocznice 🙂 naprawde polecam
a gdzie nocujecie? jeżli można zapytać?
21 października 2007 at 20:42heh, ja juz planuje nastepne:) marzy mi sie wyjazd do nairobi bo ostatnio wudzialam promocje na bilety lotnicze:) no ale sie zobaczy:)
22 października 2007 at 06:56[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Tam poznałam mojego chłopaka i obchodziłam rocznice 🙂 naprawde polecam
a gdzie nocujecie? jeżli można zapytać?
Nocujemy w gospodarstwie agroturystycznym u sąsiada mojego misia:
[usunięto_link]
[usunięto_link]
[usunięto_link]
kilka fotek22 października 2007 at 08:22[usunięto_link] wrote:
Jak byłam młodsza jeździłam na kolonie.. Polskie morze, góry. Raz byłam w Bułgarii i w Czechach na kolonii. A teraz w czasie wakacji lub ferii jeżdżę z Tomkiem w góry.. Choć za rok planujemy Egipt lub Tunezję 🙂
baby żwietne fotki.. na pewno musi być romantycznie… 🙂
Lol ja latem planuje z moim chlopakiej wyjazd do Tunezjii 😯 😆 2 lata nie bylam nigdzie na wakacjach ,dlatego teraz nakleza mi sie latem w 2008 roku wakacje,ze hoho! mam nadzieje,ze tak bedzie . 🙂 🙄
22 października 2007 at 11:28baby a ma to jakąż stronę internetową? 🙂
22 października 2007 at 11:36Ja kocham morze i co roku jezde na wakcjach
22 października 2007 at 11:51[usunięto_link] wrote:
baby a ma to jakąż stronę internetową? 🙂
Jeszcze nie ale jestem w trakcie zakładania, weszłam w biznes z tym panem i jak coż to informacje u mnie można uzyskiwać
22 października 2007 at 20:37Hmmm własnie sobie użwiadomiłam,że nie pamiętam jak spędziłam wakacje… 😕 można więc powiedzieć,że grubo było 😆
W przyszłym roku zrobię sobie samotny wypad na wież,bo z tego co pamiętam takie miałam plany na minione wakacje… chociaz muszę przyznać,że nie jestem pewna czy ciągle potrzebuję wyciszenia… 😉22 października 2007 at 21:05Ja jak byłam młodsza to jeździłam na kolonie nad morze i w góry, no i czasami na wież do babci 😀 Od tamtej pory nigdzie nie jeżdżę:(( Ciągle tylko praca i praca 😳 Teraz jedyną moją atrakcją jest urlop w Polsce 🙂
- AutorOdp.