- AutorOdp.
- 7 listopada 2007 at 20:41
dowiedzialam sie ze mojemu bratu urodzi sie dziecko tylko ze ostatnio mu za bardzo sie nie przelewa i zeby ich odciazyc to pomyslalam sobie ze moze pomalu zaczne kupowac te najpotrzebniejsze rzeczy dla niemowlat bo wiadomo np kosmetyki sa drogie pampersy itd.wprawdzie ma sie urodzic w czerwcu ale mysle by juz zaczac kupowac po troche jak myslicie czy to jest dobry pomysl?rozmawialam z bratem i od sie na to zgodzil.tylko teraz problem taki ze kompletnie nieiwem co i jak mam kupioc jakiej firmy itd.poradzicie cos?>
7 listopada 2007 at 21:59szyba za szybko na kupowanie rzeczy do maleństwa. Z tego co pisałaż to wynika, że urodzi dopiero za ok 7 miesięcy. Z drugiej strony w sklepach dla niemowląt napewno dobrze Ci doradzą.
7 listopada 2007 at 22:29hehe…
jest tyle hurtowni.. przecen.. tyle rzeczy można kupić 🙂 możesz powiedz ze ty kupisz to, to i to… i żeby sie nie martwili 🙂7 listopada 2007 at 22:52pomyslalam sobie ze moze pomalu zaczne kupowac te najpotrzebniejsze rzeczy dla niemowlat bo wiadomo np kosmetyki sa drogie pampersy itd
żwietny pomysł 🙂 🙂
swoją drogą dzis w sklepach jest tyle różnych rzeczy dla bobasków, że sama nie będziesz wiedziała z czego wybierać 😉
8 listopada 2007 at 18:13no domyslam suie ale mi chodzi o to by pomalu kupowac az sie nazbiera.bo tak by od razu wszystko kupic nie bedzie mnie stac dlatego mysle ze pomalu pomalu az sie nazbiera a przedewszystkim bede pamietac o dlugiej dacie waznosci
10 listopada 2007 at 10:50dan024 – moja rada jest taka. nie kupuj żadnych firmowych drogich ubranek. przejdź się na targowisko, bazar, kupuj najzwyklejsze ubrania.
żpiochy, podkoszulki, żliniak, rajtuzki, koszulki, wszystko w kolorze który będzie pasował i dla dziewczynki i dla chłopca.10 listopada 2007 at 12:58Im mniej kosmetyków tym… lepiej 😀 kosmetyki często i gęsto uczulają więc nie ma sensu kupować za dużo:)
ciuszki kilka rozm. 56 reszta większe 62 i 68 🙂 ze swojego dożwiadczenia wiem, ze kaftaniki sie u nas nie sprawdzały wcale najlepsze były body z długim i krótkim rękawem - AutorOdp.