zrobic wielki prezent?

• Autor
    Odp.
  • dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

dowiedzialam sie ze mojemu bratu urodzi sie dziecko tylko ze ostatnio mu za bardzo sie nie przelewa i zeby ich odciazyc to pomyslalam sobie ze moze pomalu zaczne kupowac te najpotrzebniejsze rzeczy dla niemowlat bo wiadomo np kosmetyki sa drogie pampersy itd.wprawdzie ma sie urodzic w czerwcu ale mysle by juz zaczac kupowac po troche jak myslicie czy to jest dobry pomysl?rozmawialam z bratem i od sie na to zgodzil.tylko teraz problem taki ze kompletnie nieiwem co i jak mam kupioc jakiej firmy itd.poradzicie cos?>

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

szyba za szybko na kupowanie rzeczy do maleństwa. Z tego co pisałaż to wynika, że urodzi dopiero za ok 7 miesięcy. Z drugiej strony w sklepach dla niemowląt napewno dobrze Ci doradzą.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

hehe…
    jest tyle hurtowni.. przecen.. tyle rzeczy można kupić 🙂 możesz powiedz ze ty kupisz to, to i to… i żeby sie nie martwili 🙂

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

pomyslalam sobie ze moze pomalu zaczne kupowac te najpotrzebniejsze rzeczy dla niemowlat bo wiadomo np kosmetyki sa drogie pampersy itd

żwietny pomysł 🙂 🙂

swoją drogą dzis w sklepach jest tyle różnych rzeczy dla bobasków, że sama nie będziesz wiedziała z czego wybierać 😉

dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

no domyslam suie ale mi chodzi o to by pomalu kupowac az sie nazbiera.bo tak by od razu wszystko kupic nie bedzie mnie stac dlatego mysle ze pomalu pomalu az sie nazbiera a przedewszystkim bede pamietac o dlugiej dacie waznosci

xyz
    Member
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

dan024 – moja rada jest taka. nie kupuj żadnych firmowych drogich ubranek. przejdź się na targowisko, bazar, kupuj najzwyklejsze ubrania.
    żpiochy, podkoszulki, żliniak, rajtuzki, koszulki, wszystko w kolorze który będzie pasował i dla dziewczynki i dla chłopca.

magdulka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

Im mniej kosmetyków tym… lepiej 😀 kosmetyki często i gęsto uczulają więc nie ma sensu kupować za dużo:)
    ciuszki kilka rozm. 56 reszta większe 62 i 68 🙂 ze swojego dożwiadczenia wiem, ze kaftaniki sie u nas nie sprawdzały wcale najlepsze były body z długim i krótkim rękawem

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zrobic wielki prezent?"

Przewiń na górę