klapki na szpilce

• Autor
    Odp.
  • Anonymous
    Inactive
    • Tematów: 5
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Mam do was pytanie:
    dlaczego sądzicie, że do sandałków albo klapeczek na szpilce nie powinno zakładać się cieniutkich rajstop. Wytłumaczcie czemu tak myżlicie bo ja jestem zdania, że to wygląda bardzo kobieco i sexy 🙂

black_mamba
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 743
    • Zasłużony

ponieważ w takich butach palce wystają, są odkryte. I jak założymy rajstopy, gdzie przy palcach zawsze rajstopy są grubsze, to wygląda nieestetyczne.

celebrity
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

ponieważ w takich butach palce wystają, są odkryte. I jak założymy rajstopy, gdzie przy palcach zawsze rajstopy są grubsze, to wygląda nieestetyczne.

zgadzam sie 🙂

rmaciej1983
    Member
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

Ja bym chciał zauważyć, że być może nie każdy (albo nie każda) ma takie fajne paluszki, żeby móc się nimi pochwalić. Zatem moim zdaniem rajstopy do takich klapek mogą wyglądać lepiej niż bose stopy.
    A najbardziej nie podobają mi się umalowane paznokcie u stóp (bez względu na płeć).

mosquito
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Są też klapki na szpilce do których można założyć rajstopy/pończochy, ponieważ są zakryte z przodu:) Moja niunnia tak nosi:) Do tego mini i pończoszki i jest super sexi!!!

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

klapki[takie bez palców] są obuwiem typowo letnim i nie pasują do nich rajstopy czy pończochy… takie mam zdanie na ten temat 😉

rmaciej1983
    Member
    • Odp.: 111
    • Zapaleniec

A ja znam co najmniej jednego faceta, który do sandałów zakłada grube skarpety. I te skarpety potem tak z tych sandałów przodem wychodzą. Hehe.
    Ale jeżli rajstopy są do 30 den, to chyba nie wygląda aż tak masakrycznie?

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

Mnie się bardzo podobają te buty [usunięto_link] i szczerze powiedziawszy nie wyobrażam sobie założyć do nich rajstop.Po to but jest odkryty żeby był odkryty a jak już naprawdę chcemy chodzić w rajstopach to powinnyżmy kupować zakryte obuwie 🙂

bubblegum
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 79
    • Stały bywalec

Jak się nie ma fajnych paluszków, którymi można się pochwalić w odsłonętych butach, to kupuje się buty z zasłoniętymi czubkami i po kłopocie, prawda? Tak jak do sandałów okropnie wyglądają skarpetki, tak do klapek rajstopy

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " klapki na szpilce"

Przewiń na górę