- AutorOdp.
- 10 listopada 2007 at 13:12
hh
10 listopada 2007 at 13:36Nie polecam robienia mocnego makijażu, bo ciężko go zmyć, a lekki zawsze można przyciemnić. Ubierz się ładnie, ale wygodnie.
10 listopada 2007 at 19:51naturalnożć 🙂 tak jak gdzież wychodzisz 🙂
10 listopada 2007 at 23:36[usunięto_link] wrote:
Nie polecam robienia mocnego makijażu, bo ciężko go zmyć, a lekki zawsze można przyciemnić. Ubierz się ładnie, ale wygodnie.
zart chyba jakis ??? 😯
makijaz robiony do profesjonalnej sesji musi byc mocniejszy…!!!
poza tym: dobra firma ma zawsze swoja wizazystke… ….z ktorej polecilabym skorzystac 🙂 -tymbardziej jesli ktos nie zna sie na makijazu…
najlepiej porobic zdjecia w roznych ujeciach – raz wlosy upiete , innym razem rozpuszczone… …warto sie tez troche poprzebierac !!! 😛
– dobry fotograf ma zawsze wiele swietnych pomyslow(!),wiec wszystko w jego rekach… 😕 😉
..ty musisz sie tylko „dostosowac” i starac sie byc naturalna w czasie sesji – bez stresu… 😉PS: dzieczyny ,jak mozecie doradzac ,skoro nie macie o tym zielonego pojecia ??? 🙄
(mam duuzo doswiadczenia ,jesli chodzi o fotki ,wiec jakby byly jakies pytania zapraszam na priva…) 😉
11 listopada 2007 at 00:23Ok, ale jak przyjdzie niewiadomo jak wymalowana, a potem miałaby ją wizażystka malować to chyba to niepotrzebny kłopot nie sądzisz? Ubrania też powinna tam dostać.
11 listopada 2007 at 10:02mam za soba troche sesji zdjeciowych. co prawda z czasow nastoloetnich jeszcze, ale nie sadze, zeby cos sie w tej dziedzinie zmienilo.
zalezy oczywiscie, o jaka sesje konkretnie chodzi. jesli to nic profesjonalnego, sesja po prostu dla siebie…umaluj sie tak, jak lubisz najbardziej. zmatuj tylko nieco bardziej niz zwykle czolo i nos, bo aparat czasem dodaje blysku tam, gdzie go nie chcemy.
jesli to profesjonalna sesja zdjeciowa…to w ogole nie wiem, nad czym sie zastanawiasz. przeciez to jasne: krem nawizajacy i tyle. makijazem i fryzura zajma sie profesjonalisci. dlatego: zadnych srodkow do stylizacji fryzury, zadnego makijazu. to im tylko utrudni prace.
17 listopada 2007 at 15:20dziekuje za rady 🙂 przydały się, troche sie uspokoiłam 😛
27 listopada 2007 at 18:51anka88-88 jak sesja??? czy jestes zadowolona z „efektow” ?
a moze sie czyms pochwalisz ? 😉28 listopada 2007 at 11:17moja znajoma ostatnio zaproponowała że zrobi mi sesję zdjęciową, więc wasze rady bardzo mi się przydadzą 🙂
- AutorOdp.