• Autor
    Odp.
  • anka88-88
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 19
    • Bywalec

hh

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Nie polecam robienia mocnego makijażu, bo ciężko go zmyć, a lekki zawsze można przyciemnić. Ubierz się ładnie, ale wygodnie.

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

naturalnożć 🙂 tak jak gdzież wychodzisz 🙂

Naomi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 149
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Nie polecam robienia mocnego makijażu, bo ciężko go zmyć, a lekki zawsze można przyciemnić. Ubierz się ładnie, ale wygodnie.

zart chyba jakis ??? 😯

makijaz robiony do profesjonalnej sesji musi byc mocniejszy…!!!

poza tym: dobra firma ma zawsze swoja wizazystke… ….z ktorej polecilabym skorzystac 🙂 -tymbardziej jesli ktos nie zna sie na makijazu…

najlepiej porobic zdjecia w roznych ujeciach – raz wlosy upiete , innym razem rozpuszczone… …warto sie tez troche poprzebierac !!! 😛

– dobry fotograf ma zawsze wiele swietnych pomyslow(!),wiec wszystko w jego rekach… 😕 😉
    ..ty musisz sie tylko „dostosowac” i starac sie byc naturalna w czasie sesji – bez stresu… 😉

PS: dzieczyny ,jak mozecie doradzac ,skoro nie macie o tym zielonego pojecia ??? 🙄

(mam duuzo doswiadczenia ,jesli chodzi o fotki ,wiec jakby byly jakies pytania zapraszam na priva…) 😉

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Ok, ale jak przyjdzie niewiadomo jak wymalowana, a potem miałaby ją wizażystka malować to chyba to niepotrzebny kłopot nie sądzisz? Ubrania też powinna tam dostać.

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

mam za soba troche sesji zdjeciowych. co prawda z czasow nastoloetnich jeszcze, ale nie sadze, zeby cos sie w tej dziedzinie zmienilo.

zalezy oczywiscie, o jaka sesje konkretnie chodzi. jesli to nic profesjonalnego, sesja po prostu dla siebie…umaluj sie tak, jak lubisz najbardziej. zmatuj tylko nieco bardziej niz zwykle czolo i nos, bo aparat czasem dodaje blysku tam, gdzie go nie chcemy.

jesli to profesjonalna sesja zdjeciowa…to w ogole nie wiem, nad czym sie zastanawiasz. przeciez to jasne: krem nawizajacy i tyle. makijazem i fryzura zajma sie profesjonalisci. dlatego: zadnych srodkow do stylizacji fryzury, zadnego makijazu. to im tylko utrudni prace.

anka88-88
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 19
    • Bywalec

dziekuje za rady 🙂 przydały się, troche sie uspokoiłam 😛

Naomi
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 149
    • Zapaleniec

anka88-88 jak sesja??? czy jestes zadowolona z „efektow” ?
    a moze sie czyms pochwalisz ? 😉

aleksandraaniela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

moja znajoma ostatnio zaproponowała że zrobi mi sesję zdjęciową, więc wasze rady bardzo mi się przydadzą 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " h"

Przewiń na górę