- AutorOdp.
- 9 grudnia 2007 at 21:34
Macie doswiadczenie w braniu tabletek antykoncepcyjnych? co zmniejsza skutecznosc ich dzialania? biore ostatnio troche apapu i calms’sow na uspokojenie ( to ziolowe sa) ma to jakis wplyw??
10 grudnia 2007 at 09:47Tabletki, nawet te anty są tabletkami i mają jakież tam skutki uboczne, różnie reagują z innymi żrodkami. Dlatego myżlę, że powinnaż przeczytać ulotką bądz skonsultować się z lekarzem lub farmaceutą. 🙂
11 grudnia 2007 at 12:22w ulotce jest tylko wspomniane o lekach na padaczke i depresje. wiec chyba taki apap czy kalmsy nie maja znaczenia..
19 stycznia 2008 at 19:49moja kolezanka brala tabletki i sobie wpadla lekarz jej powiedzial ze musiala wziac jakas tabletke co obnizylo dzialanie tabletki teraz to juz sama nie wiem co mam myslec
19 stycznia 2008 at 21:33Ja pamiętam, że brałam kiedyż antybiotyk ,który zmniejszał skutecznożć piguł. Ale na ulotce było to wyraźnie napisane. Także myżlę, że jeżeli nic o danym leku nie pisze to nie ma co się martwić. A co do koleżanki, która wpadła to skąd lekarz wiedział, że to przez lek. Jeżeli tam nic nie pisało to można chyba producenta do sądu pozwać hehe.
21 stycznia 2008 at 16:47jesli chodzi o apap to na moich tabljest napisane ze paracetamol zmienia sklad surowicy-wiec z braniem srodkow przeciwbolowych i przeciwgoraczkowych nie ma co przesadzac ani z kwasem sakorbinowym (wit C i rutinoskorbin) bo potem okres sie zmienia. Lepiej jesc czarną porzeczkę ;]
25 kwietnia 2008 at 09:57Mi lekarz powiedzial, że antykoncepcja moze byc obnizona jesli rownoczesnie przyjmuje sie leki na depresje czy uspokajajace (nawet ziolowe).
- AutorOdp.