Mayday… czy moze ekwador?…:)

• Autor
    Odp.
  • aszita
    Member
    • Tematów: 14
    • Odp.: 84
    • Stały bywalec

byliscie na taich imprezach … opwiedzcie jak jest tam bo pasuje cos wiedziec wczesniej?.. mysle wybrac sie w natsepnym roku …. wiec mowcie co tam jest ; no oprocz facetow hehe bo to wiadomo;d jupi

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

Ekwador 😆 muzyka wixiarska dla ludzi w bialych rekawiczkach, z gwizdkiem i odkurzaczem na plecach : -))))) raczej nic dla mnie 🙂

polecam goraco MAYDAY zarowno niemiecka jak i polska wersje.mysle ze to jedna z najlepszych imprez elektronicznych.

poza tym Creamfields (open air pod wroclawiem)
    – Nature One (polska i niemiecka edycje)
    – Sensation White w Holandii albo w Niemczech (wszyscy sa na bialo ubrani) albo Sensation Black (gdzie sie ubiera na czarno).w PL tez juz sie ta impreza odbywa we Wrocku 😉

chyba ze lubisz lagodniejsza muzyke typu ekwador to wybierz sie na SUNRISE do kolobrzegu 😉

a co warto wczesniej wiedziec?nie wiem o co ci w tym momencie chodzi 😛 ale nalezy zabrac zapas sily ze soba,wygodne buty i dobry humor 😉

pozdrawiam

Angies
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 29
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Ekwador 😆 muzyka wixiarska dla ludzi w bialych rekawiczkach, z gwizdkiem i odkurzaczem na plecach : -))))) raczej nic dla mnie 🙂

polecam goraco MAYDAY zarowno niemiecka jak i polska wersje.mysle ze to jedna z najlepszych imprez elektronicznych.

poza tym Creamfields (open air pod wroclawiem)
    – Nature One (polska i niemiecka edycje)
    – Sensation White w Holandii albo w Niemczech (wszyscy sa na bialo ubrani) albo Sensation Black (gdzie sie ubiera na czarno).w PL tez juz sie ta impreza odbywa we Wrocku 😉

chyba ze lubisz lagodniejsza muzyke typu ekwador to wybierz sie na SUNRISE do kolobrzegu 😉

a co warto wczesniej wiedziec?nie wiem o co ci w tym momencie chodzi 😛 ale nalezy zabrac zapas sily ze soba,wygodne buty i dobry humor 😉

pozdrawiam

Mayday jest ok… ale w tamtym roku to jakis niewypał był…
    ogólnie polecam Sensathione i Love Parade… 😀 ale jak wiadomo tutaj trzeba trochę dupsko zabrać w inne okolice….
    Ekwador też mnie jakoż nie usatysfakcjonował czemu? bo za lajtowo było… ja wolę cos bardziej hardstylowego… 🙂

Maariolkaa
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 1333
    • Maniak

Ja zamierzam się wybrać Na Sunrise… ehh… musi się udać ta imprezka 🙂

AgUs33
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ze wzgleduna meza-slucham…i mi sie podoba,,,

lemar
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 24
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

ze wzgleduna meza-slucham…i mi sie podoba,,,

Ale co Ci sie podoba?? 😉 Chyba nie w temacie…

Ja również polecam Sunrsie i creamfields we Wrocku!! Imprezy napawde dobre…Mayday ponoć szaleńczy- wiem ale nie dotarłam;( jeszcze!!

madziulka06
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Byłam na Sunrise i polecam – super klimat,ludzie itp, audioriver to porażka tłum ludzi na plaży nad wisłą gdzie wszyscy są pijani i kładą się centralnie na piachu gdzie bawią się ludzie i żpią zalani w trupa , pełno namiotów jak na jakimż koncercie rockowym ;/ i ogólnie ludzie jacyż tacy drętwi…! Na MayDay jade teraz gdyż czuję ,że bedzie super w końcu MayDay obchodzi 10lecie więc spodziewam się czegoż naprawdę dobrego:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Mayday… czy moze ekwador?…:)"

Przewiń na górę